Gigi Becali vrea sa-l salveze pe romanul condamnat la moarte in Malaysia: "Ma intorc cu el liber" Latifundiarul din Pipera este decis sa faca tot ce-i va sta in putinta pentru a-l salva pe Ionut Gologan, tanarul condamnat la moarte pentru trafic de droguri, in Malaysia. Becali s-a aratat impresionat de cazul baiatului de 22 de ani si se gandeste chiar sa-i plateasca cautiunea, daca acest lucru va fi posibil. Cazul lui Ionut Gologan a impresionat intreaga tara. Chiar si presedintele Klaus Iohannis a marturisit ca va incerca sa faca ceva pentru tanarul de 22 de ani. El a fost condamnat la moarte, sentinta urmand sa fie pusa in aplicare in luna august a acestui an, scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Jennifer Lawrence si Chris Martin s-au impacat Desi, zilele trecute, cantaretul a fost fotografiat in prezenta lui Kylie Minogue in Europa, iar actrita a fost surprinsa in compania fostului iubit, Nicholas Hoult, cei doi nu au rezistat mai mult de o saptamana despartiti.Se pare ca cele doua staruri au petrecut weekend-ul impreuna, fiind surprinsi, de asemenea, luand masa intr-un restaurant: "Mergeau de brat, erau in graba. Pareau imbracati special pentru a merge la o intalnire unul cu altul", a declarat un angajat al localului. Mai mult decat atat, exista zvonuri potrivit carora Jennifer ar urma chiar sa se mute in casa solistului Coldplay, iar avand in vedere cele petrecute in ultimele zile, acestea capata din ce in ce mai mult contur,scrie Viva.

Kate Hudson si Kate Winslet, aventuri in salbaticie alaturi de Bear Grylls "Running Wild with Bear Grylls" este unul dintre cele mai populare reality show-uri din intreaga lume, datorita combinatiei de aventura si vedete care se incumeta sa se aventureze in locuri periculoase de pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, dar si de pe intreg mapamondul. Sezonul cu numarul 2, ce va avea premiera pe 13 iulie, reuneste vedete precum Kate Hudson si Kate Winslet, alaturi de alte sase personalitati din industria filmului si din lumea sportului. Fiecare dintre cele 8 vedete, printre care se numara si Michelle Rodriguez si Ed Helms, se alatura pentru 48 de ore lui Bear Grylls, cel care a devenit cunoscut datorita curajului si pasiunii pentru aventura, si au parte de intamplari si teste de anduranta in unele dintre cele mai izolate locuri de pe teritoriul Statelor Unite ale Americii si nu numai, informeaza Elle.

Capatos il ataca, din nou, pe Madalin Ionescu: "Noi nu tragem in disperare de..." Ca in fiecare seara, Dan Capatos si-a inceput emisiunea cu prezentarea audientelor din seara precedenta. Cu aceasta ocazie, el l-a "intepat" din nou pe Madalin Ionescu, cel care are emisiune pe acelasi tronson orar cu el, la Kanal D. Prezentatorul a facut referire la subiectul "Leo de la Strehaia-Loredana Chivu", care se dezbate in emisiunea de la Kanal D de mai bine de o luna. "Cand prinzi un subiect, tragi de el, ca sa te duca cat mai sus. Asta-i lupta. Aici nu suntem nevoiti sa tragem de un subiect in disperare. Cum e sa vezi asta?", a spus Capatos, aratand ca, in seara precedenta, diferenta de audienta dintre cele doua emisiuni a fost extrem de mica, pe primul loc fiind situat postul Antena 1, scrie Libertatea.

Michael Douglas - Cu familia, pe covorul rosu, la Londra La putin timp dupa ce si-a pierdut mama, Michael Douglas si facut aparitia la Londra pentru o avanpremiera de exceptie a noii lui productii, "Ant-Man". In timp ce Evangeline Lilly, partenera lui din film, a ramas acasa, urmand sa nasca foarte curand cel de-al doilea ei copil, actorul a aparut pe covorul rosu alaturi de sotia si cei doi copii ai lor. Imbracata intr-o rochie argintie, Catherine Zeta-Jones a aratat minunat, iar Dylan (15 ani) si Carys (12 ani), eleganta precum o balerina, au atras intreaga atentie. Cei 4 au dat impresia unei familii unite, care reuseste sa faca fata diverselor provocari, anunta Viva.