Ii vegheaza somnul de teama sa nu se opreasca din respirat. Mama lui Cotabita face nopti albe la capataiul artistului Se afla la Craiova cand, sunata de nepoatele sale, a primit o veste sfasietoare. Fiul sau, nimeni altul decat Gabi Cotabita, se zbatea intre viata si moarte intr-un spital din Bucuresti.. In acel moment, pentru femeia de 80 de ani, nimic nu a mai contat. Si-a lasat treburile balta si cateva ore mai tarziu era in Capitala. Venise sa-si vegheze fiul, sa-l ajute cu orice pret, sa se roage pentru el. Mama lui Cotabita nu a putut fi urnita din spitalul in care artistul se lupta sa ramana in viata. A cedat doar insistentelor nepoatelor sale, sa mearga sa mai rupa cateva ore de odihna. Femeia a stiut tot timpul ce se intampla cu unicul sau fiu, intrucat nu si-a dorit sa fie menajata sub nici o forma. In sufletul sau de mama nu s-a putut impaca cu gandul ca isi va lua adio de la copilul ei, scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Ce mica e lumea! Seal se iubeste cu fosta iubitului milionar al celebrei Mariah Carey Se pare ca cel mai nou cuplu de la Hollywood ii are ca protagonisti pe Seal, fostul sot al lui Heidi Klum, si pe Erica Packer, un fotomodel in varsta de 38 de ani. Cei doi au fost surprinsi petrecand o dupa-amiaza romantica la bordul unui iaht in Amalfi, Italia. Indragostitii nu au ezitat sa se sarute cu patos chiar daca pe urma lor se aflau paparazzi. Erica Packer este fosta sotie a lui James Packer, actualul iubit putred de bogat al cantaretei Mariah Carey. Cei doi au impreuna trei copii, Emmanuelle Sheelah Packer, Indigo Packer si Jackson Lloyd Packer, scrie Viva.

Jennifer Aniston si Justin Theroux s-au casatorit Dupa ce o intreaga lume a comentat despartirea lui Jennifer Aniston de Brad Pitt, a compatimit-o si si-a bagat nasul unde nu ii fierbea oala, discutandu-i nefericirea, se pare ca actrita a facut in cele din urma pasul care va opri (speram) toate comentariile nesanatoase. Asta pentru ca, conform unor surse, Jennifer Aniston si partenerul sau, actorul, regizorul si scenaristul Justin Theroux, s-ar fi casatorit miercuri seara in casa lor din Bel Air. Aceleasi surse sustin ca cei doi si-ar fi planuit in amanunt nunta despre care invitatii au stiut ca este o petrecere aniversara, pana ce au ajuns la locul faptei. TMZ sustine ca telefoanele angajatilor celor doi au fost confiscate cu cateva zile inainte, ca o masura de discretie suplimentara, anunta Elle.

Charlize Theron a mai adoptat un copil Familia superbei actrite africane s-a mai extins cu un membru, de data aceasta o fetita. Vedeta a apelat la o agentie de adoptii in urma cu 6 luni, insa abia de curand au fost puse la punct toate formalitatile necesare. Charlize a luat-o in custodia sa pe fetita afro-americana in luna iulie. Aceasta poarta numele de August si s-a nascut in Statele Unite ale Americii. Se pare ca blonda si-a dorit in mod expres o fata, ea mai avand un baiat pe nume Jackson, care a fost adoptat in 2012 din Africa de Sud, scrie Viva.

Celia refuza sa urce din nou pe masa chirurgului: "Mi-e teama de inca o interventie!" In timpul sarcinii, artista a luat in greutate 20 de kilograme, iar baietelul ei a avut, la nastere, 4 kilograme. In aceste conditii, musculatura ei a avut de suferit. Desi era decisa sa rezolve problema rapid, a gasit o varianta mai putin traumatizanta pentru ea, dar, ce-i drept, mult mai lenta. "Am decis sa nu mai fac operatie, incerc prin exercitii, dar merge greu fara operatie... Peretii abdominali s-au mai adunat putin, erau mult mai separati inainte sa incep exercitiile. Inca nu sunt ca inainte, dar e mai bine. Deocamdata mi-e teama de inca o interventie. O operatie ar fi rezolvat problema imediat, cu exercitii totul se intampla in timp si exista posibilitatea sa se separe din nou", a declarat, pentru Libertatea, Celia. O consecinta a operatiei ar fi fost faptul ca vedeta ar fi trebuit sa nu faca efort, iar ea nu si-ar fi permis sa stea departe de baietelul ei, scrie Libertatea.