Imagini scandaloase cu o concurenta de la "Insula iubirii". Face videochat? Dupa ce s-a aflat ca unii dintre concurentii de la "Insula iubirii" s-au vandut pe bani, o alta tanara din cadrul reality-show-ului este in mijlocul unei controverse. Se pare ca Deea, tanara care a facut sex cu ispita ei din emisiunea, ar fi facut videochat. Deea, tanara care a intretinut relatii sexuale cu ispita ei, in show-ul "Insula iubirii", apare pe internet in ipostaze indecente. Potrivit site-ului a1.ro, bruneta ar fi practicat videochat, fiind cunoscuta sub numele "Nasty". Cateva imagini publicate de site-ul citat arata cat se poate de clar ca Deea este dezinvolta, fapt demonstrat, de altfel, si in show-ul de la Antena 1 unde a facut sex cu ispita ei, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Marius Moga - Primul pictorial cu Bianca: Cei doi vor deveni parinti. Marius Moga si logodnica lui, Bianca Lapuste, vor deveni in scurt timp parintii unei fetite. Cei doi au pozat pentru prima data impreuna in exclusivitate pentru Viva! Bianca, felicitari! Cum te simti? Sunt foarte fericita! Totul se intampla foarte rapid, apar lucruri noi in viata mea, dar reusesc sa le fac fata cu bine. Esti un pic coplesita de ce ti se intampla? Deloc, mi se intampla lucruri frumoase, am parte de evenimente fericite. Acum sunt in concediu prenatal, mi-am dat si licenta, in toamna vine copilul. Cred ca toate s-au potrivit de minune. Cat vei sta in concediu de maternitate? Un an. Tot de un an va si cunoasteti, nu? Bianca: De un an si jumatate. Integral inViva.ro.

O celebra blonda de la noi arata mai bine la 36 ani decat la 20. Vezi cum a reusit! Adina de la Heaven are un trup fara cusur, iar vedeta arata mai bine chiar decat atunci cand avea 20 de ani. Sucul de rodii, iubitul mai tanar cu 11 ani, alergarea sunt doar cateva dintre stimulentele care au transformat-o pe Adina. Cele mai recente fotografii realizate cu Adina de la Heava ne infatiseaza o diva cu trup perfect, neretusat in programe de calculator. Despre cum a obtinut blonda dimensiuni si tonus perfecte la 36 de ani, ne spune chiar ea."Sunt deja 16 ani de cand am un stil de viata sanatos. In tot acest timp am renuntat la dulciuri, grasimi, prajeli, paine, poate la tot ceea ce ar putea face rau organismului. Si asta pentru ca, in adolescenta, am avut aproape 20 de kilograme in plus. Pana la 19 ani am avut 70 de kilograme si nu m-am simtit deloc bine in pielea mea. Am fost usor frustrata de greutatea pe care o aveam atunci si acest lucru m-a mobilizat oarecum. Fac sport foarte mult acum, alerg in parc in fiecare zi cate 8 kilometri, de luni pana vineri. In plus, de patru ori pe saptamana am antrenamente la sala cu Alex, antrenorul meu personal, mai fac si masaje de intretinere, de doua ori pe saptamana, masaj anticelulitic si altele", spune Adina, care acum doi ani a mai avut o fluctuatie de greutate, dupa ce s-a lasat de fumat, informeazaLibertatea.

Ben Affleck si Jennifer Garner divorteaza la 10 ani de la casatorie. Dupa mai multe luni de speculatii cu privire la aceasta despartire, cei doi au decis sa anunte oficial faptul ca divorteaza. "Am luat dificila decizie de a divorta", se arata in comunicatul oficial. "Ne leaga dragoste si prietenie, dar si angajamentul de a fi in continuare parinti pentru copiii pe care ii avem, a caror intimitate cerem sa fie respectata in aceasta perioada dificila". Potrivit surselor, divortul este amiabil, iar Ben si Jennifer vor imparti custodia celor 3 copii: Violet, Seraphina si Samuel, scrieElle.ro.

Adelina Pestritu, schimbare radicala de look! Era super entuziasmata, dar un detaliu i-a scapat. Adelina Pestritu si-a dorit o schimbare de look si s-a folosit de cel mai frecvent truc la care recurg femeile cand vor sa arate diferit: bretonul. Adelina Pestritu a surprins pe toata lumea cu o schimbare de look. Ea are in continuare parul lung si este bruneta, insa bretonul ii schimba complet infatisarea. Entuziasmata de reactiile colegilor de platou, Adelina a omis un mic detaliu care i-a stricat imaginea impecabila. Ea a fost data cu un ruj de rosu aprins, foarte sexy, dar din pacate machiajul s-a intins si pe dinti. Femeile care folosesc rujuri in culori stridente stiu ca astfel de accidente se intampla in mod frecvent, asa ca sunt mereu atente. Se pare ca Adelina a fost luata de val si s-a bucurat de moment si de complimente fara sa mai observe acest mic detaliu, anuntaLibertatea.