Verdictul medicilor în cazul lui Gabriel Cotabita este inspaimantator. "Dacă va supravieţui, va fi cu totul alt om". Situaţia lui Gabi Cotabiţă rămâne îngrijorătoare. Artistul este în stare gravă, dar stabilă. Şansele ca el să se trezească şi să fie din nou normal sunt minime. "E un tratament de recuperare specializat, dar care nu poate să înlocuiască celule distruse. Iar celulele cerebrale se recuperează într-o extrem de mică măsură. Asta e drama", a spus doctorul Nicolae Bacalbaşa pentru Antena Stars, potrivit Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Andra, David şi Măruţă - Aşteptând-o pe Eva. Venirea pe lume a celui de-al doilea copil al Andrei și al lui Cătălin Măruță (o fetiță pe care o va chema Ioana Maria Eva) va completa în mod fericit cea mai frumoasă familie din show-business-ul autohton. I-am întâlnit pe Andra și pe Cătălin Măruță într-o frumoasă seară de mai într-o cafenea: veniseră împreună cu băiețelul lor de 4 ani, David, și cu bona lui. Cât s-a dus Cătălin să-l lase pe David la locul de joacă, mă pregăteam să-i țin de urât Andrei când un ins bizar, îmbră­cat într-o salopetă de camuflaj, a început să vorbească cu ea. Continuarea pe Viva.ro.

Bomba! Botezatu și Bianca, din nou împreună? Presa a scris în ultima perioadă că Bianca Drăgușanu se iubește în continuare cu Adrian Cristea. Fosta soție a lui Victor Slav a negat cu vehemență și s-a afișat recent la brațul lui Botezatu. Designerul și Bianca s-au fotografiat în club și roșcata nu a ratat ocazia de a urca imaginea pe contul său de Facebook. Bianca a postat instantaneul pe pagina ei de Facebook, alaturi de mesajul "Feeling loved" (Ma simt iubita), aflam din Libertatea.

Lady Gaga și-a schimbat culoarea părului. Lady Gaga a hotărât să renunțe la nuanța de brunet a părului său în favoarea unui blond foarte deschis, iar zvonurile spun că ar fi decis să facă această schimbare pentru a se pregăti pentru nuntă. Tot procesul a durat zece ore, iar Lady Gaga ne-a ținut la curent cu fiecare etapă pe contul ei de Instagram, scrie Glamour.ro.

"Pe Monica Gabor am refuzat-o, a fost una dintre erorile mele". Picanterii din culisele Playboy. Multă vreme unul dintre cei mai invidiaţi bărbaţi din România, pentru că dezbrăca şi poza vedetele, Dan Silviu Boerescu a decis să-mpartă cu toată lumea picanteriile din culisele “Playboy”. În cartea pe care a lansat-o recent, "Confesiunile unui bucătar pervers" (e pasionat şi de gastronomie - n.r.), susţine că a dezvăluit 10% din întâmplări. Din restul de 90%, o parte rămâne secretă, din cauza prevederilor contractuale, iar o parte o regăsiţi în Libertatea.