Elena Udrea, in ipostaze incendiare pe plaja! Elena Udrea se afla in Navodari, unde va sta pana la sfarsitul lunii iulie, impreuna cu mama si finutele ei, Sonia si Elena. Elena Udrea are de gand sa se relaxeze si sa uite de toate... inclusiv de costumul de baie. Pe care se pare ca nu are de gand sa il poarte. Totusi, si imbracata in tricou si pantaloni fiarte scurti, cea mai celebra blonda din politica de la noi arata senzational si i-a facut pe cei care au vazut-o sa intoarca privirile dupa ea, deoarece prin materialul scurt, i se vedeau sfarcurile. Si de dimineata Elena Udrea le-a oferit celor de pe plaja un mic spectacol, cand a facut jogging, imbracata in trening si cu o bluza foarte decoltata, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Marius Moga si Bianca Lapuste s-au casatorit. A fost un weekend special pentru Marius Moga si iubita lui, Bianca Lapuste, care s-au casatorit. Andra a postat o fotografie de la cununia celor doi, feicitandu-i pentru acest moment si exprimandu-si regretul ca nu a putut fi alaturi de ei, pentru ca in scurt timp va deveni si ea mamica. Catalin Maruta a fost cel care a ajuns la eveniment, prezentatorul aparand, de altfel, in fotografie alaturi de cei doi miri. Bianca radiaza de fericire, ea alegand pentru aceasta zi o rochie crem, lejera, accesorizata cu o superba coronita de flori, in timp ce Marius a purtat si el un outfit casual, alcatuit din camasa alba, pantaloni bej si ochelari de soare, anuntaViva.ro.

E oficial! Cine este cel de-al patrulea membru al juriului X FACTOR? Postul de televiziune Antena 1 a confirmat ca juriul emisiunii "X Factor" va avea in acest an un nou "membru". Razvan Simion a dezvaluit ca publicul este cel de-al patrulea jurat in noul sezon al "X Factor". "Inca din prima editie, publicul voteaza la un numar de SMS. Chiar daca un concurent a fost eliminat de juriu, publicul il poate trimite direct in bootcamp", a declarat Razvan Simion. Mai mult, Dani Otil a explicat ca un concurent care a primit trei de "Da" din partea juratilor "clasici", Delia Matache, Stefan Banica si Horia Brenciu, poate fi trimis de public direct in galele finale, peste bootcamp. Concret, in faza auditiilor, cei care se prezinta in fata juratilor trebuie sa primeasca trei de "Da" pentru a putea trece in etapa urmatoare. In fiecare saptamana, publicul isi poate vota favoritii, dintre concurentii care au primit trei "Da", iar la finalul etapei de auditii, concurentul care a primit cele mai multe voturi de la telespectatori scapa de emotiile de la bootcamp si ajunge direct in prima gala live, informeazaLibertatea.

Hilaria si Alec Baldwin - Primele fotografii cu intreaga familie. Hilaria si Alec Baldwin au devenit in urma cu o luna parinti pentru a doua oara, Hilaria aducand pe lume un baietel pe care l-au numit Rafael. Mare fana Instagram unde posteaza foarte des fotografii cu ea si familia ei, Hilaria le-a impartasit fanilor si primele cadre cu bebelusul sau pe care il alinta Rafaelito. Acesta apare in fotografii si impreuna cu surioara lui, Carmen, dar si cu celebrul lui tata. "Aceasta este tot ceea ce mi-am dorit in viata", marturiseste instructoarea de yoga, care traieste o incredibila poveste de dragoste alaturi de Alec Baldwin. Cei doi au sarbatorit de curand 3 ani de la casatorie, Hilaria marcand evenimentul prin postarea unui filmulet pe Instagram cu fotografii inedite de la nunta lor, scrieViva.ro.

Pepe, fotografii incendiare cu alta femeie pe litoral! "Tamy mi-a placut din prima clipa". Artistul a vorbit, in premiera, despre relatia pe care o are cu fostul iepuras Playboy. Pepe si-a facut bagajele si a plecat pe litoral, in cursul diminetii de ieri. La mare, fara fete si sotie, el a fost surprins in ipostaze incendiare in compania unui fost iepuras Playboy. Pepe si Tamy s-au plimbat impreuna cu barca pe mare, au aprins focul si au dansat impreuna pe plaja. Mai mult, artistul recunoaste ca Tamy i-a placut foarte mult. Raluca poate insa sa stea linistita. Intre cei doi este vorba doar de o colaborare profesionala, prima pe care artistul o face cu o voce feminina pe o melodie originala. Ei au filmat impreuna, videoclipul piesei "Dominicana". "Tamy mi-a placut din prima clipa in care am auzit piesa si de aceea mi-am dorit foarte mult aceasta colaborare. Mariajul nostru profesional este unul excelent desi venim din zone muzicale cumva diferite", spune Pepe, anuntaLibertatea.