Catalin Botezatu a plans de durere Catalin Botezatu a petrecut weekendul la mare, unde a fost invitat la aniversarea presedintelui Agentiei Nationale de Turism (ANT), Mirela Matichescu. Designerul a fost in centrul atentiei, mai ales ca si-a etalat noul tatuaj. Bote spune despre el ca este un simbol puternic, un dragon care scuipa flacari, si care ii sopteste in ureche ce decizii sa ia in momente dificile. La realizarea lui, celebrul designer a strans din dinti de durere, caci tatuajul pe care si l-a dorit pe lobul urechii a necesitat cinci ore de munca, scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Nicole Scherzinger - Super sexy la 37 de ani pe o plaja din Grecia Nicole Scherzinger, fosta vedeta Pussycat Dolls, implineste pe 29 iunie 37 de ani, varsta pe care a sarbatorita in Grecia, inconjurata de prieteni. Intr-un costum de baie animal print super sexy, accesorizat cu ochelarie de soare si palarie, Nicole s-a distrat de minune in acest weekend in Mykonos, parand ca nu ii lipseste nimic pentru a fi fericita. Si totusi, vedeta este singura din luna februarie, cand relatia cu pilotul Lewis Hamilton care dura de 7 ani, s-a terminat definitiv. Nici pe plan profesional, Nicole nu trece prin cea mai buna perioada, ultimul ei album, "Big Fat Lie", neavand succesul scontat. Vedeta a ignorat, se pare toate aceste "mici detalii", propunandu-si sa se simta bine in aceasta vacanta, scrie Viva.

Fotografii rare cu Audrey Hepburn Atunci cand vorbim de fashion icons, gandul ne duce mereu la Audrey Hepburn. Stilul ei, simplu si feminin, va fi mereu la moda, indiferent de sezonul. Incepand cu 2 iulie, muzeul National Portrait Gallery din Londra va expune cateva fotografii rare ale celebrei actrite, inclusiv unele imagini personale care nu au mai fost facute publice pana acum. Expozitia Audrey Hepburn: Portraits of an Icon, ce va putea fi vizitata pana la mijlocul lunii octombrie, prezinta cariera actritei, de cand a inceput sa cante intr-un cor, in copilarie, pana la filmele celebre si premiate in care a jucat, scrie Glamour.

Kate Hudson, in razboi cu tatal ei Disputa dintre actrita Kate Hudson si tatal sau biologic, Bill Hudson, a inceput de Ziua Tatilor, sarbatorita in Statele Unite ale Americii pe 21 iunie. Fratele actritei de 36 de ani, Oliver Hudson, a postat pe Instagram o fotografie in care era infatisat alaturi de Kate si tatal lor, pe cand cei doi erau copii. Poza era insotita de un text care spunea Happy Abandonment Day, in traducere "O zi fericita a abandonului!". Kate a postat si ea o fotografie cu ocazia acestei zile, insa in poza apare alaturi de Kurt Russell, partenerul de viata al mamei sale, Kate Hudson, multumindu-i pentru faptul ca ii este tata, informeaza Elle.

Antonia a decis: Il duce pe Dominic in Italia Antonia isi doreste nespus ca fiul sau, care a implinit sase luni, zilele trecute, sa-si cunoasca surioara. A vrut ca acest lucru sa se intample inca de cand a nascut, doar ca Maya nu a ajuns in Romania, motivul oficial fiind acela ca-i expirasera documentele care-i permiteau sa plece din Italia. Odata ce a semnat insa actele in divortul de Vincenzo, artista a facut pace si cu familia sotului sau italian, care este de acord ca ea sa mearga in Napoli si cu Dominic, baietelul pe care il are cu Alex Velea. Astfel ca, Antonia, care nu mai are rabdare pana pe 20 august, cand probabil se va stabili programul de vizita a fetitei sale, pregateste deja cu minutiozitate emotionanta intalnire dintre copiii sai, care va avea loc in curand. Maya si-a cunoscut fratiorul doar prin intermediul internetului, spre tristetea mamei sale, care-si doreste ca micutii sa aiba o relatie apropiata, scrie Libertatea.