Divortul s-a pronuntat, declaratiile continua! Silviu Prigoana: "Adriana a intrat imbracata provocator in biroul meu, s-a pus in genunchi...". Zi mare pentru cuplul Prigoana-Bahmuteanu. Divotul lor s-a pronuntat, in sfarsit! Din vina afaceristului, sustin judecatorii. O decizie cu care, culmea, el este perfect de acord. "Pai normal ca eu sunt vinovat. Daca am fost prost, acum trebuie sa platesc! Eu am fost de vina ca m-am inmuiat cand Adriana a intrat imbracata provocator in biroul meu, s-a pus in genunchi plangand, mi-a spus ca este indragostita de mine si m-a cerut de barbat. Iar eu am crezut-o si am cedat", ne-a declarat Silviu Prigoana. Instanta a admis divortul celor doi si a acordat custodie comuna asupra copiilor, stabilind domiciliul minorilor la mama. Cu toate ca divortul a fost pronuntat din vina lui Prigoana, acesta sustine ca nu va face apel, deoarece el a obtinut ce a vrut: custodia comuna a copiilor. "Nu eu am pierdut, eu am castigat procesul!", ne-a spus victorios Prigoana, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Cum arata noua casa a lui Jennifer Lopez? In ciuda tuturor zvonurilor, Jennifer Lopez nu se muta in Las Vegas, cel putin nu pentru moment. Cantareata si actrita in varsta de 44 de ani tocmai si-a cumparat o noua locuinta in valoare de 22 de milioane de dolari in zona Manhattan, New York. Bineinteles, si vecinii ei sunt sunt la fel de celebrii - printre acestia se numara Chelsea Clinton si campionul Nascar, Jeff Gordon. Penthouse-ul are 4 dormitoare, 6 bai si cateva terase cu spatiu verde, unde se pot juca cei doi gemeni ai artistei. De asemenea, are vedere la Parcul Madison Square, peretii sunt de un alb impecabil iar utilitatile la cel mai inalt nivel - Jennifer Lopez poate controla temperatura casei de pe iPhone-ul ei. Daca ne gandim ca pe plan profesional ii merge din ce in ce mai bine (dupa ce incheie acest sezon din show-ul American Idol, ea va juca in Shades of Blue, un serial de 13 episoade pentru care este si producator executiv, alaturi de Ryan Seacrest) atunci am spune ca noua ei achizitie e mai mult decat binevenita, anuntaGlamour.ro.

L-a parasit de ziua lui! Dupa o idila de doi ani, o vedeta TV a pus furtunos capat relatiei. Albertina Ionescu i-a facut iubitului sau, Adrian Ispravnic, un cadou neasteptat. Vedeta TV si-a facut bagajele si a parasit apartamentul barbatului, geloasa pe relatia din ce in ce mai stransa pe care acesta o are cu fiica lui, dar si cu mama micutei, Laura Teodoru. Albertina Ionescu este din nou singura de aproximativ trei saptamani. Vedeta TV s-a despartit de Adrian Ispravnic, dupa o idila de doi ani, chiar in preajma zilei de nastere a acestuia. Albertina si-a luat toate lucrurile din apartamentul iubitului, motivul principal constituindu-l, se pare, faptul ca aceasta nu s-a putut obisnui, cu relatia speciala pe care afaceristul o are cu fiica lui, dar si cu prezentatoarea TV Laura Teodoru, mama copilei. Intamplator sau nu, chiar de ziua lui Ispravnic, aceasta din urma a postat pe Facebook, o fotografie "de familie", cu ea si fiica sa, Ana Sophie (7 ani), alaturi de fostul sau iubit, caruia a tinut sa-i ureze "La multi ani" si sa-i adreseze o serie de complimente, informeazaLibertatea.

Keira Knightley a devenit mama pentru prima data. Keira Knightley a devenit mama pentru prima data, insa cuplul a preferat sa nu dezvaluie numele si sexul copilului. Vedeta in varsta de 30 de ani a anuntat la finalul anului trecut ca este insarcinata cu primul copil si, pe toata perioada de decernare a celor mai importante premii cinematografice, a fost una dintre cele mai stylish prezente feminine. Actrita din filmele "Piratii din Caraibe" si sotul sau, James Righton, s-au casatorit in luna mai 2013, scrieElle.ro.

Ea este mostenitoarea de drept a "tronului" Andreei Esca. Are un chip angelic, cu par balai, ochi de un albastru hipnotizant, si s-a spus despre ea ca ii va lua locul Andreei Esca. Dar, se vede treaba, va mai curge ceva apa pe Dambovita pana ce Oana Andoni o va inlocui. Anul acesta, Oana Andoni (37 de ani) implineste 15 ani de cand sta la pupitrul stirilor, patru dintre ei in Iasiul natal, iar 11 la PRO TV-ul din Bucuresti. Stirista cu ochi albastri poate fi numita, pe buna dreptate, "mostenitoarea de drept a tronului Escai", caci ori de cate ori Andreea lipseste de pe sticla, Oana este acolo sa ii tina locul. Si o face bine, cu rezultate bune, asa cum s-a intamplat si zilele trecute, cand colega ei a plecat la Festivalul de la Cannes, in calitate de corespondent special. Poate si din acest motiv au aparut speculatii conform carora era Andreei Esca (42 de ani) apune, ieseanca fiind cea care va deveni titulara stirilor PRO TV din prime time, anuntaLibertatea.