Interzis cardiacilor! Roxana Nemes a luat canicula in piept. Cantareata a facut senzatie ieri la o piscina de fite din Capitala, unde s-a... "adapostit" de canicula. Cum era de asteptat, blonda nu a trecut neobservata, unii barbati din preajma uitand ca erau... insotiti. Despartirea de impresarul Radu Groza pare sa ii priasca Roxanei Nemes. Trupul voluptuos al blondei a devenit armonios, ca urmare a antrenamentelor la sala si a alimentatiei sanatoase. Si dupa ce ca atmosfera era si asa fierbinte, Roxana Nemes a incinso si mai tare cand a ramas in costumul negru de baie. Constienta de atuurile ei fizice, blonda si-a unduit trupul, pregatindu-se de o baie in piscina. Si-a racorit intai sanii, jucandu-se voit sau nu cu imaginatia domnilor aflati in peisaj, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Rihanna, aparitie spectaculoasa la carnavalul din Barbados! Ghici cum si-a inceput Rihanna saptamana! Vedeta s-a intors acasa, in Barbados, pentru a participa la carnavalul care incheie asa-numitul Crop Over Summer Festival (eveniment ce marcheaza incheierea recoltarii trestiei de zahar). Rihanna pare ca s-a distrat de minune la carnaval, unde a stralucit intr-un fabulos costum traditional Zulu, a dansat pe strazi si a baut rom dintr-o cupa impodobita cu cristale stralucitoare, alaturi de prieteni si familie - totul documentat meticulos pe Instagram. Iata o galerie de fotografii din care poti admira spectaculosul costum turcoaz, impodobit cu pietre si pene colorate, al indragitei vedete, din toate unghiurile posibile, anuntaElle.ro.

Minculescu beneficiaza de servicii "all-inclusive" in Iris. Isi tin starul in puf! Dupa aproape patru ani de schimburi de sageti otravite si lupta pentru a demonstra fiecare ca e mai bun, iata ca banul i-a adus din nou impreuna si le-a aratat fericirea. Cristi Minculescu se intoarce din toamna in tara, iar colegii de la Iris fac tot ce pot pentru a-i asigura confortul. Concertele banoase la care a participat in ultima luna l-au convins sa lase orgoliile de-o parte si sa revina in tara, unde este insa mare personalitate. Minculescu nu va mai locui la hotel in Bucuresti, ci are deja un apartament inchiriat de colegii de la Iris, care s-au ocupat si de cazarea anterioara. Cu toate acestea, legatura sa cu Regensburg, orasul unde a locuit in ultimii trei ani si unde sta si fiica sa, Madalina, va ramane stransa, deoarece acolo se afla medicii care i-au facut transplantul de ficat si care il cheama periodic la control, informeazaLibertatea.

Cele mai neasteptate hobby-uri ale vedetelor. Toti stim ce fac atunci cand sunt "la munca", dar v-ati gandit vreodata cu ce isi ocupa timpul liber? Mila Kunis. Proaspata mamica este obsedata de jocurile pe televizor/calculator. Atat de obsedata, incat uneori chiar ia fortat cate o pauza ca sa nu devina dependenta. Jocul ei preferat este "World of Warcraft". Angelina Jolie. Se pare ca superba actrita are o pasiune pentru pumnale. Aceasta are deja o colectie impresionanta de astfel de obiecte. Asadar, Brad, ai grija ce faci! Cameron Diaz. Blonda sustine ca nimic nu o face sa se simta mai vie decat snow-board-ul. Daca mai punem la socoteala si faptul ca se pricepe la surfing, am putea spune ca este o adevarata fata Bond. Leslie Mann. Vedeta este adepta mersului pe monociclu, admitand ca e destul de buna la acest sport. Se pare ca aceasta activitate este una la moda printre celebritatile de la Hollywood, actori precum Mark Ruffalo si James McAvoy optand pentru petrecerea timpului liber in acelasi mod, scrieViva.ro.

Andreea Balan, declaratii fierbinti despre relatia cu fostul iubit american. Echipata pentru vara intr-o rochie alba scurta, cu parul albastru lasat pe spate in valuri, Andreea alege din meniu un cheesecake fara sa ezite si-mi povesteste despre cele trei saptamani in L.A., unde si-a petrecut ziua de nastere si a realizat aceasta sedinta foto, plus trei videoclipuri. "Albastru, parul meu e albastru", ma corectase la telefon cu o zi inainte, cand am adus in discutie nuanta ei "verde", cu care a facut senzatie in America. "Zilnic ma opreau sa-mi faca complimente cel putin 10-12 persoane. Copiii ma vedeau si strigau la mamele lor "mama, mama, uite, o sirena!" M-am simtit foarte bine." Intr-adevar, pare a fi in forma, chiar daca in ultimul an si ceva a invatat atat ce inseamna sa fii inselata dupa o relatie de 8 ani, precum si imposibilitatea unei relatii la distanta, anuntaLibertatea.