Guy Ritchie s-a casatorit!Guy Ritchie, bine cunoscutul regizor de la Hollywood, s-a casatorit cu modelul Jacqui Ainsley. Guy Ritchie, cunoscut pentru ca a pus semnatura regizorala unor filme precum "Snatch","Lock, Stock and two Smoking Barrels", s-a casatorit cu iubita sa. Aleasa este Jacqui Ainsley, model britanic. Cei doi sunt impreuna de cinci ani si au trei copii. Petrecerea a avut loc in Marea Britanie, mirii avandu-i drept invitati pe Brad Pitt, David Beckham, Jason Statham, Rosie Huntington-Whiteley si multe alte celebritati. Mireasa a purtat o rochie de culoarea ivory si o coronita de flori pe cap. Petrecerea a avut tematica de festival, pe proprietate fiind instalate corturi si cabane, scrieElle.ro.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Primele declaratii ale actritei Salma Hayek, dupa ce a pozat topless la 48 de ani.Salma Hayek a realizat un pictorial incendiar pentru numarul de august al revistei Allure Magazine. Actrita de origine mexicana s-a lasat fotografiata topless de celebrul artist francez Patrick Demarchelier. Actrita este cat se poate de mandra de rezultat si a comentat fotografiile pentru presa internationala. ¬Credeam ca mainile mele sunt mai mari. Sunt mari, dar nu suficient de mari pentru a-mi acoperi sanii. Au acoperit suficient, dar, in mintea mea, ei acopereau mai mult¬, a spus Salma Hayek.Aceasta a adaugat: "Este important sa te simti libera... si, la varsta mea, este incitant sa poti sa mai faci astfel de fotografii", potrivitLibertatea.

Cum s-a indragostit Woody Allen de propria fiica.In ciuda diferentei de varsta de 35 de ani, Woody Allen si Soon-Yi Previn sunt casatoriti de mai bine de 18 ani, dar celebrul regizor newyorkez a explicat abia acum cum de s-a indragostit de cea care ii era fiica vitrega. Allen a marturisit ca s-a indragostit de Soon-Yi chiar daca fata de aceasta avea si sentimente paterne si el era casatorit cu Mia Farrow. Afland ca Allen are o relatie cu Soon, pe atunci in varsta de 21 de ani, Mia Farrow a divortat in 1992, relateazaViva.ro.

Mini Me: celebritati ai caror copii le seamana leit!Descopera cine seamana leit cu mamele lor celebre! Am rasfoit cateva conturi de Instagram, pentru a surprinde cele mai cool fotografii! Vezi pe Elle.rofotogaleria.

Lis, pus de Oana sa danseze pe muzica anului 2015. Uite cum se misca!Oana si Viorel Lis se distreaza de minune impreuna. Euforica si plina de viata, cei doi au plecat la mare, iar Oana l-a pus pe sotul ei sa se miste pe muzica moderna. Cu berea in mana si cu Oana la volan, Viorel Lis se simte la 72 de ani ca un tinerel. Cei doi au plecat la mare cu o prietena de-a Oanei. Fostul primar general al Capitalei a dat chiar si indicatii scenice si apoi a ridicat berea."Da-te mai aproape!", i-a transmis el Oanei Lis, care pare fana numarul 1 a cantecului "Atat de usor", semnat de Alexandra Ungureanu, scrieLibertatea.