A rupt traditia si a avut ghinion! Concertele lui Hrusca ii lasa reci, vara, pe romani Pentru ca in Canada nu are un job, Hrusca s-a gandit ca viata lui ar fi mai buna daca ar suplimenta numarul concertelor. Si ne-am trezit tam-nisam cu afise prin care interpretul isi anunta prezenta pe 21 mai, la Opera din Timisoara, iar pe 8 iunie, la Teatrul National din Bucuresti. Surpriza, insa! Evenimentul din Timisoara a fost anulat pentru ca nu au fost vandute suficiente bilete, fapt mascat de organizatori cu explicatia: "Stefan Hrusca a decis, din motive obiective, sa anuleze turneul national de lansare a noului sau album. Singurul concert de promovare a albumului intitulat "Cantece de acasa" va avea loc la Bucuresti", scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Vedetele sustin revolutia "Fetelor din Balcani" Corina pregateste lansarea videoclipului "Fete din Balcani", dar da si startul unei adevarate revolutii la care au aderat numeroase vedete. Madalina Ghenea, Loredana, Amalia Enache, Adela Popescu, Monica Barladeanu, Inna, Antonia, Catrinel Menghia, Adelina Chivu, Giulia si Alexandra Stan au devenit imediat ambasadoarele revolutiei "Fetelor din Balcani" pe paginile lor oficiale de Facebook si Instagram. "A uimit lumea cu frumusetea, stilul si incredibila sa feminitate. Sunt atat de mandra si fericita ca incredibila Madalina Ghenea a aderat la revolutia #girlpride!", a scris Corina Bud pe contul sau de Facebook, informeaza Viva.

Dragos Bucur te invita la concursul national de reciclat Cu ocazia Zilei Internationale a Mediului, sarbatorita pe 5 iunie, Unica a stat de vorba cu actorul Dragos Bucur, proaspat ambasador al "ComPETitiei pentru un viitor mai bun", o ampla campanie de reciclare desfasurata in 115 orase din tara, cu ajutorul unei retete de supermarketuri, al Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor si a doua organizatii nonguvernamentale implicate in colectarea si reciclarea deseurilor. Ce se va intampla cu deseurile stranse in campanie? Sunt colectate de partenerii campaniei (n.r. - o firma romaneasca expert in managementul deseurilor) si duse la statiile de reciclare. Tu reciclezi vreun deseu din gospodaria ta? Duc aparatele electrice la punctele de colectare si fac compost din resturile vegetale. De cand stau la casa, mi-am luat doua cazane si strang tot ce se poate pune acolo. Integral pe Unica.ro.

Anda Adam si-a pregatit doua tinute pentru nunta Mai sunt doua zile pana cand Anda Adam va deveni sotie, iar pregatirile sunt in toi. Pentru fericitul eveniment, cantareata si-a ales doua rochii, una de mireasa si una pentru a doua parte a petrecerii, tinute ce au costat aproape 3.000 de euro. Pentru rochia de mireasa pe care o va purta duminica, Anda a cautat la cele mai renumite case de moda si a ales un model de la o celebra firma spaniola. Piesa aleasa de solista este din matase Kelly Mikado, preferata de printese si de casele regale, si din dantela Guipure. Pentru pretioasa rochie, artista a platit 1.700 de euro, scrie Libertatea.

Vin Diesel si fiica lui - O fotografie de milioane de like-uri Tatal unei fetite nascuta in luna martie, Vin Diesel (47 de ani) a publicat pe contul sau de Facebook o fotografie cu micuta, care a strans peste 7 milioane de like-uri. Fanii actorului au fost extrem de incantati de aceasta fotografie care il surprinde pe Vin Diesel tinandu-si fetita in brate, al carei nume are o semnificatie speciala. Aceasta se numeste Pauline, in memoria lui Paul Walker, bunul prieten al lui Vin Diesel, decedat la 40 de ani intr-un accident de masina. Extrem de marcat de disparitia lui Walker, alaturi de care a jucat in "Fast&Furious", actorul, care este tatal a 3 copii, a dezvaluit in emisiunea "Today" de pe NBC ca a ales acest nume pentru faptul ca Paul Walker a avut un rol important in "drumul sau spre paternitate", scri Viva.