Lidia Buble, declaratie sincera la TV: "Imi place foarte mult, dar e casatorit si are copii". Invitata la o emisiune de la Antena Stars, Lidia Buble, cantareata care se afla pe buzele tuturor de cand s-a aflat ca are o relatie cu Razvan Simion, a facut dezvaluiri neasteptate. Cantareata nu a scos insa niciun cuvant despre "matinalul" Razvan Simion, cu care are o relatie. Lidia a vorbit, in schimb, despre artistii ei preferati, potrivit Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Kate si William, mai indragostiti ca niciodata. Chiar daca au deja 2 copii sub varsta de 2 ani, Kate Middleton si Printul William reusesc sa isi faca timp si pentru ei. Cuplul regal a petrecut timp de calitate la turneul de tenis de la Wimbledon. Kate si William au parut mai indragostiti ca niciodata. Cei doi au glumit unul cu celalalt, au ras si s-au sorbit din priviri pe tot parcursul meciului, scrieViva.ro.

Este incredibil ce se intampla la mormantul Madalinei Manole! Nimeni nu isi poate explica cum se petrece asta in fiecare an. Pentru toti cei care i-au fost apropiati Madalinei Manole, iulie e luna de jale. Marti se implinesc 5 ani de cand interpreta si-a luat viata chiar de ziua ei, otravindu-se cu Furadan. Cum se obisnuieste, familia a facut pomana pentru sufletul ei, anuntaLibertatea.

Harper Beckham: fotografii adorabile ale micutei. Mezina familiei Beckham implineste patru ani, asa ca nu e moment mai potrivit ca acesta sa trecem in revista cele mai simpatice aparitii ale ei. Nu mai exista niciun dubiu ca fetita Victoriei si a lui David Beckham - al patrulea lor copil - are deja un stil bine definit. Micuta, care implineste patru ani, chiar a fost "initiata" in lumea modei mult mai devreme decat altii. Continuarea peGlamour.ro.

Printul Harry a spart 15.000.000 $ pe femei, alcool si petreceri. Vremuri grele pentru Kate Middleton si pentru restul familiei regale britanice. Potrivit revistei americane Globe, acestia au ajuns faliti, iar regina Elisabeta a II-a a pierdut controlul averii de 12 miliarde de dolari, fapt pentru care printul Charles nici macar nu-si mai permite sa divorteze de Camilla Parker-Bowles. In plus, jurnalistii americani noteaza ca printul Harry pare cel mai cheltuitor membru al familiei regale, noteazaLibertatea.