Antonia vrea sa traiasca pe banii lui Vincenzo! Furioasa ca Vincenzo Castellano (foto) nu se grabeste sa-i redea libertatea, Antonia si-a dat acordul ca avocatul sau sa demareze, in Italia, procedura prin care italianul va putea fi obligat prin lege sa o intretina. Lovitura de teatru in "telenovela" ai carei protagonisti sunt Antonia si (inca sotul sau) Vincenzo Castellano! Suparata ca italianul nu se grabeste sa-i raspunda cererilor privind programarea divortului, la notar, artista scoate asul din maneca. Ea si-a dat acordul ca avocatul sau, Ioan Todan, sa demareze procedura prin care sa solicite instantei din Italia, conform legii, obligatia ca Vincenzo s-o intretina pana se recasatoreste, scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

In cautarea sunetului perfect Abia a implinit 16 ani, dar stie exact ce vrea de la viata. Pana va ajunge sa cante in Madison Square Garden, Ecaterina Salceanu, cea de-a 11-a bursiera a Jurnalului de fapte bune, isi dedica fiecare zi studiului viorii, "cel mai frumos instrument din lume". Cati, asa cum e alintata de toata lumea, spune ca si-ar fi dorit sa studieze muzica inca de cand a intrat la scoala, dar parintii nu au reusit s-o inscrie la clasa de vioara, asa ca a fost nevoita sa astepte inca un an. Un an petrecut ca pe ace."Ma atrasese din prima clipa, le spuneam tuturor ca nu exista pe lume instrument mai frumos...", spune fetita, aratand cu mandrie spre vioara aasezata cu grija in coltul camerei, scrie Viva.ro.

Ian Somerhalder si Nikki Reed: poze de la nunta Ian Somerhalder nu mai face parte din clubul select al burlacilor hot! Actorul din The Vampire Diaries s-a casatorit in acest weekend cu Nikki Reed, alaturi de care traieste o frumoasa poveste de dragoste din vara lui 2014. Dupa o logodna de scurta durata, cei doi au hotarat sa nu mai astepte si sa faca pasul cel mare. Ian si Nikki s-au casatorit ieri in cadrul unei ceremonii intime in Santa Monica. Desi nu au confirmat inca vestea nuntii lor, fotografiile care au inceput sa circule pe retelele de socializare vorbesc de la sine. Mai mult, actorul a oferit un mic indiciu despre fericitul eveniment si a anuntat ieri pe Twitter ca este cea mai frumoasa dimineata din viata lui. Ian Somerhalder a avut o relatie cu Nina Dobrev, colega sa din The Vampire Diaries, timp de trei ani, iar Nikki Reed a mai fost casatorita o data, cu artistul Paul McDonald, din 2011 pana in 2014, informeaza Glamour.

Alina Puscas: "Ma bucur pur si simplu de sarcina" Prezentatoarea showului "Te cunosc de undeva" (Antena 1) este mai radioasa si fericita ca niciodata pe coperta revistei Unica de iunie. Se gandeste cu drag la baietelul ce urmeaza sa vina si la viata in trei care este pe cale sa inceapa. Un dialog sincer despre sarcina, dragoste si intamplari fericite si o serie de fotografii intr-o gradina de poveste, pe care te invitam sa-l descoperi in totalitate in revista Unica. "Viata profesionala si personala a evoluat numai si numai in bine din momentul in care am stiut ca voi deveni mama. M-a implinit, pur si simplu - Nu stiu ce sau cum s-a intamplat, cert este ca planetele s-au aliniat pentru ca, probabil, din nou mi-am dorit foarte mult aceste lucruri.", a spus Alina.

Presa din India arunca bomba: Iulia Vantur si Salman Khan merg la altar! Starului de la Bollywood i-au trecut prin pat o gramada de femei frumoase, celebre in India, precum Sangeeta Bijlani, Aishwarya Rai sau Katrina Kaif. Insa, se pare, singura care a reusit sa il convinga sa renunte la burlacie ar fi romanca noastra, Iulia Vantur (34 de ani). O publicatie indiana anunta ca actorul, in varsta de 49 de ani, vrea sa mearga la altar alaturi de fosta stirista de la Pro TV. Dezvaluirea a fost facuta presei din India chiar de un prieten apropiat de-al lui Salman, care a precizat ca starul a facut toate demersurile sa se insoare pana la sfarsitul anului, inainte ca sora lui, Arpita, care s-a maritat pe 18 noiembrie, sa sarbatoreasca un an de casnicie, scrie Libertatea.