Costi Ionita a aparut acolo unde artistii romani doar viseaza. A cantat cu tricolorul pe piept! Costi Ionita e pe val. Melodia cantata alaturi de Shaggy face furori in America. Astazi, artistii au fost invitati la NBC, la Today Show, unde au facut show. Costi Ionita este primul roman care a ajung sa cante pe scena de la Today Show, de la prestigiosul post de televiziune NBC. Alaturi de Costi au urcat pe scena Shaggy si Mohombi si au cantat "I need your love". Artistul din Romania a avut tricolorul in piept. Cu peste 50 de milioane de vizualizari pe YouTube, piesa i-a ridicat in aer pe neworkezi. Prestatia live a artistilor a fost mai mult decat apreciata in randul fanilor. Today Show este una dintre cele mai populare emisiuni din SUA cu o audienta zilnica de cateva zeci de milioane de americani, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Imagini din "cuibusorul de nebunii" al Adelei Popescu si Radu Valcan. Adela Popescu si iubitul sau, Radu Valcan, locuiesc de mai bine de trei ani intr-o casuta din zona Pipera, cu o curte plina de trandafiri. Recent, aceasta a fost renovata din temelii, iar actrita este tare mandra acum de ceea ce a iesit. "Am vazut zeci de apartamente.. Nimic. Nu aveam feelingul ala ca ne-am gasit cuibul. Pana intr-o zi cand am acceptat sa mergem sa vedem casuta cu trandafiri. O gasisem pe internet. Nu prea mare, perfecta pentru noi", anuntaUnica.ro.

Prima fotografie cu noii sani ai lui Jasmine dupa implantul cu silicoane! Dansatoarea din buric, Jasmine, se mandreste cu noul sau bust. La doar o saptamana de cand si-a facut implant cu silicon, Jasmine, dansatoarea din buric, a postat prima fotografie cu noii sai sani. Surprinzator, ea nu poarta bustiera recomandata dupa o astfel de interventie chirugicala. Artista a luat aceasta decizie de a-si mari bustul dupa ce, in urma dietei pe care a tinut-o, sanii ii cam "intrasera la apa", informeazaLibertatea.

On the beach: Ce costume de baie poarta vedetele in 2015. Vedetele si-au etalat deja trupurile perfecte si ultimele modele de costume de baie pe plajele din tara sau din strainatate. Daca nu ti-ai ales deja costumul de baie, Carmen Bruma, Mihaela Radulescu, Catrinel Menghia iti pot fi sursa de inspiratie pentru aceasta vara, scrieViva.ro.

Sylvia, uda si... speriata. Nu s-a asteptat sa fie usor, dar nici atat de greu. Sylvia a trecut prin iad la fimarile show-ului estival "Splash" si recunoaste ca abia a reusit sa faca fata noptilor nedormite si atacurilor de panica ce au urmat. Din cauza stresului si a fricii ca nu va putea sari cum trebuie de la trambulina direct in piscina, artista nu a pus geana pe geana trei nopti la rand. Nu inoata perfect si are si rau de inaltime. "Cu o zi inainte de antrenament, am clacat si am inceput sa plang de ciuda ca nu reuseam sa sar corect de la inaltimea pe care mi-o propusesem. Ma accidentasem inainte si de atunci am prins frica si efectiv nu ma puteam concentra. Nu am dormit bine vreo trei nopti. M-a durut stomacul de nervi, in special in ziua concursului", povesteste artista, anuntaLibertatea.