Momite cu acelasi proiect! Show-ul "Burlacita" incinge spiritele intre Oana Zavoranu si Andreea Tonciu. Cine va fi "Burlacita" in sezonul viitor, la Antena 1? Oana Zavoranu sau Andreea Tonciu? Cert e ca acest rol, bine platit, ar putea incinge spiritele intre cele doua brunete, ambele momite cu aceeasi promisiune, in momentul in care si-au dat acordul sa semneze un contract cu trustul Intact. Si chiar nu ar fi o mirare daca in ecuatie ar mai aparea si o a treia vedeta, tentata de asemenea sa fie protagonista acestui show. In prezent, Oana Zavoranu apare pe sticla doar pentru a dezbate subiectul mortii mamei sale (subiectul care de altfel i-a adus si promisiunea unui contract), in timp ce Andreea Tonciu tace si... le face, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

INNA si 3 Sud Est, videoclip inedit. Daca zilele trecute trupa 3 Sud Est a lansat un single nou, in colaborare cu nimeni alta decat INNA, iata ca surprizele nu se opresc aici! Cei patru au filmat si un videoclip, din care ne arata si noua o mica parte. Dupa cum arata teaserul, pare sa fie vorba despre o poveste cu un final nefericit, anuntaBravonet.ro.

Iubita lui Tavi Colen, aproape goala! Uite cum arata cea mai de pret "puicuta" a artistului. Dintre sutele de suflete ce salasluiesc in ferma lui Tavi Colen din inima Bucurestiului, sute de porumbei si gainuse, Emma Stefan, este de departe cea mai buna "puicuta"! Asta o dovedeste pictorialul in care maiastra pasare care s-a cuibarit in sufletul solistului nascator de balade s-a lepadat de "pene" si si-a rasfatat goliciunea in fata obiectivului foto asa cum n-a facut-o niciodata, informeazaLibertatea.

Opt cupluri celebre pentru care diferenta de varsta nu conteaza. Beyonce si Jay-Z, Aaron si Sam Taylor-Johnson sau Blake Lively si Ryan Reynolds: iata doar trei dintre cuplurile de la Hollywood pentru care diferenta de varsta este doar un simplu numar. Aaron Johnson, starul din Godzilla si Avengers: Age of Ultron, s-a logodit cu Sam Taylor, regizoarea Fifty Shades of Grey, in 2009, pe cand el avea 19 ani, in timp ce ea implinise 42 de ani. Cei doi s-au casatorit in 2012 si au in prezent doua fetite: Wylda si Romi. De curand, actorul a fost foarte vehement cu privire la comentariile rautacioase facute pe tema relatiei lor: "Nu discut despre diferenta de varsta. La inceput, cand vedeam toate acele articole, ma enervam foarte tare. Ce conteaza varsta noastra? Nu am observat-o atunci cand m-am indragostit de ea si nu o observ acum. Oamenii care ma cunosc imi spun Benjamin Button - ei cred ca ca sunt un suflet batran si ca ea e un suflet tanar", scrieGlamour.ro.

Banica lasa urme in viata femeilor lui! Andreea Marin si Lavinia Pirva canta cum le-a aranjat el. Un pian alb! Asta este semnatura lui Banica in viata femeilor lui. Dupa ce Lavinia l-a mostenit pe cel din vila artistului, Andreea, fosta lui sotie, l-a inlocuit cu unul nou, aproape identic. Ce au in comun Andreea Marin si Lavinia Pirva? Ei bine, pe langa faptul ca au multe trasaturi asemanatoare, cele doua nu au impartit doar acelasi barbat, ci s-au si indragostit de un obiect important din arsenalul acestuia. Este vorba despre un pian de culoare alba, de care nici una nu se dezlipeste. Pentru a nu simti lipsa celui vechi, daruit de fostul sot, Andreea are acum unul asemanator in vila sa, in care locuieste cu actualul ei sot, Tuncay Ozturk, in timp ce Lavinia se bucura de cel pe care l-a gasit in casa iubitului sau, Stefan Banica junior. Ambele petrec ore bune in fata acestui instrument muzical, anuntaLibertatea.