Medicii i-au descoperit reflexe slabe! Gabriel Cotabita a dat, ieri, primele semne de activitate cerebrala, dupa sase zile de coma Gabriel Cotabita a stat sase zile conectat la aparate, iar, ieri, medicii spuneau ca batalia pentru viata lui n-ar fi inca pierduta deoarece pacientul ar fi demonstrat ca avea inca reflexe. Extrem de retinuti in a da informatii despre starea pacientului Gabriel Cotabita, medicii de la Spitalul de Urgenta au facut pana acum tot posibilul sa-l salveze. Conform unor surse din spital si in ciuda pronosticurilor dezastruoase care s-au vehiculat, ieri, existau, se pare, sperante pentru solist, deoarece, la unul dintre controalele medicale, acesta ar fi avut reflexe, ceea ce presupunea activitate cerebrala, scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

10 copii de celebritati fac cariera in modelling Tineri, frumosi, cu parinti celebri. Copiii starurilor isi construiesc incet-incet o cariera, insa, pentru inceput, par mai degraba atrasi de lumea modelling-ului, acolo unde numele lor devin tot mai cunoscute si cautate. Dylan Penn - Fiica lui Sean Penn si Robin Wright: Extrem de frumoasa, Dylan Penn a ales o cariera in modelling. A inceput semnand un contract pentru GAP si aparand pe copertele mai multor reviste. Georgia May Jagger - Fiica lui Mike Jagger si Jerry Hall. Face parte din noul val de top modele, impunandu-se rapid datorita trasaturile sale foarte frumoase. Romeo Beckham - Fiul lui David si al Victoriei Beckham: La 12 ani, Romeo era deja imaginea brand-ului Burberry. Pe langa acestia se mai numara: Patrick Schwarzenegger - Fiul lui Arnold, Ireland Baldwin - Fiica lui Alec Baldwin si Kim Basinger, Jack Kilmer - Fiul lui Val Kilmer, Rafferty Law - Fiul lui Jude Law si Sadie Frost, Dylan Brosnan - Fiul lui Pierce Brosnan, Pixie Geldof - Fiica lui lui Bob Geldof si a Paulei Yates, Tuki Brando - Nepotul lui Marlon Brando, scrie Viva.

Cum s-au imbracat vedetele la ceremonia de deschidere a Festivalului de Film de la Cannes Vedetele au imbracat rochii de gala, seara trecuta, cu ocazie deschiderii celei de-a 68-a editii a Festivalului de Film de la Cannes. Vezi cele mai frumoase tinute de pe covorul rosu. Julianne Moore, Siena Miller, Naomi Watts sau Natalie Portman au fost printre vedetele care au pasit, seara trecuta, pe covorul rosu de la Cannes. Lungmetrajul "La tete haute" a fost filmul care a deschis festivalul, dar urmeaza 12 zile de primiere si momente spectaculoase. Charlize Theron, Mation Cotillard sau Salma Hayek vor ajunge, de asemenea, la unul dintre cele mai asteptate evenimente din industria cinematografica, scrie Unica.

Vedete la o lansare exclusivista alaturi de cei dragi Pandora a lansat noile talismane si bratari PANDORA ESSENCE COLLECTION in cadrul unei cine exclusiviste, organizate la Restaurantul Maccheroni din Bucuresti. La eveniment au participat: Andra si Catalin Maruta, Elena Gheorghe si Cornel Ene, Diana Dumitrescu si sora ei, Demi, Ioana Ginghina si prietena sa cea mai buna, Laura Grosu, precum si bunele prietene Diana Enciu si Alina Tanasa. Oferind si primind in dar noile bratari cu talismane semnificative create de Pandora, simbolizand Fericirea, Iubirea, Libertatea, Prietenia sau Increderea in sine, invitatii si-au aratat pretuirea, aprecierea si sentimentele puternice pentru oamenii cei mai dragi din viata lor, informeaza Viva.

Adrian Minune, mesaj emotionant pentru Gabriel Cotabita. "Te rog, Gabi..." "Ii doresc sa i se intample o minune. Una adevarata", ii doreste Adrian Minune lui Gabriel Cotabita in aceste momente grele in care solistul de muzica usoara se afla tinut in viata de aparate, in coma indusa. "Am crescut cu muzica sa, cu baladele sale, de multe ori am cantat pe cand eram mai tanar "Te rog, domnisoara nu pleca", una din piesele preferate ale copilariei mele. Asa ca, Te rog, Gabi Cotabita, nu pleca! Aud ca medicii care il supraveghiaza, oricat de geniali sunt, nu pot face mare lucru. Totul este la voia lui Dumnezeu dar sunt convins ca Cel de Sus nu il chema la el inca pe Gabriel", spune Adrian Minune care se alatura artistilor care nu s-au sfiit sa arate ca le pasa de viata solistului aflat internat la Spitalul de Urgenta Floreasca de aproape o saptamana, scrie Libertatea.