​Fenomen paranormal in culisele unei emisiuni tv. Spiritul Marioarei Zavoranu a fost prezent in studiou! In timp ce invitatii vorbeau despre sufletul care nu pleaca si nu-si gaseste linistea atunci cand este inmormantat, dupa apusul Soarelui, facand referire la Marioara Zavoranu, in platou a avut loc un lucru straniu. Marioara Zavoranu a avut, se pare, un mesaj dincolo de moarte, in primul rand pentru fiica sa, care a inmormantat-o pe inserate, si cu preoti raspopiti. Intr-o pauza pulicitara, in timp ce invitatii la o emisiune de la Antena Stars dezbateau acest subiect, in culise, vorbind despre sufletul care nu-si gaseste linistea, a avut loc un fenomen paranormal, care i-a lasat masca pe toti ce prezenti. Un pahar aflat in fata Cameliei Mitoseru s-a facut tandari, din senin. Femeia s-a speriat, in timp ce ceilalti invitati au punctat: "Marioara nu a plecat, inca vine la emisiune", scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

O artista noua face senzatie cu primul ei single! Clipul a starnit deja controverse! In industria muzicala si-a facut aparitia o noua senzatie! Anca Pop, artista canadiana de origine romana, a lansat un videoclip lipsit de inhibitii, dar nelipsit de senzualitate si sex appeal. "Free Love" ne indeamna sa dam frau liber imaginatiei si sa ne lasam ghidati de cele mai nastrusnice si indraznete instincte. Versurile ii apartin Ancai, iar muzica a fost compusa de ea, impreuna cu Gabriel Maga (trupa Vunk), orchestratorul piesei. Cum s-a infiripat ideea acestui cantec in gandurile creative ale artistei? "Piesa s-a nascut usor, spontan. Vorbeam la telefon cu o prietena, iar ea a spus ca felul in care vorbeste despre dragoste un tip de care-i placea ii aminteste de o replica de-a lui Meredith Grey din cunoscutul serial <>. Aceasta replica, <>, a devenit aproape instantaneu parte din refrenul piesei <>", a marturisit Anca, anuntaBravonet.ro.

Dezvaluire bomba: "Radu Groza a vrut sa se sinucida din cauza Roxanei Nemes". Un adevarat scandal s-a iscat dupa ce Roxana Nemes s-a despartit de Radu Groza, dupa o relatie de sase ani, timp in care acesta i-a fost cantaretei si impresar. Marian Baicu si sotia sa, unii dintre apropiatii lui Radu Groza si ai Roxana Nemes, o acuza pe Roxana ca ar fi materialista. Asta pentru ca artista a declarat ca i se parea corect ca in cei sase ani de zile in care Radu Groza i-a fost impresar sa primeasca si ea din banii obtinuti din concerte. "Cred ca Roxana nu l-a iubit pe Radu. Nu am vazut niciun gest de tandrete din partea de ei. Cred ca este materialista. (...) M-a sunat Radu, era in fata unui hotel din Unirii. Cred ca prin ianuarie, februarie. Ne-a sunat si a zis ca e suparat, ca vrea sa se sinucida. L-am intrebat daca glumeste si mi-a zis ce s-a intamplat, ca s-a despartit de Roxana Nemes. Am zis sa salvam omul, l-am intrebat unde este, i-am zis ca e barbat in toata firea si ca femei sunt pe lume. Mi-a zis unde e si am fost dupa el imediat, informeazaLibertatea.

Penelope Cruz - Super HOT la 41 de ani. Pe 28 aprilie, Penelope Cruz implineste 41 de ani si ramane una dintre cele mai sexy actrite. Dovada stau fotografiile recente de pe platoul de filmare al lungmetrajului "Zoolander 2", unde actrita spaniola este surprinsa intr-o ipostaza extrem de sexy. Imbracata intr-o salopeta din piele, de culoare rosie, Penelope arata demential, sporind, in mod sigur, temperatura pe platoul de filmare. Salopeta cu decolteu adanc s-a mulat perfect pe actrita care la 41 de ani pare extrem de multumita de felul in care arata. Penelope este fericita si pe plan personal, ea avand un mariaj reusit cu actorul spaniol Javier Bardem, impreuna cu care are 2 copii. Alaturi de "Zoolander 2", a carui premiera este programata pentru martie 2016 si in care ii are colegi pe Ben Stiller si Owen Willson, Penelope Cruz va mai putea fi vazuta in "Grimsby", noul film al lui Sacha Baron Cohen, scrieViva.ro.

Marius Moga a vorbit in exclusivitate despre cea mai proasta perioada din viata lui: "Devenisem foarte arogant". Marius Moga a devenit, de ieri, ambasador al unei fundatii care incearca sa aduca zambetul pe buzele copiilor care se lupta cu boli grave. Artistul se recomanda ca fiind un tip marinimos, insa recunoaste ca nu a fost mereu asa. "A fost o perioada, dupa ce am venit in Bucuresti, cand devenisem arogant. Aveam impresia ca totul mi se cuvine. Iar aroganta ma facea sa am o stare permanenta de nemultumire, incrancenare. Mi-am dat seama ca asa ceva nu-mi place pentru mine. Am invatat ca este mai important sa faci ceva pentru ceilalti decat sa ai pretentii de la ei si atunci te schimbi intru totul", a spus Marius Moga pentru Libertatea. Iar din acel punct, totul s-a schimbat, inclusiv pe plan artistic... "Am invatat ca si atunci cand am un cantec trist, la refren trebuie sa fie o speranta. Asta imi doresc si eu sa fac acum. Am intalnit copii cu asemenea probleme si am incercat sa le facem o bucurie. Ne-am costumat in maimutoi ca sa-i facem sa zambeasca", a mai spus compozitorul. Marius Moga imparte rolul de ambasador al acestei campanii cu actrita Oana Pellea, Camelia Sucu si Mihai Leu, anuntaLibertatea.