Verdict sumbru pentru Gabi Cotabita: "ansele sunt minime". Medicul Vlad Ciurea, unul dintre cei mai buni neurochirurgi din Romania este de parere, dupa ce a rezultatele aratate de RMN in cazul lui Gabi Cotabita, ca sansele de revenire sunt minime. Vlad Ciurea sustine ca el personal, in calitate de neurochirug, crede ca sansele sa-si revina sunt de una la un milion. "Eu nu am vazut pacientul. El este la Spitalul de Urgenta Floreasca si este ingrijit extraordinar de bine. RMN-ul arata doua lucruri majore. In acest RMN apare notiunea de leziuni ischemice difuze, ceea ce inseamna ca vasele sangvine ale domnului Cotabita nu sunt in perfecta stare de functionare. La fel si la creier, unde vasele sunt partial sau total inchise. Asta inseamna ca in creier nu mai intra oxigen sau glucoza, elementele care alimenteaza celulele nervoase, astfel ca, rand pe rand, cad celulele nervoase si centri nervosi. Suferinta creierului domnului Cotabita este foarte grava si personal nu cred intr-o revenire a functiilor cerebrale. Sansele pentru domnia sa sunt minime. Trebuie folosit la maximum orice fel de suport pe care il are medicina. Se lupta pana in ultima clipa", a spus medicul Vlad Ciurea in cadrul emisunii WowBiz de la Kanal D, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Sore Mihalache - Fara secrete despre marea dragoste. Am trait sa o vad si pe asta: un artist care sa ajunga la sedinta foto cu o ora inainte de programul stabilit. Intr-o zi de luni. Sore s-a trezit cu noaptea-n cap, stresata ca trebuie sa ajunga la banca, iar apoi la shooting. Am gasit-o in fata oglinzii de make-up, imbracata simplu, fara bataie de cap, intr-o pereche de jeansi H&M si un top creatie personala. In schimb, pe mana stanga aglomerase numeroase bratari, la care aflu ca nu renunta nici macar la dus. Era mult mai blonda decat o vazusem ultima data, la o lansare, cand imi spusese ca are de gand sa revina la nuanta deschisa, dar poate si ceva mai obosita. De cand nu am mai vorbit cu ea, a inceput sa cante cu band in concerte, a aparut in primul ei lungmetraj si a urmat cursuri de fashion in numele unei pasiuni vechi, concretizate in prima ei afacere, Hard Coeur. Mai presus de toate acestea insa, de un an de zile Sore are o relatie cat se poate de serioasa cu un tanar avocat, despre care ne-a povestit cat se poate de sincer. Noi am vrut ca in aceasta sedinta foto sa apara si el, dar "e o persoana discreta", ne-a explicat Sore, anuntaViva.ro.

Madalina Ghenea, din nou goala pusca! Madalina Ghenea a demonstrat ca e lipsita de inhibitii, iar de dragul celebritatii si al artei renunta chiar si la haine. Romanca a fost protagonista unor scene de sex fierbinti in serialul "Borgia", iar acum apare goala pe afisul celui mai nou film in care joaca, pelicula "Youth", care a intrat in competitia oficiala celei de-a 68-a editii a Festivalului de Film de la Cannes. Ghenea apare alaturi de actori celebri, precum Harvey Keitel, Michael Caine, Rachel Weisz si Jane Fonda, in filmul "Youth". Ea joaca rolul unei castigatoare a titlului de Miss Universe, iar fanii o pot admira complet goala si film. In Romania, lungmetrajul va fi distribuit, in anul 2016, de Independenta Film.In Romania, lungmetrajul va fi distribuit, in anul 2016. Festivalul de Film de la Cannes va avea loc in perioada 13-24 mai, informeazaLibertatea.

Noua modele care si-au incercat norocul in actorie. Sunt superbe, au milioane de fani pe retelele de socializare, calatoresc prin toata lumea si castiga milioane din campaniile de publicitate si prezentarile de moda, iar mai noi, joaca si in filme. Iti prezentam 9 dintre modele noastre favorite care au obtinut un rol intr-un film. Rosie Huntington-Whiteley in Transformers: Dark of the Moon. Frumoasa britanica a inlocuit-o pe Megan Fox in rolul iubitei lui Shia LaBeouf in franciza superproductiei ce nu a avut parte chiar de cele mai grozave review-uri, dar noi ii acordam nota 10 pentru tinuta, scrieGlamour.ro.

Pedepsita pentru tradare! Antena 1 a inlocuit-o pe "mama natura". Dupa doua sezoane consecutive, in care a fost coprezentatoare la "Splash! Vedete la apa!", Roxana Ionescu pierde acest rol pentru ca a "ranit" in ferma vedetelor de la trustul concurrent. A vrut in "Ferma vedetelor" de la PRO TV, iar acum a ajuns sa plateasca pretul migrarii sale spre trustul concurent. Desi era in carti, Roxana Ionescu a fost inlocuita din postul de coprezentatoare a emisiunii- concurs "Splash! Vedete la apa", dupa ce timp de doua sezoane consecutive, inca de la prima editie, a fost una dintre cele doua "asistente" ale lui Pepe. In locul sau va fi readusa in prim-plan o alta fosta vedeta a postului, Diana Munteanu, ramasa de ceva timp fara emisiune. Aceasta se va afla la "marginea bazinului", pentru a-i intervieva pe concurentii care au inceput deja pregatirile la bazinul din complexul Lia Manoliu. O alta surpriza o constituie si numele celei de-a doua "asistente", care va fi nimeni alta decat coprezentatoarea emisiunii "Te cunosc de undeva", sexy-graviduta Alina Puscas, anuntaLibertatea.