Ce propunere indecenta! Andreea Banica a invitat un barbat sa-i pipaie sanii, la ea acasa. Bustul voluptuos al Andreei Banica a creat adevarate controverse, in ultimele zile, in showbizul autohton. Desi sustine ca Mama Natura a fost generoasa cu ea, un estetician baga mana in foc ca vedeta ar fi apelat totusi la chirurgia estetica. Mandra de sanii ei, cantareata a postat pe retelele de socializare din ce in ce mai multe fotografii cu ea in costum de baie. Surprinzator, bustul ei nu pare afectat de acceleratia gravitationala, desi are la activ o nastere. Mai mult, blonda isi permite sa poarte tinute indraznete, fara ca sanii ei sa aiba nevoie de vreo sustinere. Desi multi vehiculau ideea ca Andreea Banica nu ar mai fi naturala din cap pana in picioare, doar esteticianul Victor Schwartz a afirmat ca schimbarea divei ar fi efectul unei interventii estetice, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Ea e vedeta cu cele mai frumoase picioare din tara. Longiline, tonifiate, drepte si... fara celulita. Aceasta pare sa fie formula castigatoare ca sa ai picioare fara cusur, iar o vedeta de la noi a reusit aceasta "performanta". Este vorba de Adelina Pestritu care, de cand a inceput serios antrenamentele la sala, arata ireprosabil, asa cum se poate observa in cateva imagini postate de vedeta pe pe Facebook. Oglinda, onglinjoara, care sunt cele mai frumoase picioare de vedeta din tara? Ei bine, daca analizam fotografiile postate de Adelina Pestritu pe contul ei de Facebook, se poate spune ca ea este castigatoarea titlului. Imbracata intr-o camasa alba, cu adidasi in picioare, bruneta debordeaza de veselie si de... senzualitate, afisand o pereche de picioare aproape de perfectiune: subtiri, drepte si tonifiate. Iar bronzul dobandit in timpul vacantelor de anul acesta nu face decat sa contureze si mai bine supeletea picioarelor, anuntaUnica.ro.

A venit vestea cea mare pentru Iulia Vantur! Salman Kahn o cere de nevasta. Salman Khan este unul dintre cei mai ravniti barbati de la Bollywood. Insa se pare ca acesta e tot mai hotarat sa devina barbat de casa, iar norocoasa cu care va merge la altar e nimeni alta decat romanca noastra, Iulia Vantur, sustine presa din India. Cei doi se incapataneaza sa-si tina ascunsa relatia, insa jurnalistii din Mumbai ii urmaresc la fiecare pas si dezvaluie, in permanenta, detalii despre viata lor personala. Desi i-au dat ba despartiti, ba impacati, indienii sunt convinsi acum ca, in sfarsit, va avea loc nunta anului si Salman Khan va merge la altar, intrucat lucrurile dintre el si vedeta Pro TV par din ce in ce mai serioase. Pe langa faptul ca romanca da fuga in bratele iubitului de cate ori are ocazia, in prezent, aceasta aflandu-se la ferma actorului din Panvel, ceea ce i-a convins ca Salman va face marele pas e o declaratie recenta a acestuia, informeazaLibertatea.

Love is in the air - Cupluri care isi arata dragostea in public. In timp ce unele celebritati se ascund cum pot mai bine de aparatele foto, exista o serie de cupluri nu au nicio problema sa arate tuturor cat de mult de iubesc. Saruturi, mangaieri, atingeri nevinovate, priviri pline de subinteles sunt adesea surprinse pe covorul rosu spre marea satisfactie a fotografilor prezenti si a fanilor din lumea intreaga. Iata-i asadar pe Bruce Willis sarutandu-si patimas sotia pe covorul rosu, pe Matthew McConaughey si Camilla Alves sarutandu-se tandru in fata celor trei copii ai lor cand actorul a fost recompensat cu o stea pe Walk of Fame sau pe Alec Baldwin purtandu-si mandru sotia in brate si sarutand-o cu pasiune, scrieViva.ro.

Bianca Dragusanu isi petrece noptile cu Slav? Ea a aruncat bomba, in urma cu putin timp. Bianca Dragusanu este una dintre cele mai sexy si mai admirate vedete de la noi, cu toate ca este des criticata pentru ca ar fi prea slaba. Fosta doamna Slav are insa, dincolo de stralucirea din fotografii si de pe sticla, o viata sentimentala agitatata, din care alege sa arate publicului, doar o mica parte si doar atunci cand doreste. Bianca pare sa fi revenit, in ultima perioada, in bratele lui Victor Slav, iar problemele din trecut par sa fi fost date uitarii. Cei doi s-au intalnit cu cei care le-au fost nasi de cununie, iar apoi au mers impreuna la nunta surorii ei. Dar lucrurile nu se opresc aici. Sau cel putin asta da ea de inteles, anuntaLibertatea.