Roxana Vancea, sarut senzual cu o femeie! Cum s-au atins, in vazul lumii. Cunoscuta ca fiind o tipa fara inhibitii, Roxana Vancea face ce face si atrage atentia asupra ei cu cate o isprava memorabila. Adora adrenalina si nu tine cont de reguli, iar de curand a incins imaginatia barbatilor cu ipostaze in care n-ai mai vazut-o pana acum. Roxana s-a lasat fotografiata alaturi de o buna prietena, in mai multe locuri, unele chiar publice, in care cele doua se ating senzual si chiar se saruta pe buze. Fotografiile, in alb-negru, au fost au aparut pe pagina de socializare a Roxanei, care se mandreste cu prietenia pe care o are cu focoasa bruneta din imagini. Mai mult ca sigur, cele doua s-au... jucat, insa cu siguranta au facut ravagii printre prietenii de sex masculin, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Anda Adam este insarcinata in 6 luni. Dupa ce s-a casatorit in luna iunie, Anda Adam a anuntat astazi pe contul sau de Facebook ca este insarcinata cu primul ei copil. "Dragii mei, sunt foarte fericita si vreau sa impartasesc cu voi bucuria pe care o avem in suflet. Sunt insarcinata in aproape 6 luni si abia asteptam sa devenim parinti!Voi ce credeti ca o sa fie? Fetita sau baiat?", a scris artista in dreptul unei fotografii in care apare alaturi de sotul ei, Sorin Andrei. Cei doi sunt impreuna in apa, la mare, iar el arata fericit spre burtica Andei. Anda si Sorin s-au casatorit pe 15 iunie, cand Anda era insarcinata in aproape 5 luni. Dupa ce a negat in repetate randuri ca urmeaza sa devina mama, artista a facut astazi marele anunt, anuntaViva.ro.

Fundul Mihaelei Radulescu i-a luat fata lui Felix Baumgartner. Unde dai si unde crapa! Dornica sa-i taxeze pe jurnalistii straini care au catalogat-o drept "batrana", romanca noastra le-a dat un raspuns atat de indraznet, incat a incins si mai tare spiritele: a postat pe Facebook fotografii pline de dezinvoltura si le-a insotit cu urmatorul mesaj: "Nu poti sa numesti batrana o femeie pana nu ti-ai rupt dintii muscand-o de fund". Si a facut istorie. Nu doar ca imaginile au impanzit siteurile de afara, dar au transformat-o pe Raduleasca intr-un personaj cautat fervent de presa tabloida din strainatate. Mai mult, noua ei popularitate a cam inceput sa interfereze cu cea a celebrului sau iubit. Daca pana acum se vorbea despre Felix si iubita lui, acum, articolele despre Felix incep cu Mihaela, informeazaLibertatea.

Cupidon loveste din nou? Rihanna are un nou iubit?! Se pare ca Rihanna a pus capat intalnirilor cu Leonardo DiCaprio si a trecut la un nou capitol! Despre ce sau mai degraba despre cine sa fie oare vorba? Rihanna lucreaza in prezent la al optulea album de studio, muncind pana tarziu in noapte. Acest fapt se pare ca o epuizeaza sau cel putin asta ne face sa dam crezare fotografiile care au aparut in ultima vreme pe Internet. Ele au fost facute noaptea tarziu, cand Rihanna plecase de la studioul ei de inregistrari din West Hollywood. Desi ne-a obisnuit cu aparitiile ei pline de stil, de data acesta RiRi a preferat sa se ascunda intr-o pereche de pantaloni de camuflaj si o jacheta army, scrieBravonet.ro.

Cotabita este cautat de artistii momentului, iar radiourile asteapta piesele lui ca painea calda. Gabriel Cotabita are un chef nebun de cantat. Dupa ce a castigat lupta cu doamna cu coasa, cantaretul nu vrea sa zaca acasa, in pat, ci este nerabdator sa revina pe scena, iar ofertele il coplesesc. Compozitorul Andrei Tudor s-a trezit ca a ramas, cum se spune in popor, cu buza umflata. Asta pentru ca se astepta ca vara aceasta sa lanseze piesa "Camera mansardata", pe care Gabriel Cotabita a inregistrat- o cu putin timp inainte de accidentul din 8 mai, care l-a dus in pragul mortii. Dupa ce cantaretul si-a revenit, cei doi stabilisera sa scoata piesa pe piata. Insa pentru asta, Gabi trebuia sa mai intre in studioul de inregistrari. "Cristina Trepcea, autoarea textului, a dorit sa schimbe un vers, iar Gabi urma sa vina la studio sa-l inregistreze. Se pare insa ca a ales sa faca acum o piesa cu Matteo, pe care urmeaza sa o lanseze", a declarat Andrei Tudor pentruLibertatea.