Sotul Simonei Patruleasa a gasit un tertip prin care sa amane scoaterea bunurilor sale la licitatie Datoriile pun la grea incercare cuplul Simona Patruleasa-Sabin Ivanof. Afaceristul a pierdut procesul cu o firma careia ii datora bani, aproximativ 336.000 de lei, impreuna cu asociatul sau, iar acum incearca sa opreasca inevitabilul: executarea silita si scoaterea bunurilor sale la licitatie. Bunurile lui Sabin Ivanof ar putea fi scoase curand la vanzare, fapt ce l-a speriat groaznic pe afaceristul falit. Dupa un an de procese, una din firmele cu care a lucrat i-a actionat in judecata atat pe sotul Simonei Patruleasa, cat si pe asociatul sau. Instanta a decis ca cei doi datoreaza peste 300.000 de lei. Pasul urmator a fost ca avocatii firmei sa ceara, tot in instanta, ca sotii Simona Patruleasa si Sabin Ivanof sa-si separe bunurile, pentru a-l putea executa doar pe cel responsabil de neindeplinirea termenilor contractuali, adica pe sot. Aflat in pericol ca executorii sa apara la usa lui pentru a-i numara ceasurile, masinile si bunurile ce pot fi vandute, Sabin a intrat in panica, scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Robin Williams a lasat 3 bilete de adio Robin Williams a fost gasit mort in casa, in august 2014. Actorul, care avea probleme cu drogurile si suferea de depresie s-a sinucis. Initial, s-a spus ca Williams nu a lasat nici un bilet de adio dar acum, la un an de la moartea sa, familia a anuntat ca acesta a lasat trei mesaje. Membrii familiei au gasit trei bucati de hartie pe care erau scrise urmatoarele: "Am terminat cu asta", "E timpul sa plec", si "Nu mai are ce sa se intample". Cu toate acestea, familia regretatului actor nu poate gasi o legatura clara intre cuvintele scrise si moartea actorului, avand in vedere ca acesta obisnuia de ani de zile sa isi lase astfel de mesaje scrise prin diverse locuri ale casei, anunta Viva.

Secretul buchetului de mireasa al Laurei Cosoi Mireasa si-a impresionat invitatii, sambata, cand a asortat la rochia de mireasa un buchet superb de crini. Actrita si-a dorit sa aiba la nunta flori albe, deosebite, care sa o reprezinte, asa ca le-a comandat din Olanda. Se pare ca exista o stransa legatura intre aceste flori si religie, mirii fiind cununati la catedrala romano-catolica din Iasi, scrie Unica.

Vacanta exotica in Bali si Singapore pentru Corina Caragea Corina Caragea, prezentatoarea Stirilor PRO TV din sport, este pasionata de calatorii. Dupa multe locuri de vis pe care le-a vizitat anul acesta, Corina si-a luat cateva zile libere pentru a merge in celalalt capat al lumii, facand cunostinta cu un alt tip de civilizatie. Singapore a impresionat-o pe Corina prin civilizatie si regulile stricte care pun in miscare un asemenea oras: "Vacanta mea a fost impartita in doua: prima parte - Singapore si a doua - Bali. Total opuse. Singapore este un oras SF, cu o curatenie pe strazi de iti vine sa te descalti, cu infrastructura de nota 10, cu multi zgarie nori, un New York parca in viitor, dar cu reguli foarte stricte. Totul este foarte bine pus la punct. Am fost la cea mai frumoasa Gradina Zoologica din lume, dar si la Gradina Botanica, acolo unde au separat o zona speciala pentru un colt de paradis - cel rezervat Orhideelor. Nu am ratat nici China Town si Little India, unde pasesti in alta lume, plina de culoare, arome, mancaruri traditionale!", anunta Viva.

Loredana Groza, traumatizata dupa ce a fost luata de val si trasa in larg: "Era sa ma inec" Loredana Groza este una dintre artistele care au vazut cel mai des marea in aceasta vara, tocmai pentru ca organizatorii se bat in a-i face oferte sa cante pe Litoral. "Am stat foarte putin pe acasa in aceasta perioada, intr-adevar. Nu o las insa singura acasa pe fiica mea, o iau de fiecare data cu mine", a marturisit artista pentru Libertatea. Desi a facut nenumarate vizite pe litoralul romanesc, Loredana ne-a dezvaluit ca nu a apucat inca sa faca baie in mare si ca a evitat acest lucru zilele trecute, dat fiind faptul ca era cod rosu din cauza valurilor inalte si a curentilor puternici. Motivul? Loredana nu a ascuns faptul ca a avut o experienta neplacuta pe Litoral, care era sa o coste viata. "Era sa ma inec, am fost luata de val, iar curentii in astfel de momente sunt foarte puternici. Tocmai de aceea sunt total impotriva celor care intra in apa cand marea este agitata. Nu as inota cand sunt astfel de valuri. Nu-i deloc recomandat"