Vesti de ultima ora despre starea lui Gabriel Cotabita: creierul i-ar fi fost afectat. Gabriel Cotabita este in stare grava, dar stabila la Spitalul Floreasca din Capitala. Cantaretul de 59 de ani a fost suspus vineri dupa-amiaza unei interventii chirurgicale, dupa ce a fost gasit inconstient intr-o sala de sport. Starea lui grava nu s-a ameliorat deloc, artistul e in coma indusa de 48 de ore, de la accident. Integral in Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

9 modele care si-au incercat norocul in actorie. Sunt superbe, au milioane de fani pe retelele de socializare, calatoresc prin toata lumea si castiga milioane din campaniile de publicitate si prezentarile de moda, iar mai noi, joaca si in filme. 9 dintre modele care au obtinut un rol intr-un film, in Glamour.ro.

Carmen Iohannis, la fel de indrazneata precum Michelle Obama. Cum s-a imbracat la o ceremonie oficiala. Carmen Iohannis a ales sa fie o prima doamna care iese din tipare, iar acest lucru se pare ca i-a adus admiratia romanilor, chiar daca gurile rele spun ca tinutele ei nu tin cont de protocol, noteaza Libertatea.

Vedetele au facut repetitie pentru "Nunta perfecta". Adela Popescu, Adina Galupa, Alina Chivulescu, Jojo Catalina Grama, Laura Cosoi si Dan Radulescu au oferit spectatorilor prezenti la Teatrul Elisabeta experienta teatrului la cald, in cadrul primei repetitii cu public pentru spectacolul "Nunta perfecta". Actorii au coborat de pe scena, au ras, au plans s-au infuriat chiar in mijlocul spectatorilor, astfel incat toata lumea din sala s-a simtit implicata in intriga acestui spectacol si nuntas la o nunta buclucasa, scrie Viva.ro.

L-am gasit pe Soso, primul castigator Big Brother! N-o sa-ti vina sa crezi cat de mult se chinuie in Germania. Sorin Fisteag, cunoscut publicului drept Soso de la Big Brother, a plecat din Romania, la scurt timp dupa ce a castigat premiul de 50.000 de euro, tocmai in Germania. Timidul Soso, cum il stie lumea, nu mai traieste in Romania. El s-a mutat in Germania, acolo unde acum lucreaza ca asistent medical, aflam din Libertatea.