Cum arata casa lui Cate Blanchett, scoasa la vanzare pentru 20 de milioane de dolari. Cate Blanchett intentioneaza sa paraseasca Australia si sa se mute in America alaturi de sotul sau si de cei patru copii ai lor. Astfel incat, superba locuinta a familiei aflata in apropierea orasului Sydney este acum scoasa la vanzare pentru 20 de milioane de dolari. Locuinta a fost cumparata de actrita in 2005 pentru 10 milioane de dolari, are 335 de metri si a fost supusa unor lucrari de reamenajare care au costat aproximativ 8 milioane de dolari. Pe acoperis a fost construita o piscina care ofera o panorama incredibila asupra imprejurmilor, iar casa a fost decorata intr-un stil chic care ii este familiar actritei, noteaza Viva.ro.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Serban Huidu: "Nu sunt agresiv!". Postul de televiziune Prima TV si-a cerut insolventa in instanta. In timp ce la usa bossului cel mare, Cristian Burci, bat tot mai multi sa-si ceara banii datorati, Serban Huidu nu plange pentru sutele de mii de euro pe care le are de recuperat si continua sa munceasca. Prima TV ii datoreaza lui Serban Huidu o gramada de bani. "Doar" cateva sute de mii de euro. Cu toate acestea, nu se intrevede prea curand vreo plata in contul lui dinspre Prima TV, post care si-a cerut insolventa in instanta la inceputul acestei luni. Dar "carcotasul" sta linistit, desi, conform declaratiilor sale, a platit deja impozite uriase la stat pentru banii pe care ar fi trebuit sa ii primeasca de la postul la care lucreaza de aproape 16 ani. Orice alt om de afaceri ar fi inceput un razboi in instanta pentru a-si primi banii cuveniti. Nu si Huidu, care are o explicatie naucitoare: "Nu sunt agresiv, cred ca lucrurile se pot face si cu blandete. Trebuie inteles ca sunt si perioade grele, asa cum au fost si altele mai bune. Voi continua sa fac emisiunile, desi am de recuperat foarte multi bani. Daca puneam banii inainte, atunci opream de mult emisiunile. Pentru mine, Prima e mai mult decat un partener de afaceri. Am venit aici acum 15 ani si jumatate, la bine si la greu", a declarat Serban pentru Libertatea.

Actrite de la Hollywood cu siluete de invidiat. Sunt mai mereu pe primele pagini ale publicatiilor, datorita filmelor in care joaca sau gratie siluetelor lor de invidiat. Iata care sunt dimensiunile unor actrite apreciate de toata lumea. Angelina Jolie. Despre Angelina Jolie (40 ani) se pot scrie stiri in fiecare zi si tot s-ar gasi ceva si pentru ziua urmatoare. Relatia cu Brad Pitt, copiii lor, actiunile ei umanitare si filmele in care joaca sau pe care le regizeaza (mai nou) sunt subiecte care fac in inconjurul Internetului. Evident, si silueta ei a fost dezbatuta rand pe rand de toate revistele. Asadar, greutatea reala a Angelinei este 58 kg., iar inaltimea 1,77 m. Integral in Unica.ro.

Halle Berry - Glam si sexy la 49 de ani. La 49 de ani, varsta pe care o implineste pe 14 august, Halle Berry este o femeie implinita: are o cariera de succes si 2 copii minunati. Dupa o relatie cu manechinul Gabriel Aubry, impreuna cu care are o fetita, ea si-a refacut viata alaturi de actorul francez Olivier Martinez, caruia i-a daruit un fiu. In plus, timpul, a avut cu ea o rabdare incredibila, iar Halle nu pare sa se fi schimbat prea mult de-a lungul timpului: chipul este la fel de luminos, corpul si-a pastrat curbele voluptoase, iar Halle straluceste pe covorul rosu in rochii mulate cu decolteuri ametitoare, scrie Viva.ro.

11 declaratii memorabile ale vedetelor de la Hollywood. Se pare ca nu doar copiii spun lucruri traznite, ci si celebritatile de peste ocean. 1. Arnold Schwarzenegger: "Casatoria gay este ceva ce ar trebui sa aiba loc intre un barbat si o femeie." 2. Britney Spears: "N-am vrut niciodata sa merg in Japonia. Doar pentru ca nu imi place sa mananc peste. Si stiu ca e foarte popular acolo, in Africa." 3. Cameron Diaz: "Am simtit gravitatia inca de cand eram foarte mica." 4. Elizabeth Hurley: "Intotdeauna am crezut ca Marilyn Monroe arata fabulos, insa m-as sinucide daca as arata atat de grasa." 5. Gwyneth Paltrow: "As prefera sa fumez cocaina decat sa mananc branza din conserva." Integral in Libertatea.ro.