Cum arata supermodelul de 130 de kilograme. Intr-o lume in care masurile feminine considerate ideale sunt 90-60-90, americanca Tess Holliday (30), care cantareste nu mai putin de 130 kilograme, a reusit sa devina primul supermodel XXL care a aparut in celebra revista Vogue. Cand ii vezi fata pentru prima oara, nu iti dai seama neaparat de dimensiunile corpului ei. Tess Holliday este o femeie frumoasa, iar cei aproape 1 milion de fani pe care ii are pe Instagram confirma zi de zi acest lucru. Totusi, la cele 130 kilograme pe care le are, Tess a depasit de mult pragul obezitatii. Dar pentru ca si-a dorit dintotdeauna sa devina model, in 2011 a incercat sa faca acest pas in cariera si... i-a reusit, scrie Unica.ro.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Tatal Madalinei Manole, marturisiri cutremuratoare. Fiica sa i-a spus in vis cum a murit! Ion Manole o viseaza foarte des pe fiica sa, care ii transmite mai multe mesaje. Tatal Madalinei Manole nu-si gaseste linistea de cand fiica sa a fost gasita fara suflare in vila sa din Otopeni, chiar de ziua ei de nastere, pe 14 iulie, in urma cu cinci ani. Convins fiind ca artista nu s-a sinucis, Ion Manole spera ca adevarul va iesi la lumina si se va face dreptate. Marcat atat de tare de decesul fiicei sale, tatal Madalinei le-a facut marturisiri cutremuratoare apropiatilor. Acesta le-a spus ca a visat-o pe artista povestindu-i cum a murit, potrivit Libertatea.

Nicole Cherry mai tare decat Rihanna. Record de vizualizari pe Facebook. Nicole Cherry nu se dezminte. Inca de la lansare a demonstrat ca e un fenomen, si o tine tot asa. Mai nou, "ciresica" a reusit sa depaseasca orice record, in materie de vizualizari, la un singur cover de cateva secunde, postat pe pagina ei de Facebook. Artista a adunat peste 21 milioane de view-uri, peste 26 milioane reach-ul, 600 de mii like-uri si zeci de mii de comentarii la adresa postarii realizate de artista noastra, potrivit Bravonet.ro.

Ashton Kutcher si Mila Kunis - Cu rulota in luna de miere. Daca majoritatea vedetelor opteaza pentru o luna de miere intr-o statiune de lux, Ashton Kutcher si Mila Kunis au ales sa fie diferiti si au pornit intr-o excursie cu rulota, ca orice familie tipica din America.Destinatia lor a fost Yosemite National Park, un loc cu o priveliste iconica, situat intre California si Sierra Nevada. Cuplul s-a cazat la Ahwahnee Hotel, un loc istoric si unul dintre cele mai luxoase hoteluri din toata America de Nord. De acolo ei pot admira locuri celebre precum: Half Dome, Glacier Point, sau Cascada Yosemite, relateaza Viva.ro.

Lucian Viziru: "Am facut foamea in Germania". Lucian Viziru nu a trecut prin cea mai buna perioada a vietii sale. Dupa ce tatal sau s-a imbolnavit, actorul a fost nevoit sa faca rost de 100.000 de euro si banca i-a luat casa. Din pacate, tatal actorului s-a stins si Lucian a fost nevoit sa plece in Germania. Invitat la emisiunea Oanei Turcu de la Antena Stars, artistul a povestit momentele grele prin care a trecut cand a lucrat ca antrenor de tenis in Germania, relateaza Libertatea.