Mihaela Radulescu a vorbit despre intalnirea soc dintre Dani si Felix. Maratonul caritabil Wings for Life a fost momentul potrivit pentru ca Dani Otil sa-l cunoasca personal pe barbatul de care este acum indragostita fosta lui iubita, Mihaela Radulescu. Juratul PRO TV a vorbit despre ciudata intalnire dintre cei doi. "Felix tocmai s-a reintalnit cu Dani. S-au cunoscut pe litoral si au devenit prieteni deja. Cand l-am dus pe Felix la mare, am dat nas in nas, la Loft, cu Dani. Am stat chiar, pentru o perioada, la aceeasi masa. Sincer, toata lumea este foarte relaxata. Si eu, si Dani, si Felix", a explicat vedeta, potrivit Libertatea.ro.

VedeteFoto: Colaj foto

Gata cu asteptarea! Iata surpriza lui Justin Bieber. Cea mai noua imagine postata de Justin Bieber pe Instagram ne face "cunostinta" cu noua lui tunsoare. Justin arata foarte bine, il avantajeaza acest look, cu toate ca nici cu parul mai lung nu ii statea rau. Dovada sunt pozele pe care i le-a facut fotograful Hedi Slimane intr-unul dintre cele mai cool pictoriale ale vedetei. O alta dovada ca ii statea bine cu parul mai lung este si photoshootingul impreuna cu Kendall Jenner. Si aici arata foarte cool, scrie revista Bravo.

Doria Ivan, caci despre ea este vorba, a debutat in Libertatea ca prezentatoare a rubricii Vremea. A fost o prezenta exotica si a atras atentia imediat. A ajuns sa prezinte rubrica Meteo la National TV si o perioada a fost asistenta TV. Dependenta de intepaturi Desi Mama Natura a lasat-o frumoasa, Doria a simtit nevoia sa se ajusteze, pe ici, pe colo. Intai si-a "slefuit" coapsele, apoi abdomenul, sanii si buzele. Gura brunetei a suportat atat de multe injectii, incat si fizionomia fetei s-a schimbat. Radical. Doria de odinioara nu mai seamana cu aceea de azi, care este numai... buze, scrie Libertatea.ro.

Un trio cu probleme: Harry Styles, Calvin Harris si Taylor Swift. Chiar daca relatia lui Calvin Harris cu Taylor Swift pare sa mearga din ce in ce mai bine, in realitate, Calvin se simte amenintat. De ce sau, mai exact, de cine anume? De cineva din trecutul lui Tay! Nu e greu sa ne dam seama ca Harry Styles (21) este cel care ameninta relatia dintre Tay (25) si Calvin (31). E mai tanar si arata mult mai cool, nu? Chiar daca Harry nu a dat nici un semn de razbunare - pentru ca nici nu ar avea de ce si pentru ca are prea mult bun simt! -, Calvin nu poate sa stea linistit, scrie revista Bravo.

Audrey Hepburn: 20 de motive pentru care o adoram. Astazi, Audrey Hepburn ar fi implinit 86 de ani. Actrita, mama, luptatoare pentru drepturile omului, style icon - Audrey Hepburn ramane o adevarata inspiratie. Iata 20 de motive pentru care o adoram: Pentru eleganta sa innascuta. Formarea sa ca balerina i-a influentat gratia si eleganta, iar originile sale umile s-au regasit in caracterul ei bland. Pentru ca putine femei au stralucit ca ea in creatiile lui Givenchy, potrivit Glamour.

Johnny Depp si Amber Heard sunt la un pas de divort! L-a inselat cu o femeie. Johnny Depp si Amber Heard abia s-au casatorit si deja se gandesc la divort. Cei doi se cearta non-stop in ultima vreme, dupa ce presa americana a dezvaluit ca frumoasa actrita il insala pe starul de la Hollywood cu o femeie deloc atragatoare. In timp ce Depp filmeaza de zor in Australia pentru cea mai noua pelicula din seria "Piratii din Caraibe", paparazzii au surprins-o pe Amber in repetate randuri distrandu-se la greu prin New York cu actrita si fotografa iO Tillett Wright. In plus, tabloidele de peste Ocean scriu ca intre cele doua s-a infiripat rapid o idila, zvon care a ajuns si la urechile starului de la Hollywood, iar acesta isi ameninta acum sotia infidela cu divortul, scrie Libertatea.ro.