Petrecerea Viva!: vedete pe covorul rosu. Revista VIVA! a sarbatorit aseara 16 ani de la aparitia primului numar in cadrul unei petreceri cum nu se poate mai rafinate la Palatul Mogosoaia. Vedete din televiziune, muzica, film si moda au si-au dat intalnire la cel mai asteptat eveniment monden al anului gazduit de Palatul Mogosoaia: #Vivaparty! Printre starurile prezente la eveniment s-au numarat Andreea Raicu, Dana Rogoz, Adela Popescu si Radu Valcan, Sonia Argint Ionescu, Ileana Badiu, Diana Sucu, Alina Chivulescu, Albertina Ionescu, Amalia Enache si Anca Lungu, noteaza glamour.ro.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

S-a dat de gol in direct! Mihaela Radulescu: "Abia astept sa ma mai marit o data". Prestatia unor concurenti de la "Romanii au talent" a facut-o pe Mihaela Radulescu sa-si exprime public dorintele... foarte personale. Incantata de numarul formatiei "Casual Band", Mihalea Radulescu s-a dat de gol in momentul in care a fost pusa sa-i evalueze pe artisti. "Abia astept sa ma mai marit o data, sa-i iau la nunta si sa dansez cu mirele", a spus ea, la "Romanii au talent". Ulterior, vedeta a revenit asupra afirmatiei. "Nu, nu, eu am bifat capitolul asta, Smiley trebuie sa incerce ceva nou", a spus ea, relateaza Libertatea.ro.

Virgil Iantu pregateste un concert simfonic grandios. Virgil Iantu va concerta luna viitoare in Piata George Enescu din Capitala, in cadrul celei de-a X-a editii a Bucharest Music Film Festival. Colectia de muzica romaneasca "Ieri si azi" lansata in urma cu un an de Virgil Iantu va fi pusa in scena in seara de 19 iunie, sub forma unui concert simfonic extraordinar. "Ieri si azi" este un album plin de armonie si caldura. Muzica aleasa, interpretarea ei si Big bandul ofera un sound elegant si rafinat. Iar atunci cand la acest context adaugi instrumente cu corzi, ele nu fac altceva decat sa imbrace si sa imbogateasca armonia, bucurandu-ne si pe noi, cei de pe scena, dorind ca acest sentiment sa-l transmitem mai departe celor din public. Pe 19 iunie va astept sa ne bucuram impreuna de muzica romaneasca, live, interpretata in premiera in aceasta formula cu totul speciala" declara Virgil Iantu, scrie Vivia.ro.

Stelistii si-au facut de cap intr-un club de fite! Fotbalistii stelistii au petrecut pentru titlul 26, castigat la Iasi, dupa 0-0 cu CSMS, intr-un club de fite din Bucureusti, Princess Club. Jucatorii au baut si au dansat pe melodia Andrei, "Avioane de hartie", facandu-i astfel in ciuda lui Ousmane N'Doye, fotbalistul echipei de pe locul 2, ASA Targu-Mures. Cu totii vor pleca in aceasta vara de la Steaua si cu totii s-au manifestat precum in galerie. Asta poate si pentru ca Steaua nu mai are galerie, fiind parasita de suporteri in cea de a doua parte a sezonului. Rusescu va reveni la Sevilla, Arlauskis va evolua in Anglia, Bourceanu este jucatorul celor de la Trabzonspor, iar lui Latovlevici nu i s-a propus prelungirea contractului, noteaza sportnews.ro.

Mogulul Michael King, creatorul "The Oprah Winfrey Show", a murit. Michael King, unul dintre cei mai bogati oameni din SUA, creatorul celor mai de succes show-uri televizate, a incetat din viata la varsta de 67 de ani. Creatorul unor francize de mare succes precum "The Oprah Winfrey Show", "Dr. Phil," "Wheel of Fortune" and "Jeopardy", Michael King a murit miercuri, la varsta de 67 de ani. El era casatorit de 20 de ani cu aceeasi femeie, cu care a avut doua fete si doi baieti. Cauza mortii lui Michael King pare sa fi fost o afectiune la plamani care a suferit complicatii, acesta fiind internat in spital in ultimele trei saptamani, scrie Libertatea.ro.