​Medicii se tem ca ameliorarea starii lui Cotabita e datorata "proteinei mortii". Ameliorarea starii lui Gabriel Cotabita a fost vestea pe care au asteptat-o familia, prietenii si fanii artistului. A adus speranta in sufletele celor care-l iubesc si sunt, cu gandul, alaturi de artist. Cu toate acestea, medicii sunt rezervati si se tem de ce ar putea urma. Gabriel Cotabita a raspuns la stimuli, a respirat timp de cateva secunde fara aparatul de ventilatie si starea lui pare mai buna. A obtinut punctaj opt la testul Glasgow, cel care desemneaza cat de profunda este starea de coma, iar rezultatul i-a bucurat nespus pe apropiati. Cu toate acestea, medicii sunt rezervati. Dupa cum ne-a relatat o sursa medicala, imbunatatirea poate fi efectul a ceea ce ei numesc "proteina mortii", cea care se activeaza inainte de caderea definitiva a sistemelor de sustinere a vietii in organism, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Robert Toma si Marius Moga au lansat un super single pentru vara 2015! Dupa colaborarea de succes cu ADDA si Liviu Teodorescu pentru piesa "Tot ce mi-a ramas", Robert Toma lanseaza single-ul si videoclipul "Toata Vara" feat. Marius Moga. Piesa este compusa in studiourile DeMoga Music, de catre Marius Moga si Robert Toma, iar videoclipul este regizat de catre Iulian Moga si ne transpune direct in atmosfera de distractie de la mare, "Toata Vara"! "Boom, boom, para, para, si danseaza toata tara, toata vara. :) Am filmat la mare, cu toata gasca DeMoga Music, ne-am distrat si am construit un iglu chiar pe plaja", declara Marius Moga. "Sunt bucuros ca se lanseaza <>, in colaborare cu Marius Moga. Este o piesa vesela, pozitiva, care sper sa aduca zambete in viata oamenilor. Este inca un pas pe care il fac alaturi de DeMoga Music si sper ca piesa sa ajunga la sufletul oamenilor si s-o asculte pe repeat... toata vara!", marturiseste emotionat Robert Toma, anuntaBravonet.ro.

Face foamea de zile intregi! Adriana Bahmuteanu nu se mai poate atinge de mancare. Adriana si Silviu se prigonesc pentru copii si niciunul nu vrea sa lase de la el. Insa Bahmu plateste scump pretul acestui razboi. De cateva zile, vedeta TV nu a mai pus gura pe mancare si e din ce in ce mai slabita. "Nu mai pot manca din cauza stresului. Am mai slabit cred ca 2-3 kg zilele astea. Astazi, instanta se va pronunta asupra cererii de divort, dar si cu privire la custodia copiilor. Orice decizie va lua insa instanta, tot va face apel unul dintre noi. Daca o sami dea mie castig, Prigoana va face apel, daca este favorabila lui decizia, fac eu. Oricum, tot la proces ajungem", a spus Adriana cu vocea slabita. Acesta este al cincilea divort in 10 ani al cuplului Bahmuteanu si Prigoana si a sasea despartire. Vedeta vrea custodie exclusiva pentru cei doi baieti, dar Silviu Prigoana a cerut custodie comuna. In timp ce mama sustine ca Prigoana i-a traumatizat pe copii, acestia avand nevoie de consiliere psihologica (cu care Prigoana nu este de acord), afaceristul e convins ca vedeta TV incearca sa obtina in instanta doar banii lui, informeazaLibertatea.

Alina Puscas va fi mama de baiat. Alina Puscas va avea un baietel, pe care il va aduce pe lume, la sfarsitul lunii august-inceputul lunii septembrie. "Am aflat ca vom avea un baietel! Sunt mai mult decat fericita, pentru ca m-am rugat sa fie baietel! M-am gandit deja si la un nume, insa vreau ca decizia sa-i apartina tatalui sau. Deocamdata, se duc "negocieri" serioase in aceasta privinta , mai ales in familia lui (rade). Cele doua variante agreate, pana in acest moment, sunt Filip si Alexandru. Ramane de vazut daca va aparea si o a treia varianta (rade). Imi doresc si o fetita, dar ceva mai incolo", a declarat vedeta Antenei 1. Alina a inceput deja sa se pregateasca pentru marele eveniment din viata ei. "In primul rand, citesc tot felul de studii stiintifice care, macar teoretic, ma pregatesc pentru venirea bebelusului pe lume. Am inceput sa caut carucior, cadita, patut, scrieViva.ro.

Ion Uta i-a prezis viitorul fiicei sale! Ce spune despre viata amoroasa a lui Teo Trandafir. Chiar daca relatia lor este pe butuci, tatal lui Teo Trandafir vorbeste despre fiica lui doar la superlativ. Pentru ca este omul care o cunoaste poate cel mai bine, Ion Uta este convins de un lucru trist in ceea ce o priveste. Si-anume acela ca Teo va ramane singura. Nu s-au mai vazut de ani buni, insa legatura dintre Teo Trandafir si tatal ei tine mai mult de politete. Niciunul dintre ei nu isi arunca vorbe urate in public, desi este de notorietate ca relatia lor s-a racit dupa ce doctorul Uta nu ar fi pastrat discretia in anumite momente sensibile din viata ei. Ion Uta, omul care o cunoaste poate cel mai bine pe vedeta, vorbeste si acum doar la superlativ despre fiica lui, chiar daca aproape ca a pierdut sirul anilor de cand nu a vazut-o. Chiar si asa, el a facut o previziune trista despre vedeta, anuntaLibertatea.