O vedeta de la noi si-a etalat sanii pe plaja, la Mamaia! Toti au intors capul dupa ea. E bruneta, are forme de invidiat, iar barbatilor le este greu sa nu intoarca privirea dupa ea, mai ales daca aceata se afla pe plaja, in costum de baie. Este vorba despre vedeta FHM Oana Craioveanu, care de curand a profitat de putin timp liber si a facut o sedinta foto ad-hoc, pe plaja din Mamaia. Purtand un costum de baie in culori pale, cea mai buna prietena a Lorei a profitat de putin soare si de valuri si a vrut sa imortalizeze momentul, etalandu-si bustul apetisant si siliconat. Bruneta s-a lasat fotografiata, in timp ce barbatii din jur au stat minute in sir sa o admire. De altfel, Oana nu rateaza nici o ocazie sa se imbrace in asa fel incat sa isi puna in evidenta sanii, mai ales ca, dupa marirea de bust pe care a facut-o la medicul vedetelor, Kasem Abu Bakr, are ce arata, iar cei din jur... au ce admira, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Charlize Theron si Sean Penn s-au despartit. Conform site-ului US Weekly, cei doi actori si-ar fi anulat logodna si s-ar fi despartit. O sursa apropiata cuplului a declarat pentru site-ul US Weekly ca cei doi au decis sa mearga pe drumuri separate dupa ce si-au facut aparitia impreuna la Festivalul de Film de la Cannes. Mai mult, se pare ca Charlize Theron si Sean Penn, care nu au mai fost vazuti impreuna de cateva saptamani, s-au mutat in case separate. In plus, actorul in varsta de 54 de ani si-ar fi retras de la vanzare casa lui din Malibu si ar fi anulat aparitia la un eveniment la care trebuia sa vina insotit de Charlize Theron. Charlize Theron si Sean Penn au avut o relatie de un an si jumatate si urmau sa se casatoreasca in perioada urmatoare. In timpul unei calatorii la Paris, ce a avut loc la sfarsitul anului trecut, Sean Penn o ceruse in casatorie, anuntaGlamour.ro.

Alexandra Stan aproape dezbracata pe strazile din Barcelona, calare pe bicicleta! Alexandra Stan a lasat sala de finess pentru a proba miscarea in aer liber, cu bicicleta. Aflata in Barcelona, diva topurilor dance da un spectacol la fel de impresionant ca pe scena, pe strazile de langa faleza din orasul lui Gaudi. Unde, calare pe bicicleta si imbracata intr-un costum de baie neglijent acoperit, se plimba cu garantia ca barbatii intorc capetele. Cu formele la vedere, superba romanca se bronzeaza departe de tara, dar nu este straina de locul unde petrece. Artista se bucura de un capital de popularitate important mai ales dupa ce, anul trecut, a cantat in cadrul unui proiect caritabil realizat de televiziunea TV3 Barcelona, impresionand publicul cu o interpretare in limba spaniola, informeazaLibertatea.

Tyra Banks si-a socati fanii cu un selfie. Toata lumea o stie pe Tyra Banks - fost model de succes si inger Victoria's Secret, prezentatoare TV si actrita, vedeta si-a castigat faima in anii '90, iar de atunci a incercat sa-si mentina statutul de diva hollywoodiana. La 41 de ani, Tyra arata in continuare foarte bine, chiar daca nu mai are silueta de altadata, si continua sa munceasca in show-biz-ul american ca producatoare a show-ului "America's Next Top Model". Cu toate acestea, vedeta se pare ca a ajuns la un punct in viata in care vrea sa fie cat se poate de sincera cu ea si cu fanii ei si a hotarat sa posteze pe contul ei de Instagram o fotografie in care apare nemachiata. "M-am hotarat sa va arat adevarata mea fata. Am vrut sa-mi ascund cearcanele, dar n-am facut-o. Aceasta sunt eu, aceasta e adevarata mea fata", le-a spus vedeta fanilor sai de pe Instagram, scrieUnica.ro.

Motivul incredibil pentru care o cantareata cunoscuta s-a despartit de iubitul sau. Din nou singura, dupa ce si cea din urma idila a sa s-a terminat, blonda a facut public ce nu a mers in relatia sa. Raisa, blonda care are un copil cu fobalistul Hamza si care isi refacuse apoi viata in compania patronului unui hotel, Alexandru Francu, s-a hotarat sa dea "cartile pe fata". La cateva saptamani de cand este din nou singura, artista a dezvaluit care a fost motivul pentru care s-a despartit de omul de afaceri. "Imi doresc sa separam lucrurile, sa se stie ca nu mai suntem impreuna, mai ales ca el are acum o alta relatie, din cate am citit, tot cu o cantareata. Nu ne-am despartit ca ne-am fi certat, ci au contat distanta, precum si preocuparile fiecaruia. Eu inca sunt la varsta in care trebuie sa-mi fac un viitor pe care el l-a construit deja. Am avut de invatat de la el. Lui Alex ii doresc ce e mai bun, il respect in continuare pentru ceea ce e si ce face", a precizat Raisa, anuntaLibertatea.