Andreea Banica a raspuns la intrebarea: esti insarcinata? Fanii ei sunt in extaz. Andreea Banica este una dintre cele mai apreciate cantarete de la noi si nu uita niciodata sa le raspunda fanilor la intrebari sau sa lamureasca zvonurile aparute despre ea. Se pare ca gurile rele sustin ca Andreea Banica ar fi insarcinata, insa aceasta a tinut sa le marturiseasca fanilor ei adevarul, chiar daca este plecata in vacanta, in Statele Unite. "Hello, aici este 8.40 asa ca buna dimineata prieteni! Ptr cei care au scris ca as fi insarcinata, nu sunt, cu toate ca mi-as dori. Nu am suportat minciuna niciodata... Faptul ca va pot transmite realitatea pe pagina mea ma face fericita!", a scris cantareata, lasand sa se inteleaga faptul ca isi doreste un al doilea copil. Admiratorii au coplesit-o pe artista cu complimente si incurajari, sfatuind-o sa "lucreze" la inca un bebe: "Asa este, dar la noi nu a fost sa fie, nu am muncit in mod special, ci l-am lasat pe D-zeu sa decida", scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Celebritati care au pozat fara haine pentru cauze nobile. Cand vine vorba de cauze umanitare, vedetele sunt dispuse faca tot felul de sacrificii - inclusiv sa renunte la haine, daca asta insemna ca vizibilitatea cauzei pe care o promoveaza va creste. Eva Mendes. Sotia lui Ryan Gosling a pozat nud pentru PETA (People for the Ethical Treatment of Animals). In imaginea din campania PETA, Eva apare nud, iar mesajul ales a fost: "Fur? I'd rather go naked". Gisele Bundchen. Daca Eva Mendes a renuntat la haine pentru a atrage atentia asupra drepturilor animalelor, Gisele a ales sa pozeze nud pentru a trage un semnal de alarma in privinta problemei resurselor de apa. Mai precis, Gisele s-a dezbarcat pentru a "salva" resursele de apa din Brazilia, tara ei de origine. In imagine, fotomodelul apare intr-o rochie transparenta, din apa, anuntaViva.ro.

Teo Trandafir, confesiuni despre cum a reusit sa fie fericita. Vedeta tv a vorbit si despre una dintre persoanele care i-au schimbat viata. Prezenta la un eveniment educational,Teo Trandafir a marturisit ca viata sa s-a schimbat total dupa ce a cunoscut un specialist in coaching. "Eram intr-o perioada in care nimic nu imi convenea si am invitat-o in emisiune pe specialista in coaching, care a venit desigur cu zambetul la ea. Mi-a spus ca si eu pot fi fericita daca m-as aprecia mai mult sau daca as sta la o masa cu mine. Incetul cu incetul, am inteles ca nu este ilegal sa zambesti, ca nu esti prost daca nu esti tot timpul preocupat. Am invatat de la ea sa ma mai opresc si sa ofer timpul respectiv propriei persoane. Cu totii avem nemultumiri referitoare la performantele intelectuale, fizice, felul in care aratam sau cum ne-am ales partenerul de viata si trebuie sa constientizam acest lucru. Astfel, putem sa fim fericiti! Mie, ea mi-a dat de inteles faptul ca fara suferinta nu se poate si numai oamenii care au trecut prin asa ceva au nevoie de coaching", a marturisit realizatoarea tv, informeazaLibertatea.

Jennifer Aniston: despre relatia cu Justin Theroux si presiunea de a fi mama. Jennifer Aniston este pregatita sa faca valuri. Vorbeste despre noul ei film, Cake, despre comentariile suparatoare care au fost facute pe seama faptului ca nu este inca mama si explica de ce se considera o feminista. Jennifer Aniston stie sa stabileasca o legatura cu femeile. La emisiunea Today de vara trecuta, a raspuns la toate intrebarile pe care oamenii i le-au pus de-a lungul timpului: Cand se va marita? Cand va deveni mama? Pe un ton prietenos si onest, Aniston i-a spus lui Carson Daly: "Nu am o lista de lucruri pe care trebuie sa le fac, iar daca nu reusesc sa le fac nu inseamna automat ca am esuat sau mi-am pierdut valoarea ca femeie". In cateva minute, fanii au luat cu asalt Twitter-ul pentru a o sustine: "Amin, sora mea!"; "Acesta e feminismul, tine-o tot asa"; "Multumesc, Jennifer Aniston!", scrieGlamour.ro.

Apropiere periculoasa! Lora a cazut in mrejele colegului ei de scena. Divortata de anul trecut, cantareata Lora a declarat in mod repetat ca nici un alt barbat, dupa comediantul Dan Badea, nu i-a putut inmuia inima. Postura in care a fost surprinsa recent lasa loc de interpretari. Bine arata, talentata e, face si bani, destui cat sa-i ramana, dar, dar in dragoste, lucrurile nu prea i se leaga. Anul trecut, Lora a divortat neasteptat de Dan Badea si de atunci, spune ea, e singura. E, nu e, un lucru este cert: de admiratori nu duce lipsa. Iar cel mai indraznet dintre toti s-a demonstrat a fi, culmea, colegul ei de scena, tinerelul Peter Pop. Fotografiile surprinse dupa recitalul pe care cei doi l-au sustinut la Arenele Romane, zilele trecute, spun mai mult decat titlul piesei pe care o au impreuna "Singuri in doi". Aflati in culise, Lora si Peter au simtit nevoia sa se retraga intr-un loc cu mai putina agitatie, anuntaLibertatea.