Laura Cosoi face sex, iar vedetele s-au bulucit sa vada. Mare inghesuiala marti seara la un cinematograf din Capitala, unde a avut loc premiera filmului "Cel Ales", in care Laura Cosoi este sotia adultera a unui antrenor de fotbal. Insarcinatul cu afaceri de pe langa Ambasada SUA, Dean Thompson, a venit si el la premiera peliculei regizate de Cristian Comeaga. Printre invitati s-au mai numarat, printre altii, si Dan Chisu, Magda Catone, Ivan Patzaichin, Catalin Catoiu, Serban Pavlu, Dana Rogoz si Dragos Mostenescu. Cum ea a fost personajul principal, Laura a venit la marele eveniment insotita de logodnicul sau, de care nu s-a despartit nici cand a dat interviuri. Doar la fotografiile alaturi de colegii de platou, Laura l-a parasit pe Cosmin, care o sorbea din priviri din spatele fotografilor, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Inca o despartire la Hollywood! Ariana Grande nu mai e cu Big Sean! Desi pareau de nedespartit, mereu impreuna, chiar si in turnee, iata ca dupa jumatate de an de relatie, pardon, dupa mai bine de jumatate de an!, nu mai vor sa fie impreuna! Erau atat de draguti impreuna! Cine ar fi crezut ca s-ar putea desparti vreodata? E posibil ca diferenta de varsta dintre ei, Ariana Grande are 21 de ani, iar Big Sean, 27, sa fi pus capac acestei iubiri. Si, totusi, care a fost motivul real al despartirii? Contractele lor s-au batut cap in cap, mai exact, ar fi trebuit sa stea prea mult departe unul de altul in urmatoarea perioada, in turnee. De aceea au ales sa ramana doar prieteni! Acesta ar fi un motiv. Gurile rele spun, insa, ca ar mai exista unul. Faptul ca Ariana Grande a cantat recent impreuna cu Justin Bieber nu i-ar fi placut lui Big Sean. De aici au plecat micile tensiuni dintre ei, anuntaBravonet.ro.

Cu cine a facut Mutu sex in WC! Unde ii place "Briliantului" sa faca dragoste. Cand a vrut sa se impace cu Alexandra. De ce i se spunea "Puff Daddy". Sub titlul "Don Juan de Chelsea", cartea "Ca nimeni altul", dedicata fotbalistului roman Adrian Mutu de catre un jurnalist italian, consacra un capitol intreg aventurilor fotbalistului. Cata vreme schimba partenerele cu nonsalanta, Adrian Mutu nu ducea lipsa de fantezie. Din volumul "Ca nimeni altul", publicat in 2009 in Italia, aflam ca "Briliantul" s-ar fi dat in vant dupa partide de amor in locuri neobisnuite: in toaleta sau pe yacht, informeazaLibertatea.

S-a anuntat juriul Festivalului de Film de la Cannes! Ca in fiecare an, statiunea de lux din sudul Frantei va gazdui Festivalul de Film de la Cannes. Editia cu numarul 68 va avea loc intre 13 si 24 mai si ii va aduce un tribut actritei de origine suedeza, Ingrid Bergman. Juriul va fi prezidat de duo-ul regizoral format din fratii Joel si Ethan Coen, care vor fi acompaniati de alte sapte nume importante din industrie, din tari precum: Canada, Spania, Franta sau Marea Britanie. Printre ceilalti membri ai juriului se regasesc personalitati importante, precum: Sienna Miller, Jake Gyllenhaal, Guillermo del Toro sau Sophie Marceau. In competitia din acest an au fost inscrise 17 pelicule, castigatorul Premiului Palme d'Or urmand sa fie anuntat pe 24 mai. Un documentar despre viata cantaretei Amy Winehouse, "Carol", un film ce vorbeste despre iubirea dintre doua femei, interpretate de Cate Blanchett si Rooney Mara sau o ecranizare a faimoasei opere shakespeariene "Macbeth", cu o distributie stelara, sunt printre cele mai asteptate momente ale Festivalului de la Cannes din acest an, scrieElle.ro.

Cum a ajuns sa fie poreclit Radu Mazare in puscarie. Radu Mazare nu trece prin clipe deloc placute. Arestat, fostul edil suporta cu greu conditiile de detentie. Radu Mazare s-a ales deja cu o porecla in arestul Politiei Capitalei. Fiul sau, Raducu Mazare, care il viziteaza saptamanal, a declarat la Romania TV ca tatal lui sta la povesti cu colegii de celula si citeste. Acesta a mai adaugat ca fostul primar este poreclit "Maimuta". "I-am adus si niste saculeti de nisip, sa poata face exercitii cu ele, ca altceva, gantere, nu e posibil", a spus iubita lui Radu Mazare, in timp ce fiul fostului edil al Constantei a completat: "In conditiile astea face doar abdomene si ce mai are loc. De flotari nu prea are loc, pentru ca este mic spatiul dintre paturi". Raducu a mai spus ca tatal sau are si un nickname: "Are si o porecla, li se spune ca stau atarnati ca maimutele de geam., cand fumeaza. Este un statut pentru cei care stau agatati pe gratii", anuntaLibertatea.