Astia sunt cei mai naravasi sani din showbiz! De ei se bucura Boureanu! Laura Dinca este cea care i-a luat locul Valentinei Pelinel in viata lui Cristian Boureanu. Tanara de 18 ani arata fenomenal si nu rateaza nicio ocazie de a iesi fara sutien. Laura Dinca are o relatie inca de anul trecut cu fostul politician Cristian Boureanu. Cei doi nu rateaza nicio ocazie sa iasa impreuna la terasa si apoi sa posteze fotografii pe Facebook. Ultima iesire la aer a fost imortalizata si postata pe contul de Facebook al Laurei. In imagine se poate vedea ca tanara nu poarta sutien, lucru remarcat si de fanii fotomodelului, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Kim Kardashian, insarcinata pentru a doua oara! Desi a avut probleme cu prima sarcina, Kim nu renunta la visul de a fi din nou mama! Astfel, bruneta a anuntat ofical ca este insarcinata. Kim va avea in curand al doilea copil cu sotul ei. Kanye West. A doua oara, asa cum a afirmat chiar vedeta, aceste incercari au fost mult mai dificile decat prima data. Cu ceva timp in urma, Kim a povestit despre experienta acesta de a ramane insarcinata, afirmand: "Incercam. Incercam in fiecare zi. Nimeni n-ar putea incerca mai mult decat noi. A devenit obositor. Imi spune mereu "La al doilea copil nu e la fel de distractiv ca la primul". "Kim a mai spus: "facem orice putem pentru a mai avea un copil, asa ca am ajuns in punctul in care nu ma mai streseaza atat de mult asta. Si poate ca este momentul in care se va intampla, asa se spune", anuntaBravonet.ro.

Cine si-ar fi imaginat asta! Colaborarea anului: Inna canta cu Alexandra Stan! Cele doua artiste internationale, care continua sa cucereasca intreaga lume prin hit-urile si show-urile lor, au decis ca este momentul unui nou pas catre succes, de data aceasta impreuna, printr-o colaborare inedita. Pentru prima data in peisajul muzical de la noi, Inna si Alexandra Stan se implica intr-o colaborare comuna, alaturi de un alt artist complet, portorican la origini, Daddy Yankee, care a lucrat si cu Enrique Iglesias, Snoop Dogg, Nicole Scherzinger, Fergie, Akon etc. Nu doar cei 3 protagonisti din lumina reflectoarelor sunt de top, ci si echipa de productie, informeazaLibertatea.

Antonia are o pasiune pentru dulciuri. Antonia recunoaste ca dulciurile sunt pasiunea ei vinovata si ce poate fi mai potrivit pentru vremea de vara decat o inghetata, preparata insa fara frisca, smantana, oua sau zahar. Artista a invatat de la Mademoiselle Coco (Anca Alungulesei ) reteta unei inghetate sanatoase si usor de preparat, "un desert exotic care se face in cinci minute, dar se mananca in doua", dupa cum glumeste cantareata - inghetata de mango si ciocolata decorata cu trandafiri. Nerabdatoare sa invete sa prepare sortimentele de inghetata, dar mai ales sa guste din produsul finit, Antonia s-a dovedit un foarte bun ucenic. Fructe de mango congelate, banana congelata, miere, vanilie, sare de Himalaya si delicioasa cacao cruda - care are proprietati afrodisiace - au fost singurele ingrediente folosite la aceasta inghetata, scrieViva.ro.

Cum ar arata vedetele noastre daca si-ar schimba sexul. Nu mai e o noutate ca tatal vitreg al lui Kim Kardashian s-a transformat in femeie. Pe deasupra, a mai si pozat in Vanity Fair. Daca nu i-am fi stiut istoria, cu siguranta ne-ar fi pacalit ca a fost din totdeauna o doamna distinsa, anuntaLibertatea.