Bombă! Lidia Buble, exclusă de pensticostali din cauza relației cu Răzvan Simion. Ce ar putea păți tatăl ei. Relația dintre Lidia Buble și Dani Simion încalcă regulile Bisericii Penticostale și aceasta ar putea fi exclusă. Mai mult și tatăl ei care este pastor ar putea avea probleme. Preşedintele comunităţii penticostale din Bucureşti, Emil Meştereag, susține că nu este la curent cu mondenitățile, dar o astfel de conduită nu este acceptată de Biserica Penticostală. Din acest motiv, Lidia Buble ar putea fi exclusă, iar tatălui ei să i se ia dreptul la slujire, potrivit Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Fetele obişnuite care şi-au întâlnit prinţii. Sofia Hellqvist s-a căsătorit cu Prinţul Carl Philip pe 13 iunie la Stockholm. Este cea mai recentă nuntă în care mireasa este o fată obişnuită, cu origini modeste, care trăieşte visul de a se căsători cu un prinţ. Înaintea ei, Kate Middleton sau Letizia Ortiz au avut acelaşi noroc. Povestea poate fi scrisă şi astfel, dacă ne gândim la Daniel, profesorul de fitness, care s-a căsătorit cu Victoria, prinţesa moştenitoare a Suediei, scrie Viva.ro.

Cu ce nota a luat Bianca Drăgușanu BAC-ul la limba romana. Bianca Drăgușanu a dat examenul de Bacalaureat în anul 2002, la Liceul de Informatică din Petroșani. Se pare că materia ei preferată a fost Limba Română. Dacă ne luăm după notele pe care Bianca Drăgușanu le-a obținut la Bacalaureat, am putea trage concluzia că i-a plăcut foarte Limba Română. Ea a reușit să ia nota nouă, atât la proba scrisă, cât și la cea orală, aflam din Libertatea.

Ziua Tatălui: cele mai simpatice fotografii postate de vedete. Ca în fiecare an, vedetele au postat pe rețelele de socializare fotografii cu părinții lor, pentru a marca cum se cuvine Ziua Tatălui. Glamour.ro ti le prezintă pe cele mai simpatice dintre acestea. Favorita? Poza pe care Blake Lively a postat-o pe Instagram: în acest instantaneu adorabil apar soțul său, actorul Ryan Reynolds și fetița lor de doar câteva luni, James.

Anda Adam: "Poate sunt însărcinată!" Anda Adam (35 de ani) şi-a făcut apariţia, pentru prima dată de la nuntă, la un eveniment monden, unde a oferit consiliere şi sfaturi de frumuseţe clientelor unui mall bucureştean. Cântăreaţa a venit la eveniment alături de soţul ei, Sorin Andrei, care a lăsat-o acolo şi a plecat să se plimbe prin mall, evitând astfel să dea ochii cu presa. În schimb, Anda le-a oferit celor prezenţi sfaturi despre frumuseţe. Ea a şocat însă prin neglijenţa estetică de care a dat dovadă, noteaza Libertatea.