Si-a luat si noul nas la purtare! Fitele Andreei Tonciu i-au bagat la cheltuiala pe producatorii emisiunii "Poftiti pe la noi!" Chiar daca medicii esteticieni i-au umblat putin la lungimea nasului care a consacrat-o, Andreea Tonciu e, in continuare, o persoana cu... nasul pe sus, care ridica fita la rang de arta. Invitata alaturi de alte trei nume familiare Antenelor sa turneze la Lugoj, judetul Timis, un nou episod al emisiunii "Poftiti pe la noi", Tonciu a ales cea mai rapida, cea mai comoda, dar si cea mai costisitoare cale de a ajunge la filmari. Din grupul celor patru vedete chemate la ordinul lui nea Marin, "stapanul nuielei", Tonciu a fost singura care a preferat... avionul. Asa se face ca, dupa aproximativ o ora de zbor placut, Andreea a ajuns ca o floare la Timisoara, unde a fost preluata de un sofer care a parcat-o fix in poarta unei pensiuni, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Veste buna pentru fanele lui Johnny Depp: Jack Sparrow se intoarce. Jerry Bruckheimer, producatorul filmului Pirates of the Caribbean, a postat pe contul sau de Twiter o poza cu Johnny Depp in rolul mult indragitului Jack Sparrow. Trebuie sa recunoastem, Jack Sparrow este unul dintre eroii pe care pur si simplu ii adoram asa ca abia asteptam sa il vedem in urmatorul film din franciza Pirates of the Caribbean. Personajul Jack Sparrow a fost creat avandu-l ca inspiratie pe starul rock Keith Richards, o legenda a muzicii si un adevarat fashion icon. Multe dintre detaliile lookului lui Sparrow, interpretat de Johnny Depp, sunt imprumutate din stilul lui Richards - inelul in forma de cap de mort, valul, camasa descheiata la piept si, desigur, atitudine rebela. Bea rom, navigheaza pe cele 7 mari si este in cautare de aventuri, anuntaGlamour.ro.

Ilie Nastase vrea sa fie inmormantat intr-un Mercedes retro, rosu ca focul. Spuma lumii mondene, dar mai ales a sportului romanesc a participat ieri la un eveniment cu staif organizat de Ion Tiriac cu ocazia redeschiderii galeriei Tiriac Collection din Otopeni. Omul de afaceri si-a pus la dispozitia publicului cea mai de suflet parte din averea sa, o colectie fabuloasa de masini din toate timpurile. Peste 30.000 de cai putere se odihnesc sub capotele a 150 de automobile cu varste cuprinse intre un an si... 116 ani, chiar vizavi de Aeroportul Henri Coanda! Tiriac Collection, singura colectie personala de masini din Romania deschisa publicului, si-a extins suprafata la 4.300 mp, dublu fata de spatiul initial. Perla coroanei este, fara doar si poate, modelul LaFerrari (2014), cel mai valoros bolid al producatorului italian, primul hibrid care dezvolta 963 CP. La polul opus, cealalta limita de productie a exponatelor este cvadriciclul Hurtu 3 1/2 (1899), cea mai veche masina expusa si totodata cel mai vechi exemplar Hurtu cunoscut, informeazaLibertatea.

Parul curcubeu, ultima moda intre vedete. In ultima vreme, tot mai multe celebritati isi vopsesc parul in stil ombre sau degrade, dar au renuntat la culorile conventionale. Parul curcubeu este ultima moda intre vedete, indiferent de varsta. Parul in nuante de mov, roz, galben intens, albastru, verde sau chiar argintiu si rosu ciclam face furori printre cantarete si actritele de la Hollywood. Asa numitul "par curcubeu" este o combinatie indrazneata si inedita, dar si destul de nociva pentru podoaba capilara, care trebuie decolorata serios pentru asemenea nunate finale. De la Avril Lavigne si Kelly Osbourne, cunoscute pentru stilul rebel, la Katy Perry, Nicole Richie si chiar lady Helen Mirren, toata lumea incearca nuante pastel din cele mai excentrice, scrieUnica.ro.

Un alt artist celebru a spus "adio" burlaciei! Si-a cunoscut sotia la metrou! Afla despre cine e vorba. Dupa sase ani si-au pus pirostriile si s-au casatorit civil, in urma cu cateva zile. Artistul s-a imbracat la Starea Civila im haine de... scena! Cu siguranta ati auzit de Ionica Morosanu! Este unul dintre cei mai carismatici cantareti de muzica etno si are o poveste de viata demna de scenariul unui film. Artistul s-a casatorit weekend-ul trecut, dupa ce destinul a facut sa-si intalneasca sotia la metrou. "Eu si sotia mea ne-am cunoscut acum sase ani, prin 2009. Prima data am intalnit-o la metrou, ne-am uitat in geamul metroului unul la altul, iar la iesire am coborat amandoi la aceeasi statie. La fel, ne-am uitat unul la altul si apoi am intrat in discutie. Am schimbat numerele de telefon si la aproximativ o luna am sunat-o si-am iesit pentru prima data in oras", povesteste Ionica Morosanu, anuntaLibertatea.