Oana Zavoranu e foc si para! Nu mai gaseste bijuteriile acasa la mama ei! Oana Zavoranu a mers in inspectie la casa de la Afumati, acolo unde a constatat ca din casa mamei ei au disparut foarte multe bijuterii. Zavo le-a luat la intrebari pe cele doua femei care s-au ocupat de casa, insa a admis ca ea nu vrea sa acuze pe nimeni pentru ca nu are nicio dovada. Bijuteriile Marioarei Zavoranu sunt de negasit si Oana a venit din nou la emisiunea lui Capatos, unde a intrat pe ritmuri de dans. "Am fost acuzata ca am facut un circ si ca m-am impacat la misto cu Gigi. Eu m-am impacat sincer cu el si Dumnezeu mi-e martor. Mama te-a iubit", a spus Oana la emisiunea "Un show pacatos", scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Jared Leto si-a facut parul verde Actorul de Oscar si frontmanul formatiei 30 seconds to Mars, Jared Leto a mai facut un pas spre look-ul final al Jokerului. Vezi cum arata Jared Leto cu parul verde. Dupa ce si-a tuns pletele superbe, intretinute si crescute timp de ani de zile, Jared leto a mai facut un pas spre definitivarea look-ului de Joker pentru filmul Suicide Squad. Actorul a publicat pe pagina lui de Snapchat o fotografie in care apare cu parul verde. Jared Leto va juca rolul Jokerului (interpretat in trecut de Jack Nicholson sau regretatul Heath Ledger) in filmul Suicide Squad. Actiunea acestuia se invarte in jurul unui grup de raufacatori care incearca sa se razbune pe Batman, scrie Unica.

Sandra Bullock - cea mai frumoasa femeie din lume! Sandra Bullock, una diintre cele mai apreciate actrite de la Hollywood, a fost desemnata "Cea mai frumoasa femeie" a anului 2015. Actrita de 50 de ani a marturisit ca a ras atunci cand a primit vestea si ca si-a regasit sursa de frumusete in rolul de mama. Aceasta a adoptat in 2010 un baietel, Louis Bardo. Sandra a declarat ca acesta ii reaminteste constant de lucrurile care sunt cu adevarat importante. De asemenea, actrita care a primit Premiul Oscar pentru rolul din "The Blind Side", a povestit despre stilul sau de viata, care presupune o dieta echilibrata si sanatoasa, cat si un regim de exercitii fizice si yoga. Titlul este acordat in fiecare an de catre o publicatie americana, iar printre cele care s-au bucurat de acesta se numara Jennifer Lopez, Catherine Zeta-Jones sau Gwyneth Paltrow, scrie Elle.ro.

Kate Middleton - In asteptarea celui de-al doilea copil Mai este putin pana cand Kate Middleton va aduce pe lume cel de-al doilea copil al sau. Si, daca interesul pare putin mai scazut de aceasta data fata de ceea ce s-a intamplat la nasterea Printului George, lumea este extrem de curioasa sa afle daca micul George va avea un fratior sau o surioara. La fel ca la prima nastere, Kate va naste la clinica St. Mary, unde s-a internat deja si aceeasi unde au venit pe lume si Printii William si Harry. Ea o are alaturi pe Carole, mama ei, care o va ajuta si dupa nasterea bebelusului. Ducesa de Cambridge isi doreste sa nasca natural si sa amane cat mai mult reluarea obligatiilor pentru a petrece timpul cu nou-nascutul. In primele luni, se va putea baza si pe sprijinul lui William, pilot pe elicopter sanitar, care se va afla in concediu pana in luna iunie, scrie Viva.ro.

Alex Velea o duce pe Antonia la altar! Antonia si Alex Velea vor intra in aceasta sambata in biserica si vor depune juraminte in fata preotului. Cei doi se vor logodi, iar dupa ceremonie le vor pune cununiile pe cap lui Boier Bibescu si iubitei lui. Chiar daca Antonia nu a divortat si este inca nevasta lui Vincenzo Castellano, ea va intra, sambata asta, in biserica si va merge la altar alaturi de Alex Velea, tatal copilului ei. Conform ceremoniei, cei doi isi vor face promisiuni de casatorie, vor schimba verighete pe care le vor purta pe mana dreapta. De altfel, Alex Velea a declarat presei, zilele trecute, la petrecerea data de Adina Buzatu, ca are planuri pe termen lung alaturi de iubita sa, anunta Libertatea.