Femeia cu cel mai frumos fund din lume este moldoveanca. Moldoveanca Xenia Deli este laudata de jurnalistii spanioli de la ziarul El Mundo. Acestia spun ca superba tanara de 25 de ani a reusit, in doar trei ani, sa cucereasca lumea modellingului si sa devina una dintre cele mai cautate fotomodele ale momentului. In plus, publicatia a decis ca Xenia este femeia cu cel mai frumos fund din lume. Ea a aparut recent si pe coperta prestigioasei reviste Sports Illustrated, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Sarbatoare in Regat. Printul George implineste 2 ani. Micul Print George implineste 2 ani pe 22 iulie, zi pe care o va petrece alaturi de familie si de surioara lui, Charlotte. Nu se stie daca tatal lui, printul William va reusi sa fie prezent la petrecere, acesta incepand de curand activitatea ca pilot de elicopter de ambulanta. Nici Charles si Camilla nu-i vor fi alaturi, cei doi bunici fiind plecati intr-o calatorie in sudul tarii. Dar George va avea parte de o zi cu totul speciala, de aceasta ocupandu-se mama lui, Ducesa de Cambridge, ajutata de sora ei, Pippa si de mama sa, Carole. Mai mult ca sigur, Regina Elisabeta a II-a va fi invitata de onoare a acestei petreceri. Cu ocazia zilei de nastere, palatul Kensington a publicat ieri o noua fotografie cu George, in timp ce acesta zambeste din bratele tatalui lui spre aparatul foto . Este o poza din sedinta foto facuta la botezul lui Charlotte de catre celebrul fotograf Mario Testino, anuntaViva.ro.

Lidia Buble, probleme grave de sanatate! Medicii i-au interzis sa mai faca asta. Iubita (de putin timp) oficiala a matinalului Razvan Simion nu prea-si ia in serios sanatatea. Cantonata la bazinul olimpic din Bacau pentru emisiunea "Splash!", cantareata s-a ales cu o infectie care i-a pus serios in pericol auzul, mai ales ca a ignorat cu buna-stiinta recomandarile medicilor. Nici nu a apucat bine sa fie si ea personaj principal in concursul care baga vedetele la apa, ca putin a lipsit sa dispara din schema pe motive medicale. Sensibila, cum s-a demonstrat a fi, Lidia Buble s-a pricopsit pe durata antrenamentelor cu o otita de toata frumusetea. O infectie bilaterala in stadiu atat de avansat incat medicii care supravegheaza starea de sanatate a concurentilor i-au interzis sa mai plonjeze in apa. Recomandarea a venit chiar cu o zi inainte de inceperea filmarilor, care presupuneau salturi artistice pentru impresionarea audientei. Insa, conform rezultatelor consulturilor de specialitate, orice intrare de acest gen la apa i-ar fi putut produce (pe fondul inflamatiei si al presiunii apei) o fisura de timpan, care ar fi putut sa o coste, cel putin partial, auzul, informeazaLibertatea.

Kourtney Kardashian si Scott Disick s-au despartit. Dupa 9 ani de relatie, Kourtney Kardashian, sora mai mare a lui Kim Kardashian si Scott Disick s-au despartit. Motivul despartirii dintre Kourtney si iubitul ei, Scott Disick ar fi fost fotografiile aparute in presa in care acesta se afla in compania fostei sale iubite. Cei doi au mai trecut printr-o despartire in 2010, din cauza dependentei de alcool a lui Scott, dar s-au impacat in acelasi an. Kourtney si Scott au impreuna trei copii: Mason, in varsta de 5 ani, Penelope, de 2 ani si Reign, de 6 luni, scrieGlamour.ro.

Mai are putin si naste. Cum arata Aylin Cadir insarcinata in luna a opta. Mai e doar o luna pana cand visul cel mare al actritei si cantaretei Aylin Cadir va deveni realitate. Gravida in opt luni, ea urmeaza sa aduca pe lume primul ei copil. La 28 de ani, Aylin va deveni pentru prima data mama peste o luna. Emotionata si coplesita de emotii, artista asteapta cu nerabdare sa isi tina copilul in brate pentru prima data. In asteptarea marelui moment, ea a publicat pe Facebook o imagine in care isi arata burta uriasa. Aylin Cadir si sotul ei sunt impreuna de 12 ani, iar in urma cu patru ani cei doi s-au casatorit. Artista si-a dorit enorm sa devina mama, iar in urma cu cativa ani a declarat ca vrea sa aiba nu mai putin de cinci copii, anuntaLibertatea.