O artista de la noi i-a zapacit pe greci cu sanii siliconati. A plecat intr-o vacanta cu prietenele ei si si-a facut de cap. Dupa ce s-a tunat si arata mai bine ca la 20 de ani, artista a cerut "invoire" de la sotul ei, Bogdan, pentru a pleca in Grecia. Julia Jianu a facut parada costumelor de baie in Grecia. Cantareata i-a innebunit pe greci atunci cand a aparut la piscina intr-un costum negru, extrem de sexy! Si asta n-a fost tot! Atunci cand a auzit ca noua ei piesa se aude la greci, Julia a inceput sa danseze pe plaja si a facut un adevarat spectacol atragand privirile celor din jur. Julia s-a simtit bine in vacanta, s-a relaxat si a facut o adevarata cura de fructe de mare. Blonda a revenit in tara plina de energie si asteapta sa inceapa concertele, ea fiind in promovare cu noua piesa, "Solamente tu", scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Jennifer Lawrence - Actrita cel mai bine platita de la Hollywood in 2015. Cu 52 de milioane de dolari incasati, Jennifer Lawrence (25 de ani) este actrita cel mai bine platita de la Hollywood. Rolurile care au propulat-o in fruntea topului Forbes publicat ieri si stabilit in functie de castigurile din perioada iunie 2014-iunie 2015 au fost cele din Hunger Games, Happiness Therapy sau X-Men : Days of Future Past. Astfel, frumoasa actrita care are in plameres un premiu Oscar o depaseste pe Sandra Bullock, care ocupa primul loc in 2014, si se situeaza inaintea unor actrite faimoase ca Scarlett Johansson, Julia Roberts sau Angelina Jolie, anuntaViva.ro.

Adelina Pestritu, cu lenjeria intima la vedere, pe internet! Ce au observat prietenii ei. Adelina Pestritu s-a intors din vacanta petrecuta in SUA impreuna cu iubitul ei, Speak, si se rasfata in propriul camin, pana cand va intra din nou in focul emisiunilor live. Si pentru ca o perioada a stat departe de catelusa ei, Nobby, Adelina recupereaza rasfatand-o pe micuta pufoasa, jucandu-se cu ea si alintand-o. Prezentatoarea TV nu uita sa le arate si amicilor virtuai cat de mult isi iubeste catelusa, asa ca a postat de curand o fotografie in care pufoasa sta linistita pe stapana ei. Cum Adelina era la ea acasa, imbracata destul de sumar, in poza se poate vedea chiar si dantela lenjeriei sale intime. Cum era de asteptat, fanii au observat imediat detaliul si i-au atras atentia, insa cei mai multi au tinut sa ii transmita complimente, informeazaLibertatea.

Casper Smart a parasit-o pe Jennifer Lopez! S-a saturat sa o tot ceara de sotie. Si asta, fara sa se puna la socoteala si mult trambitata logodna cu Ben Affleck, care a inselat-o cu o dansatoare exotica chiar cu cateva zile inainte sa isi jure iubire in fata lui Dumnezeu, actrita fiind nevoita sa anuleze toate pregatirile de nunta. Insa, cu toate acestea, dansatorul Casper Smart (28 de ani) pare ca nu a vrut sa priceapa. In cei trei ani de relatie, acesta a tot incercat sa o faca pe Lopez sa se razgandeasca, cerand- o de sotie de nu mai putin de cinci ori, scrieUnica.ro.

Cantareata Krystiana a luat o decizie radicala: Isi taie sanii. In vreme ce majoritatea gratiilor din showbiz (si nu numai) isi doresc sani mai mari, Krystiana si-a programat deja o... micsorare. Interventia chirurgicala urmeaza sa vina imediat dupa o alta, de reducere a stomacului, ce va avea loc pe 17 octombrie. Desi nu este din cale-afara de plinuta, solista de muzica de petrecere originara din Sighetul Marmatiei si-a propus sa revina la dimensiunile din adolescenta si spera sa dea jos 30 de kilograme. Natura a fost generoasa cu vocea sa, dar si cu pieptul sau impresionant, care cu greu poate fi acoperit de iile folclorice, asa ca este hotarata sa rezolve si aceasta problema. "Am ajuns la concluzia ca o femeie trebuie sa arate bine, iar daca tehnica medicala poate face posibil acest lucru, de ce sa nu profitam? Daca slabesc, marimea sanilor va fi o problema incomoda, nu un atu", este de parere Krystiana, pe numele sau real Cristina Anghel, anuntaLibertatea.