Investeste 300.000 de euro intr-un hotel. Laurentiu Duta i-a gasit un serviciu bun sotiei sale Compozitorul pop cu cele mai bune incasari din ultimii 15 ani, Laurentiu Duta, ii va face un hotel consoartei sale in cea mai buna si noua zona litorala din orasul lui, Navodari! Candva singurul proprietar de vila pe coasta ce leaga Mamaia Nord de Navodari, constructia sa invidiata si-a gasit rapid zeci de vecini. Dezvoltarea masiva a zonei si rezolvarea infrastructurii rutiere l-au convins pe Laurentiu Duta sa devina investitor si va scoate din buzunar circa 300.000 de euro pentru un hotel cu doua niveluri care va avea, conform proiectului initial inaintat Agentiei de Protectie a Mediului Constanta, 14 camere si va fi imprejmuit de o oaza verde, scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Kirsten Dunst si Garrett Hedlund fac planuri de casatorie Actorul in varsta de 32 de ani a cerut-o in casatorie pe Kirsten, in varsta de 32 de ani, iar raspunsul acesteia a fost afirmativ, evenimentul fiind sarbatorit in cadrul unei petreceri la care au participat 50 dintre cei mai apropiati prieteni ai cuplului. Potrivit unei surse apropiate celor doi, actrita i se adreseaza deja lui Garrett cu apelativul "sotul meu", iar nunta este programata a avea loc in 2016. Cei doi s-au cunoscut in 2012 pe platourile de filmare ale peliculei "On The Road" si, de atunci, sunt inseparabili, anunta Elle.

Rania si fiica ei, Iman, au impresionat la Paris: Un duo glam si foarte chic Pe strazile din Amman sau in orice capitala europeana vizitata, Regina Rania a Iordaniei iese in evidenta cu frumusetea si tinutele sale rafinate. Asa s-a intamplat si acum cand Rania a ajuns la Paris, unde a fost prezenta, alaturi de fiica ei, Iman, la deschiderea Universitatii de vara Medef. Cea mai eleganta regina a purtat o rochie alba cu maneci bufante, care i-a oferit inca o data ocazia sa apara in toate rubricile de moda. Sotia regelui Abdallah al II-lea a avut-o alaturi pe fiica ei, Iman, tot mai prezenta impreuna cu mama ei la diverse evenimente. La 19 ani, Iman stapaneste la perfectie dress code-ul diverselor evenimente, astfel ca a fost absolut minunata cu rochia sa alba cu motive in nuante de rosu in talie, scrie Viva.

Kristen Stewart, noua Coco Chanel! Una dintre muzele casei de moda Chanel, actrita Kristen Stewart, o va portretiza pe Gabrielle Chanel. Scurtmetrajul va fi regizat de Karl Lagerfeld, designer-ul casei de moda, si este conceput pentru show-ul Metiers d'Arts, ce va avea loc pe 1 decembrie, la Roma. Kristen Stewart, care este imaginea Chanel, va interpreta in scurtmetraj o actrita ce trebuie sa o portretizeze pe faimoasa Gabrielle Chanel, in tinerete. Karl Lagerfeld a declarat ca vedeta de 25 de ani s-a descurcat de minune, personajul sau fiind "foarte rautacios". De asemenea, actrita cunoscuta pentru rolurile din seria "Twilight" si "Still Alice" va fi insotita in scurtmetraj de Geraldine Chaplin, care a mai interpretat-o pe Coco in alte filme regizate de Karl Lagerfeld, informeaza Elle.

S-a programat sa nasca luni! Alina Puscas mai are doar cateva zile pana va deveni mama Alina Puscas este cat se poate de discreta cu viata sa personala. A reusit sa tina ascuns mult timp faptul ca era implicata intr-o relatie cu Mihai Stoenescu, un cunoscut medic stomatolog, caruia ii va darui si un baietel. Pe aceeasi linie, fara ca nimeni sa nu stie nimic, vedeta TV si-a programat si nasterea la o clinica privata din Capitala. Daca totul va decurge conform planului, Alina va deveni mama luni, peste doar cateva zile! Dupa ce va fi externata, ea si micutul sau vor ajunge in casa noua. Asta pentru ca, tot in secret, prezentatoarea Antenei 1 s-a mutat recent, impreuna cu iubitul sau, intr-un apartament dintr-un complex rezidential de lux, care-i apartine omului de afaceri Ion Tiriac, scrie Libertatea.