Robbie Williams a ajuns in Romania. Primele imagini cu superstarul. Cel mai asteptat moment pentru fanii romani ai lui Robbie Williams a devenit realitate. Cantaretul a ajuns in Romania in aceasta seara, urmand ca vineri sa sustina un mega concert. Peste 60.000 de spectatori sunt asteptati la concertul lui Robbie Williams la Bucuresti, care va avea loc pe 17 iulie, in Piata Constitutiei. Robbie a ajuns in Romania in aceasta seara, cu putin timp in urma.Aeronava a aterizat la terminalul Tiriac Air din Aeroportul International "Henri Coanda". Robbie Williams era insotit de membri ai staff-ului sau, dar si de Spencer, cainele lui de culoare alba. Cantaretul s-a cazat la Hotelul Radisson din Bucuresti, unde el si staff-ul sau au ajuns cu trei autoturisme de culoare neagra. Robbie Williams a dorit sa fie discret, fapt pentru care masina cu care a venit a intrat direct in parcarea hotelului, astfel incat acesta sa nu poata fi vazut, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Salma Hayek, intr-un pictorial topless la 48 de ani. La 48 de ani, Salma Hayek a realizat un pictorial de senzatie pentru numarul de august al revistei Allure Magazine. Actrita de origine mexicana s-a lasat fotografiata topless de celebrul artist francez Patrick Demarchelier, iar lucrurile nu au fost deloc simple. Salma a marturisit ca la inceput a fost extrem de intimidata de ipostaza in care se afla. "Eram foarte nervoasa. Cred ca toata lumea a vazut ca nu ma simteam in largul meu la inceputul shooting-ului". Din fericire, actrita s-a relaxat, iar "rezultatul este unul elegant, absolut deloc vulgar", dupa cum spune chiar ea. Vedeta a continuat seria marturisirilor, vorbind despre ce inseamna sa fii actrita la Hollywod si ce se intampla cand imbatrnesti. Sfatuita sa inceapa injectiile cu Botox din timp, Salma a declarat ca a refuzat sa apeleze la aceste proceduri. "Cred ca te schimbi, iar asta face parte din frumusetea unei femei", a declarat ea, anuntaViva.ro.

Gafa de Facebook! Ruby s-a vrut sexy, dar un detaliu i-a scapat. Ce au vazut fanii. De cand filmeaza pentru emisiunea "Super Trip", Ruby colinda tara in lung si-n lat. Pentru a-si tine fanii la curent cu toate locurile pe care le vede, Ruby posteaza aproape zilnic imagini pe Facebook. Ultima fotografie pe care le-a aratat-o insa prietenilor de pe Facebook este la limita decentei. Imbracata intr-o rochita foarte scurta, Ruby s-a pozat in cabana unui cioban, pe pat. A uitat insa ca tinuta pe care o purta abia ii acopera fundul , astfel ca admiratorii i-au putut vedea lenjeria intima. "Va prezint ultimul model de "garsoniera" ciobaneasca. Tapitata cu plapumi din zestrea bunicii, aceasta modesta "locuinta" este potrivita oricarui buzunar! Mai mult de atat, in cazul in care simtiti nevoia sa va delectati cu o lectura, pe peretele din dreapta mea aveti file din povestea de iubire dintre Bianca si Bote!", a scris cantareata, pe Facebook, informeazaLibertatea.

Eva Longoria - Sexy in costum de baie la 40 de ani. Extrem de sexy si glam pe covorul rosu, Eva Longoria a demonstrat recent ca la 40 de ani se afla intr-o forma fizica de invidiat si arata la fel de bine si dezbracata. La Miami, Marbella sau pe insula Capri, Eva a facut senzatie cu costumele de baie ultra sexy care i-au pus in evidenta corpul perfect. Actrita a avut parte de o vacanta incredibila, petrecuta in Europa in compania prietenilor, dar si a iubitului ei, Jose Antonio Baston, presedintele Televisa. A profitat de fiecare moment, plimbandu-se cu yacht-ul sau pe stradutele pitoresti si fotografiindu-se alaturi de cei dragi. Dupa terminarea seialului "Neveste dispreate", Eva nu si-a mai gasit niciun rol pe masura celui al lui Gabrielle Solis. Se pare ca anul acesta, ea va reveni pe micile ecrane, cu un rol in serialul "Hot and Bothered", scrieViva.ro.

Gabriel Cotabita pleaca in vacanta! Afla destinatia! Catalin Catoiu, prietenul apropiat al lui Gabriel Cotabita, a dezvaluit un lucru imbucurator despre artist. Acesta a spus ca Gabi se gandeste sa plece intr-o binemeritata vacanta in America pentru a se relaxa departe de media din Romania. Catalin Catoiu a spus ca este de-a dreptul dezgustat de faptul ca acea poza cu o infirmiera care s-a fotografiat in pat cu Cotabita a aparut in presa si ca in Statele Unite nu ar fi fost posibil asa ceva. Artistul a mai spus ca Gabi i-a dezvaluit faptul ca ar vrea sa plece cat mai repede in Statele Unite ale Americi o buna perioada de timp. Acolo este asteptat de prieteni si de fanii lui. Cotabita doreste sa stea o perioada departe de Romania pentru a se raface complet in liniste, fara a se gandi ca paparazzi sunt pe urmele lui in permanenta, anuntaLibertatea.