Aparitie de senzatie pe plaja din Mamaia. A ramas fara sutien in apa. O blonda sexy de la noi a etalat in valurile marii o silueta de sirena. Toti turistii au intors capul. Abia ce si-a inceput cariera in muzica si are deja succes. Madalina, blonda de la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative, componenta trupei Senzual este deja scumpa la vedere de cand s-a apucat de cantat, asta pentru ca, de atunci, este mai mult plecata de acasa. Zilele trecute, dupa un concert pe litoral, Madalina a intors multe capete pe plaja, in momentul aparitiei sale, asta pentru ca a etalat un trup de sirena. Mai mult, blonda a avut parte si de un mic incident, in valurile marii, atunci cand i-a cazut sutienul, problema pe care a rezolvat-o insa imediat, fara ca multa lume sa se bucure de prima imagine cu ea topless, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Adevarat sau fals: Antonia si-a pus silicoane? Un zvon circula mai nou pe internet si toata lumea fierbe. Se pare ca Antonia a trecut la alt nivel. Ce vrem sa spunem? Se aude ca, dupa cea de-a doua sarcina, iubita lui Alex Velea a decis sa se... aranjeze putin. Pentru asta a apelat la serviciile unui medic estetician, nemultumita fiind de dimensiunile bustului ei. Oh, well, mama natura nu poate sa le dea chiar pe toate. Se spune ca Antonia si-a pus silicoane si ca interventia chirurgicala l-ar fi costat pe Velea 6.000 de euro, anuntaBravonet.ro.

Ce poza indecenta i-a facut Madalin Ionescu sotiei sale! Madalin Ionescu isi face vacanta in Romania. Prezentatorul Kanal D a intrat astazi in rolul unui paparazzo si si-a fotografiat sotia intr-o ipostaza neobisnuita. Madalin Ionescu si-a postat pe contul de socializare o fotografie in care a surprins-o pe Cristina la piscina cu posteriorul in sus, intr-un costum de baie destul de mic. "Paparazzii style...Nu stie, dar o sa vada (sic!)", a scris moderatorul amuzat la explicatia foto. Poza a adunat sute de like-uri si multi internauti au apreciat formele Cristinei, informeazaLibertatea.

Ioana Blaj&Ducu Ion - Nunta poate sa mai astepte. Ioana Blaj si Ducu Ion povestesc experienta lor de parinti si il prezinta in premiera pe fiul lor, Filip (7 luni). Deocamdata poarta doua bratari identice in loc de verighete si nu au de gand sa se casatoreasca. Un cuplu care crede in iubire, nu in oficializarea ei. Stiu ca nu ati programat momentul in care sa aveti un copil. Filip e o minune care a venit pe neasteptate... I: Da, asa ne place sa traim, sa lasam lucrurile sa se intample pur si simplu. Sa inteleg ca nu aveti nimic impotriva daca mai vine inca un copil... D: Adevarul e ca ne bucuram de Filip in fiecare secunda si ni se pare minunat sa il avem. Dar acum, daca ar mai veni inca unul, ar fi panica! Integral inViva.ro.

Divort de 460.000.000 de dolari. Cel mai bine platit fotomodel din lume si sotul sau nu se mai inteleg deloc. Supermodelul Gisele Bundchen (35 de ani) si jucatorul de fotbal american Tom Brady (38 de ani) sunt la un pas de divort. Potrivit revistei OK!, cei doi nu se mai inteleg deloc si au ajuns sa se certe la cutite, in casa lor fiind un scandal urias. In ciuda faptului ca Gisele, cel mai bine platit supermodel din lume, si sotul ei par a fi cuplul perfect pe retelele de socializare, postand imagini in care arata foarte fericiti, totul este doar de fatada si lucrurile nu stau deloc asa in realitate. Prieteni apropiati de-ai acestora au declarat ca ei se cearta in fiecare zi de cateva saptamani, nu se mai simt atrasi unul de celalalt si nu au mai facut sex de luni bune, fapt pentru care s-ar fi despartit. In plus, Gisele si Tom nu se pot pune de acord in privinta cresterii celor doi copii ai lor, anuntaLibertatea.