Interzisi in America! Cum au ajuns vedetele noastre pe lista neagra in SUA. Ambasada Statelor Unite a luat decizia de a retrage vizele mai multor artisti care au intretinut in ultimii ani podul cultural dintre Romania si SUA! Printre cei "refuzati la import" se numara Raoul, Adrian Enache, Jean de la Craiova, Cristian Rizescu, Maria Dragomiroiu, Stelian Petcu, Paul Stanga, George Targovisteanu si Nicola, iar vinovat de asta ar fi un impresar american, scrie Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Ce spune horoscopul verii ca va face Simona Halep in turneele importante. Cum sta cu dragostea. O rupe cu Marin? Cand va avea cea mai buna jucatoare de tenis din Romania un copil. Prin intermediul libertatea.ro, care a publicat horoscopul verii 2015, Libertatea a incercat sa zugraveasca traseul Simonei Halep (23 de ani, 3 WTA) in aceasta vara. De asemenea, canadianca Georgia Nichols, unul dintre cei mai renumiti astrologi din lume, s-a incumetat sa faca previziuni pentru urmatorii 10 ani, pe zodii, pentru cotidianul german Bild, citat de Sportnews.ro.

Andreea Esca, asa cum nu ai vazut-o niciodata. Uite cum s-a imbracat stirista la aniversarea a 25 de ani de cand a terminat liceul. Andreea Esca a trecut prin emotii de zile mari weekendul acesta. Stirista a aniversat 25 de ani de cand a terminat liceul si s-a intalnit, la scoala, cu fostii ei colegi. Cu aceasta ocazie, Esca a imbracat o tinuta pentru care a fost apreciata de toata lumea: uniforma de liceu. Cu sarafan, camasa si bentita, prezentatoarea de stiri s-a intors in urma cu 25 de ani, cand era o eleva ca oricare alta, cu vise mari pentru viitor, aflam din Libertatea.

Designerii preferati ai caselor regale. Uita de Rihanna si Beyonce! Rania, Letizia, Victoria si Mary sunt numele care ameninta sa le fure superstaruri-lor statutul de fashion icon-uri. Mostenirea Mariei Antoaneta, a Luisei de Prusia, a lui Sissi a Austriei si a lui Eugenie a Frantei, primele figuri regale iconice, e dusa mai departe de noua generatie de femei cu sange albastru. In vremurile noastre, acestea continua sa fie adevarate etaloane de eleganta, iar aparitiile lor publice le concureaza pe cele ale fashionisteᅡlor cu acte in regula, noteaza Viva.ro.

Smiley s-a indragostit lulea. Sa fi fost a cincea editie "Romanii au talent" cu noroc pentru viata sentimentala a lui Smiley? Nu de alta, dar cantaretul n-a putut masca faptul ca Oana, una dintre finaliste, i-a furat inima... Au trecut trei ani de cand Smiley s-a despartit de Laura Cosoi. Ea si-a refacut viata si e pe cale sa se marite, dar cantaretul si-a vazut de cariera in tot acest timp, preferand sa-si puna "in asteptare" viata sentimentala. Pana acum... anunta Libertatea.