Cotabita a uimit medicii! Dupa sase zile de coma, a dat primele semne. Gabriel Cotabita a stat sase zile conectat la aparate, iar, ieri, medicii spuneau ca batalia pentru viata lui n-ar fi inca pierduta deoarece pacientul ar fi demonstrat ca avea inca reflexe. Extrem de retinuti in a da informatii despre starea pacientului Gabriel Cotabita, medicii de la Spitalul de Urgenta au facut pana acum tot posibilul sa-l salveze. Conform unor surse din spital si in ciuda pronosticurilor dezastruoase care s-au vehiculat, ieri, existau, se pare, sperante pentru solist, deoarece, la unul dintre controalele medicale, acesta ar fi avut reflexe, ceea ce presupunea activitate cerebrala. "Are reflexe slabe, dar faptul ca ele exista arata ca mai sunt sperante pentru viata lui. Confirma astfel existenta impulsurilor electrice in creier. Nu este in moarte cerebrala. Se afla de sase zile in coma. Dupa ce vor fi oprite aparatele, s-ar putea vedea reactia organismului", spunea, ieri, pentru Libertatea, o sursa din randul personalului medical, care a intrat in contact cu echipa care il monitorizeaza permanent pe Cotabita, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Bat clopote de nunta! Justin Bieber vrea sa se insoare? Super starul este subiectul de coperta al celui mai nou numar al revistei americane "Seventeen", iar printre alte lucruri despre care vorbeste, Justin mentioneaza ceva si despre insuratoare! "Cand ma uit la o fata, caut pe cineva care sa fie increzatoare in sine si onesta. Trebuie sa o gasesc foarte atragatoare si ca pe o persoana alaturi de care ma vad petrecandu-mi timpul pentru tot restul vietii". Asa, deci? "Am nevoie de relatii sanatoase, cu oameni in preajma carora ma simt in siguranta! Oameni carora le pot spune orice, fara sa fiu judecat!" In prima parte a declaratiei ne-am dus cu gandul la Selena Gomez, insa in a doua nu prea. Oricat de mult il iubea/iubeste, Selena ii judeca comportamentul din ultimii ani, despre care si el recunoaste ca nu a fost cel mai stralucit, anuntaBravonet.ro.

Mostenitoarea imperiului Marioarei se vinde ieftin! Zavoranca a batut palma cu Antena 1 pentru 15.000 de euro. Fiica nu tocmai indurerata a regretatei Marioara Zavoranu a speculat la maximum moartea femeii, in interes propriu. De fapt, la minimum, daca ar fi sa ne luam dupa suma contractului pe care l-a semnat in urma cu trei zile. In urma cu o luna, televiziunile se bateau pe exclusivitate, la capataiul Marioarei Zavoranu. Un prilej bun pentru Oana, fiica ei, sa obtina ce incerca deja de ceva vreme: o revenire pe micile ecrane. Asa ca cine i-a oferit contractul mult visat si niste bani in plus, adica trustul Intact, a castigat razboiul si a transmis in direct funeraliile, informeazaLibertatea.

Parteneri de platou cu diferente mari de varsta. Odata cu trecerea timpului, Hollywood-ul este tot mai deschis in ceea ce priveste diferentele - tot mai mari - de varste intre cupluri. Daca pe cele din viata reala le stim, unele diferente de varsta intre partenerii de film nu aveam habar ca sunt atat de mari. Va dam in continuare (in galeria foto de mai jos) 7 dintre cele mai puternice exemple, pe care nu le-am fi ghicit nici intr-o mie de ani datorita aspectului exterior etern juvenil al domnilor in cauza, scrieUnica.ro.

Cu totii o stim pe Inna, dar uite cat de frumoasa este mama ei. Inna este una dintre cele mai indragite si mai frumoase cantarete de pe plaiurile mioritice si nu numai. Putini stiu insa ca trasaturile le mosteneste de la mama ei. Inna i-a transmis un mesaj mamei ei cu ocazia zilei sale de nastere, din care reiese clar ca au relatie speciala. Imaginea postata de cantareata, in care apare alaturi de mama ei, a fost foarte apreciata, datorita frumusetii amandurora si asemanarii izbitoare dintre ele. "Astazi este 13... Cea mai norocoasa zi din viata mea si dinainte. Astazi, eroul din viata mea implineste 53 de ani. "Super hero mama" face intr-un episod cat a facut "Superman" intr-o serie intreaga si nici inca n-a ajuns la Hollywood. Sunt sigura ca in momentul acesta este in misiune. Sper sa-i mearga butonul de la telefon sa vada mesajul acesta: "Mutzi, la multi ani! Te iubesc!", anuntaLibertatea.