"Marioara nu a fost inmormantata crestineste". Cine spune asta si de ce. Patriarhia a luat pozitie dupa ce slujba de inmormantare a Marioarei Zavoranu nu a fost facuta de preoti canonici. "Familia doamnei Marioara Zavoranu nu a apelat nici la preotul de parohie si nici la Arhiepiscopia Bucurestilor pentru a solicita prezenta unui preot la inmormantare. Acei preoti, care au oficiat inmormantarea, provin dintr-o societate comerciala non-profit, fara a avea avizul consultativ. Nu au dreptul sa oficieze! Nu a fost o inmormantare crestineasca", a declarat Parintele Constantin Stoica, purtatorul de cuvant al Patriarhiei. Referitor la inmormantarea la ceas de seara, parintele Stoica spune ca aceasta are loc de obicei la orele pranzului. Unul dintre preotii care au oficiat slujba a fost raspopit la inceputul anului, iar apoi s-a afiliat la o organizatie, Mitropolia Autonoma, care nu are drept de a oficia slujbe, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Cum a fost aleasa Laura Cosoi sa joace intr-un film premiat la Hollywood. Cum a ajuns sa joace Laura Cosoi in filmul regizat si cu un scenariu scris de Cristian Comeaga? Ne-a spus chiar Cristian Comeaga in timpul interviurilor de dupa avanpremiera filmului "Cel ales"! Intrebat daca atunci cand scrie un scenariu se gandeste la actorii care urmeaza sa joace rolurile din filmul respectiv, iata ce a spus regizorul si scenaristul productiei "Cel ales", referitor la optiunea Laura Cosoi. Intrebat daca atunci cand scrie un scenariu se gandeste la actorii care urmeaza sa joace rolurile din filmul respectiv, iata ce a spus regizorul si scenaristul productiei "Cel ales", referitor la optiunea Laura Cosoi. Desi o stia pe Laura de ceva vreme, regizorul a fost convins ca ea este cea mai buna alegere pentru filmul pe care urma sa-l faca, in urma unui casting pentru... un alt film, anuntaBravonet.ro.

Andreea Balan s-a dezbracat in fata lui Mihai Gainusa. Andreea Balan nu ezita sa-si dea hainele de pe ea (la propriu) de dragul fanilor. Cantareata si-a lansat noul ei single, "Baila", la emisiunea "Gasca lui Gainusa" de la Radio 21. Baietii din Gasca i-au lansat o provocare: invata si ei una dintre coregrafii din daca Andreea le doneaza unul dintre obiectele vestimentare pe care le poarta. Cantareata a acceptat provocarea, chiar daca nu avea decat o rochita baby doll, neagra si foarte sexy! Baietii au invatat sa danseze, iar Andreea si-a tinut promisiunea, lasandu-se dezbracata de Shurubel. "Va mai trebuie ceva antrenament la sala, nu se poate sa gafaiti dupa 5 minute. Intr-o ora de spectacol ce-ati face?!", le-a spus Andreea razand, in timp ce Misu Gainusa, ca un gentleman, i-a oferit camasa lui, informeazaLibertatea.

Miley Cyrus si Patrick Schwarzenegger s-au despartit! Miley Cyrus si Patrick Schwarzenegger au pus capat relatiei dupa aproape cinci luni. Surse din anturajul celor doi tineri au declarat ca "nu este vorba de o simpla pauza, ci de o despartire". Se pare ca Miley, de 22 de ani, si Patrick, de 21, isi focuseaza atentia pe lucruri diferite si ca orarele celor doi sunt incompatibile, ea fiind ocupata cu turneele si muzica, iar tanarul fiind student la Universitatea din Carolina de Sud. In plus, luna trecuta fiul actorului Patrick Schwarzenegger a fost vazut in compania altor tinere in timpul unei vacante in Mexic, insa a negat ca si-ar fi inselat iubita. Miley si Patrick au fost vazuti impreuna pentru ultima oara la finele lunii martie, scrieElle.ro.

Cutremur in rock-ul romanesc! Iris a ramas din nou fara solist. Rafael a lasat liber postul de solist al formatiei Iris. Deruta fanilor ramasi fideli legendarei titulaturi rock se adanceste deoarece, inainte de Rafael, timp de un an, postul de solist l-a ocupat Tony Seicarescu, in prezent la Directia 5. "Au fost doi ani cat o viata intreaga, plini de emotii, cu multe lucruri bune si rele, dar si o mare bucurie si onoare pentru mine sa cant pentru voi alaturi de niste oameni cu totul speciali, colegii mei din formatia Iris. Subliniez ca ma retrag in conditii de prietenie si mai ales de respect intre noi, membrii formatiei , dar si fata de voi, publicul din toata tara", declara Rafael (39 ani) fara sa sufle o vorba de conflictul ce s-a adancit intre el si generatia veche din gasca, reprezentata de Nelu Dumitrescu, liderul grupului, anuntaLibertatea.