Noi detalii despre starea de sanatatea a lui Cotabita. Ce se va intampla cu el dupa ce se va externa. Chiar daca poate face si singur cativa pasi, artistul invata practic din nou sa mearga, iar pentru aceasta lupta beneficiaza de aparatura speciala. Transferat la Spitalul Elias, in urma cu o saptamana, Gabriel Cotabita a inceput un intens program de recuperare, la clinica condusa de Mihai Berteanu, doctorul care l-a "reparat" si pe Traian Basescu dupa operatia suferita la coloana. Artistul beneficiaza acolo de o aparatura ultramoderna si a inceput deja sa faca mari progrese. Cotabita poate sa faca si singur cativa pasi, dar pana la a putea merge din nou la fel ca inaintea accidentului care l-a tinut in coma aproximativ o luna are de parcurs un drum lung si anevoios. Pe langa sedintele zilnice de kinetoterapie si fizioterapie, la care se adauga si orele de logopedie, artistul face, pentru inceput, si scurte exercitii de mers si orientare in spatiu, cu ajutorul unei carje prevazute cu senzori, care coreleaza greutatea cu gradul de apasare, o creatie tehnologica pentru care medicul Berteanu a primit brevetul de inventator. Cotabita este sfatuit sa se sprijine pe aceasta cat de mult poate, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Selena Gomez, super sexy la evenimentul de promovare a noii sale piese. Noua piesa a Selenei Gomez a fost lansata pe 22 iunie, in New York. Prezenta Selenei nu a trecut neobservata de bliturile vigilente ale fotografilor! Tinuta in care a aparut Selena Gomez a aratat mai mult decat si-a dorit vedeta. Sau si-a dorit tocmai sa arate mai mult? Cert e ca Sel nu pare deloc cumintita in body-ul cu care e imbracata. Da, arata foarte bine, nimic de reprosat, numai ca asemenea maiou este recomandat, in cel mai fericit caz, atunci cand mergi la plaja, mai putin la un eveniment de asemenea amploare, anuntaBravonet.ro.

Andreea Ibacka, convinsa ca e inselata de Cabral. Ce s-a intamplat in casa lor. Cabral si Andreea Ibacka formeaza poate unul dintre cuplurile cu cel mai mult umor de pe plaiurile mioritice, iar relatarile despre pataniile din casnicia lor starnesc de multe ori hohote de ras. Andreea Ibacka a dezvaluit cum a fost la un pas sa-i "la capul" sotului ei, Cabral. Experta considerandu-se in a mirosi o relatie extraconjugala a unui barbat casatorit, in momentul in care a prins un indiciu ce o ducea cu gandul la infidelitatea barbatului ei a sarit ca arsa. Ea a povestit pe blogul ei cum a innebunit de furie in momentul in care a crezut ca sotul ei are o aventura sau chiar mai multe. "Despre telefoane mobile ascunse langa roata de rezerva de la masina am mai auzit. La fel si de cartele SIM folosite "sub acoperire", sortite sa-si manance malaiul fie dosite prin te miri ce buzunare, fie incotopenite in telefoane vesnic amutite pe modul silent. Acele numere de telefon harazite depravarii, de a caror existenta adulternii n-ar pomeni nici in ruptul capului. Nu de alta, dar am ajuns deja la venerabilii 30 si-mi place sa cred ca n-am trait degeaba", a scris Andreea relatand cum a invatat din experientele ei si ale prietenelor ei care sunt trucurile la care recurg barbatii infideli, informeazaLibertatea.

Principatul Monaco se pregateste de nunta. Pierre Casiraghi (27), fiul cel mic al Principesei Caroline de Monaco se va casatori in aceasta vara. Aleasa lui este Beatrice Borromeo (29), descendenta a printilor Borromeo si nepoata a contesei Marta Marzotto, o aristocrata eleganta. Casatoria civila este programata pe 25 iulie, la Monaco, iar ceremonia religioasa va fi organizata in Italia, pe 1 august, pe una dintre insulele de pe lacul Maggiore, aflata in proprietatea familiei Borromeo de multi ani. Beatrice a terminat facultatea la Milano si are un master in jurnalism la Universitatea Columbia din Statele Unite, este frumoasa, bogata, dar foarte ancorata in realitate. "Nu concep viata fara munca", a declarat ea, spunand ca de ani buni nu le mai cere bani parintilor, intretinandu-se singura, scrieViva.ro.

Adi Minune, prins in tandreturi cu amanta. Reactia sotiei lui e memorabila. Adi Minune si sotia lui, Carmen, sunt impreuna de un sfert de veac si au trei copii de care sunt foarte mandri. Casnicia lor este insa departe de a fi perfecta. Vina o are doar Adi Minune, care mai calca stramb din cand in cand. Nu o data, Adi Minune a fost fotografiat in compania unor domnisoare, in ipostaze mai mult decat amicale. Potrivit emisiunii Teo, artistul a calcat stramb chiar de curand, fiind surprins la mare cu o bruneta care-l saruta de zor. Toate acestea au ajuns si la urechile sotiei lui, Carmen, impreuna cu care Adi Minune are trei copii. Femeia pare sa se fi obisnuit cu amantlacurile artistului si, resemnata, nici nu le mai ia in seama. Familista convinsa, sotia lui Minune ar face orice pentru a-si mentine familia unita si stie ca, indiferent ce ar face artistul, tot la ea se va intoarce, anuntaLibertatea.