Pazea, diva la matura! Bianca Dragusanu stie sa faca si altceva decat sa se gateasca Diva in societate, sexy pe Facebook si gospodina in bucatarie ar fi descrierea Biancai, readaptand o pilda din popor. Ca poate fi diva stim cu totii, sexy, am vazut, dar gospodina?! Ei bine, o dupa-amiaza posomorata de august tomnatic s-a dovedit a fi ocazia perfecta pentru fosta doamna Slav sa se imprieteneasca putin cu gospodaria. Si a avut si motivatia necesara pentru a dezbraca haina de diva si a pune mana pe matura. Hotarata sa-si creasca afacerea si sa-si sporeasca incasarile, Bianca si-a mutat atelierul de croitorie intr-un imobil cochet din elitistul cartier bucurestean Primaverii, scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Shannen Doherty are cancer la san In varsta de 44 de ani, vedeta a dezvaluit detalii despre starea sa de sanatate in timpul procesului pe care l-a intentat fostei sale companii de management, Tanner Mainstain Glynn & Johnson. Shannen ii acuza pe fostii sai manageri si contabili de gestionarea incorecta a banilor sai. De asemenea, bruneta sustine ca, in momentul in care a fost concediata de companie, asigurarea sa deja fusese reziliata. Doctorii acesteia au declarat ca, daca actrita ar fi avut posibilitatea de a urma tratamente drastice mai devreme, boala nu ar fi ajuns in acest punct. Pana in momentul de fata, se zvoneste ca starul din "Beverly Hills, 90210" ar fi apelat la o dubla mastectomie si la chimioterapie, scrie Viva.

Andra, nemachiata, cu bebelusul in brate. Ti se pare frumoasa? E fara indoiala una dintre cele mai iubite artiste din Romania si foarte rar aparitiile ei in public au fost criticate de fani. Daca pe covorul rosu are deseori un look ireprosabil, atunci cand este in intimitate vedeta adopta un stil mult mai relaxat. La fel cum se poate vedea intr-o fotografie postata pe Facebook. Motivul stralucirii ei este, fara indoiala, si familia minunata pe care o are alaturi de sotul ei, Catalin Maruta. Vedeta a devenit mama pentru a doua oara pe 23 iulie, de data aceasta aducand pe lume o fetita, asa cum si-a dorit. Alaturi de David, in varsta de 4 ani, Eva Maria o implineste pe cantareata ca femeie, scrie Unica.

Megan Fox si Brian Austin Green s-au separat Continuand sirul despartirilor din aceasta vara, un nou cuplu a decis sa se separe. Dupa 11 de relatie, Megan Fox si Brian Austin Green au decis sa puna capat casniciei. Cei doi s-au cunoscut in 2004 si s-au casatorit in 2010. Reprezentantii celor doi actori nu au comentat stirea, insa surse apropiate cuplului au declarat ca actorii duc vieti separate de cateva luni si nu au fost vazuti in public impreuna in ultima vreme. Actrita de 29 de ani a declarat anul trecut pentru o publicatie americana ca relatiile nu pot fi niciodata perfecte si ca cei doi sunt "foarte diferiti", insa ca Austin este sufletul sau pereche, anunta Elle.

Stela Popescu e diabetica! Gurmanda actrita si-a marturisit secretul intr-o carte de bucate Pe Stela Popescu, admiratorii nu au vazut- o niciodata trista sau cu acea fata specifica omului chinuit de durere. Asta pentru ca actrita a dorit ca fiecare aparitie publica de-a sa sa fie un motiv de bucurie pentru cei care o admira. Insa, dincolo de zambetele, glumele si jovialitatea sa, Stela Popescu a ascuns o suferinta: diabetul, bata-l vina, ii da de furca de ani buni. Iar lucrul acesta, actrita l-a marturisit in cartea de bucate "Gateste moldoveneste cu Stela Popescu", o "culegere" de retete moldovenesti pe marginea carora actrita face tot felul de precizari. Intr-una dintre acestea, ea face referire si la pacatoasa ei boala: "Apropo de dulce. Cum naiba oi fi avand eu diabet, cand n-am abuzat niciodata de dulce?", scrie Libertatea.