Vaduvul Madalinei Manole face tot ce poate pentru a pastra amintirea artistei vie in sufletul fiului lor Desi are doar sase ani, Petru jr pastreaza vie amintirea mamei sale si, in ciuda tuturor speculatiilor, tatal lui sustine ca nu i-a ascuns niciodata faptul ca mama sa, despre care i-a povestit multe, nu mai vine acasa. Vineri, cei doi au fost la biserica de langa casa lor din Otopeni si, chiar daca nu au facut un parastas propriu-zis, au aprins cate o lumanare pentru sufletul celei care a fost Madalina Manole. Petru spune ca si-a invatat copilul cum sa faca sa-i cinsteasca memoria celei care i-a dat viata, chiar daca era prea mic pentru a-si aminti de ea, iar acasa pozele Madalinei, nu putine, sunt la locul lor, in rame, pe pereti. A renuntat sa mai mearga la cimitirul din Ploiesti in care este ingropata Madalina pentru ca, le-a mentionat el apropiatilor, a ajuns sa se teama de modul scandalos prin care parintii regretatei artiste isi arata durerea, scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

E neschimbata! Vezi cum arata acum superba Karla din "Clona" Cu buletin de Rio de Janeiro dar cu informatii genetice mixte si extrem de exotice - portugheze, boliviene, spaniole si indigene - Juliana Paes a incantat ochiul publicului - feminin si masculine deopotriva - cu aparitia ei fascinanta din serialul-fenomen al anului 2000. Cel mai important rol al carierei ei - si primul ca si protagonista - a fost cel din serialul lui 2009 in Brazilia, "Caminho das Indias/India". Formele ei apetisante i-au adus coperta lunii mai 2004 a revistei Playoby. Doi ani mai tarziu, Juliana a intrat si in vizorul celor de la celebra revista People, care au declarat-o unul dintre cei mai frumosi oameni din lume - lucru destul de rar intalnit in randul vedetelor non-Hollywodiene, scrie Unica.

Vedete la un cocktail party deasupra orasului Celebritatilor le place sa fie mereu la curent cu noile trenduri vestimentare. Astfel, in timp ce la Paris avea loc saptamana modei Haute Couture, vedetele din Romania s-au adunat la redeschiderea unui magazin din centrul capitalei. Ele au admirat noile colectii si s-au gandit la tinute pentru vacanta de vara. Dupa sesiunea de shopping in care vedetele au alergat dupa cele mai chic haine si accesorii, a urmat un cocktail relaxat deasupra orasului. De la etajul opt, vedete precum Dana Rogoz, Malvina Cservenschi, Corina Barladeanu, Aura Cercel si Andreea Esca s-au distrat sub cerul liber, intr-o atmosfera ca de festival. La eveniment, pasionatele de moda au renuntat la tocuri pentru o seara si au dansat pana la final pe muzica live si pe ritmurile electronice ale DJ-ului, informeaza Viva.

Portretele oficiale de la botezul Printesei Charlotte Realizate de catre fotograful de moda peruan, Mario Testino, portrele oficiale de la botezul Printesei Charlotte a Marii Britanii o infatiseaza pe micuta alaturi de parinti si de fratele sau mai mare, Printul George. In alte poze, Printesa Charlotte, nascuta pe 2 mai, sta in bratele mamei sale si este inconjurata de familie, cele doua perechi de bunici, Regina Elizabeta fiind prezenta si ea in acest portret. Botezul a avut loc pe 5 iulie, la biserica St. Mary Magdalene, din Sandringham. Alegerea lui Mario Testino drept fotograful acestui eveniment este considerat drept un alt gest prin care Ducele si Ducesa de Cambridge onoreaza memoria Printesei Diana, cei doi fiind prieteni apropiati, scrie Elle.

Costi Ionita lanseaza un atac neasteptat la adresa fostului sau coleg Mihai Traistariu Mihai Traistariu a fost unul dintre cei mai vocali aparatori ai cainilor comunitari cand s-a decis eutanasierea lor. De atunci, el a pus bazele unui adapost pentru animale si militeaza pentru apararea drepturilor necuvantatoarelor. Insa Costi Ionita nu crede in sinceritatea fostului sau coleg de pe vremea trupei Valahia. "Traistariu salveaza animalele. Bravo lui! Dar nu mi se pare etic sa le omori ca sa mananci. Sa renunte la carne daca iubeste animalele, astfel salveaza multe alte animale", este sugestia lui Costi, care a devenit vegetarian de mai bine de cinci ani, anunta Libertatea.