Alexandra Stan, super sexy, in costum de baie! Ce poze "obraznice" si-a facut. Alexandra Stan, una dintre cele mai iubite tinere artiste din Romania, dar si de milioane de fani de peste hotare si nu ezita sa isi arate formele perfecte pentru fanii ei. Alexandra Stan pare sa fi uitat deja de mulat vreme scandalul cu impresarul bataus si in acelasi timp, fostul iubit, Marcel Prodan. Artista pozeaza tot mai mult in ultima perioada in ipostaza de diva sexy. Are si ce arata, un motiv in plus pentru ea sa profite de acest lucru. Blonda si-a postat, recent, pe un cont de socializare, mai multe fotografii, dar si clipuri de la mare si de la piscina, unde si-a etalat trupul in costume de baie provocatoare. La piscina, cantareata si-a facut si un prieten, pe Mr. Croco, un crocodil gonflabil, care a ajutat-o sa pluteasca pe luciul apei, dar si sa se distreze de minune. Admiratorii i-au trimis sute de mesaje admirative, iar numarul record de Like-uri pe care Alexandra le primeste zilnic dovedesc faptul ca este extrem de iubita, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Cele mai dragute selfie-uri ale cuplurilor de vedete. Vedetele iubesc selfie-urile, iar moda acestor poze a pornit chiar de la ele. Unele cupluri celebre au facut chiar istorie cu selfie-urile lor. Cand a aparut pe Instagram, selfie-ul lui Justin Bieber si al Selenei Gomez a adunat un numar record de Like-uri, iar Big Sean si Ariana Grande si-au oficializat relatia printr-un selfie. Kylie Jenner a fost luna trecuta la Monaco impreuna cu iubitul ei, asistand la cursele de Formula 1. Ea nu a omis sa imortalizeze momentul cu un super selfie a carui culoare centrala este rosul. Furori a facut si selfie-ul cu Zayn Malik si Perrie Edwards, primul dupa despartirea lui Zayn de trupa One Direction, anuntaBravonet.ro.

Hot! Julia Jianu si-a scos silicoanele la bronzat. Cantareata este mandra nevoie mare de aspectul bustului ei! Dupa operatia de augmentare, vedeta face tot posibilul sa il puna in evidenta. Desi mama natura a fost generoasa cu ea, Julia Jianu a trecut din aceasta primavara in randul vedetelor tunate. Probabil ca sanii mari si naturali ai vedetei nu mai erau asa fermi, asa ca a luat masuri de urgenta. A optat pentru implanturi de 445 ml si se declara incantata de noile dotari. Mai mult, a scapat de corvoada purtarii sutienelor, piese vestimentare pe care nu prea le agrea. Drept urmare, artista are grija sa isi puna pe contul de facebook fotografii relevante. Aflata in vacanta, la mare, blonda s-a fotografiat alaturi de o prietena. Cum era de asteptat, silicoanele ei sunt in prim plan, Julia facand furori cu bustul impresionat, informeazaLibertatea.

Kristen Stewart - Una dintre cele mai sexy aparitii din ultima vreme. Kristen Stewart le-a inchis gura carcotasilor care au tot comentat tinutele sale, oferind o aparitie de neuitat la premiera comediei "American Ultra". Actrita in varsta de 25 de ani a ales un spectaculos outfit Zuhair Murad, accesorizat cu pantofi Jimmy Choo, si a pozat zambitoare zecilor de fotografi prezenti la Ace Theatre din Los Angeles. Kristen a putut conta si pe sprijinul prietenului sau, actorul Taylor Lautner, impreuna cu care a jucat in "Twilight". Si, chiar daca in film, Kristen joaca alaturi de Jesse Einsenberg, Taylor a fost cel care a facut-o sa zambeasca in seara premierei. Cat despre povestea de dragoste dintre actrita si Robert Pattinson, aceasta s-a stins de mult, dar iata ca relatia de prietenie cu Taylor este mai solida decat oricand, scrieViva.ro.

"Sunt suta la suta naturala". Afla ce bomba sexy spune asta! A intrat de curand in peisajul muzical autohton si intoarce deja multe capete prin formele sale apetisante. In plus, este extrem de sincera, si spune lucrurilor pe nume. Zilele trecute, dupa un concert pe litoral, Madalina a intors multe capete pe plaja, in momentul aparitiei sale, asta pentru ca a etalat un trup de sirena. Sexy-studenta de la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative, care in prezent face ravagii in show-bizz-ul autohton, a raspuns cu sinceritate la intrebarea daca "are sau nu silicoane". "Sunt suta la suta naturala", a destainuit aceasta. Madalina nu are insa nimic impotriva implantului cu silicoane, la care insa nu intentioneaza sa apeleze. Motivul? "Ma simt bine asa, in pielea mea", a adaugat artista, anuntaLibertatea.