Cristina Spatar si-a dezbracat dansatoarele la Dor Marunt. Pe fanii care isi aduc aminte de atitudinea dezinvolta si provocatoare din show-urile sale de odinioara, Cristina Spatar incearca sa-i fidelizeze cu o noua oferta! Mai nou, fosta "regina R&B" apare pe scena imbracata pana in gat, la cererea sotului, sustin apropiatii artistei, dar, ca sa compenseze, si-a despuiat pana la desuuri dansatoarele. Admiratorii Cristinei nu se declara dezamagiti caci gratiile ei ofera un spectacol garantat, care ar trebui interzis cardiacilor si minorilor, scrie Libertatea.ro.

VedeteFoto: Colaj foto

Beyonce si Jay-Z au achizitionat o proprietate istorica. Beyonce si sotul sau, rapper-ul Jay-Z, au cumparat o proprietate istorica, pentru care au platit 2.6 milioane de dolari. Proprietatea a fost construita in anul 1925, se afla in Louisiana, are 3 etaje si a fost, in trecut, Biserica presbiteriana Westminster. Pretul exorbitant e justificat de stilul baroc al cladirii, precum si de conceptul de design deschis, cu trei apartamente separate. Locuinta are, de asemenea, si cea mai mare terasa verde de pe acoperis din oras. Cantareata si sotul sau au vizitat in urma cu cateva luni si o vila din Beverly Hills, in valoare de 85 de milioane de dolari, pe care - potrivit tabloidelor -intentioneaza sa o cumpere, scrie Viva.ro.

Anca Turcasiu, scandal cu manelisti. Anca Turcasiu risca sa devina protagonista unui scandal pentru o datorie de doar o mie de euro, pe care ar fi refuzat s-o mai plateasca. Artista i-ar fi contactat, in anul 2012, pe Ticy Robert, unul dintre partenerii de scena ai Danielei Gyorfi, precum si pe colegii acestuia, Assu si Marian Cleante, pentru a-i reorchestra zece melodii. Toate trebuiau sa faca parte dintr-o compilatie si sa intre in repertoriul acesteia pentru concertele de pe Litoral, din vara aceluiasi an. Cu alte cuvinte, cei trei artisti mai susmentionati au fost rugati sa termine treaba in timp record, scrie Libertatea.ro.

Momager style: cum se imbraca mamele vedetelor. "In spatele oricarei povesti de succes se afla o mama puternica". Iar Hollywood-ul nu face exceptie. Noua putere se afla in familie. De la Kris Jenner la Tina Knowles, decodam etapele stilului unei momager (o mama care este si managerul copiilor sai). Kris Jenner Faimoasa femeie de afaceri, Kris Jenner si-a transformat familia intr-un fenomen pop-cultural. De la reality show-ul "Keeping up with the Kardashians", pana la magazinele de haine si de produse cosmetice, cei din familia Kardashian/Jenner se bucura de un real succes. Stilul ei este unul clasic, preferand costumele, scrie Glamour.

Celebritati care s-au indragostit pe platourile de filmare. Robert Pattinson si Kristen Stewart Povestea de dragoste dintre Pattinson si Stewart a luat nastere in timpul filmarilor pentru "Twilight". Cei doi s-au despartit in 2012, iar relatia lor aproape ca a surclasat, ca popularitate, celebra franciza. Anna Paquin si Stephen Moyer Fanii francizelor cu vampiri se pot consola, insa, cu faptul ca nu toate povestile care iau nastere pe platourile de filmare sfarsesc prost. Cand Anna Paquin si Stephen Moyer au inceput sa filmeze pentru "True Blood", nimeni nu a anticipat ca vor ajunge sa aiba o relatie si in viata reala. Cei doi s-au casatorit in 2010 si au doi copii impreuna. Ashton Kutcher si Mila Kunis Uneori, dragostea apare la mult timp dupa inceheierea filmarilor, cum a fost si cazul lui Asthon Kutcher si al Milei Kunis. Cei doi au jucat impreuna in "That 70s Show", scrie Viva.ro.

Kim Kardashian, mai fierbinte decat desertul. Impatimita a instantaneelor si a pictorialelor sexy, Kim Kardashian nu se dezminte si le mai arata inca o data muritorilor de rand formele cu care au inzestrat-o Mama Natura si, pe alocuri, chirurgul estetician. Diva de televiziune a fost recent protagonista unei sedinte foto in care apare goala-pusca, in desert, pentru reality showul a carui gazda este la postul E! Trupul vedetei nu este acoperit decat cu dungi albe si groase de vopsea, scrie Libertatea.ro.