Kate Middleton se teme de comparatiile cu Printesa Diana? In ultima vreme, ducesa a tinut sa-si duca existenta departe de ochii publicului, lasand lumea sa speculeze in ceea ce priveste culisele vietii regale. Ultimele zvonuri sugereaza ca aceasta se teme de o eventuala paralela cu Diana. E greu sa ignori asemanarile dintre cele doua. De la stilul vestimentar, pana la felul in care se comporta, Kate pare a fi varianta zilelor noastre a mamei sotului sau. Atat Kate, cat si regretata Diana sunt privite ca persoane de rand, cu care lumea se poate identifica. Cu toate ca Diana a fost fiica lui Earl Spencer si a avut parte de o educatie aristocratica, iar Kate provine dintr-o familie mai umila, ambele sunt considerate persoane abordabile, cu care omul de rand rezoneaza, noteaza Libertatea.ro.

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Justin Bieber se iubeste cu o moldoveanca. Controversatul cantaret Justin Bieber a pus ochii pe o frumoasa moldoveanca de peste Prut. Xenia Deli, fost iepuras Playboy si fost model Victoria's Secret, i-a cazut cu tronc trubadurului canadian. Xenia Deli a jucat in urma cu doua saptamani intr-un videoclip al lui Justin Bieber si se pare ca de atunci focul dragostei s-a aprins intre cei doi. Atat de tare incat Justin si Xenia sunt de nedespartit. Si, daca pana acum s-au ferit sa se afiseze in public, la sfarsitul saptamanii trecute cei doi indragostiti au avut parte de o intalnire romantica, lucru care nu le-a scapat paparazzilor si nici clientilor din restaurantul unde proaspatul cuplu a luat masa, informeaza Unica.ro.

A trecut cu motorul pe langa moarte! Dani Otil ne-a marturisit ca era sa cada 25 m intr-o cariera de piatra, in urma cu cativa ani. Pasiunea lui Dani Otil pentru motoare era sa-l coste viata pe prezentatorul matinalului de la Antena 1. S-a salvat in ultima secunda, ca in filmele cu spionii care reusesc sa dezamorseze bomba cu o secunda inainte sa explodeze. In ciuda acestei experiente, el porneste in curse linistit. Nu la fel de relaxata e mama prezentatorului... Libertatea: Ai facut bilantul accidentarilor suferite de cand ai inceput sa mergi cu motorul? Dani Otil: L-am facut. Nu mi-am rupt niciodata nimic. Noi, cei care practicam acest sport, facem hard-enduro ca sport. Cautam performanta. Nu incercam sa demonstram nimanui nimic. Probabil de asta am ramas foarte multi nevatamati. Evident ca ne julim, ne invinetim, ne mai doare una, alta, dar ne-am obisnuit cu durerea. Intr-o dimineata, de exemplu, ma durea tare umarul drept si ma intrebam de ce. Apoi, mi-am adus aminte ca la cursa din weekend nu m-a durut deloc. Cred ca sportul asta e si un bun medicament. Integral in Libertatea.ro.

Simona Halep la o gala exclusivista la New York. Simona Halep a fost prezenta la Gala Taste of Tennis din New York, un evemiment exclusivist desfasurat cu putin timp inainte de inceperea turneului US Open. La aceasta seara a VIP-urilor, Simona a avut ocazia sa se intalneasca cu surorile Williams, dar si cu alti jucatori de tenis, precum Eugenie Bouchard, Victoria Azarenka, Jo-Wilfried Tsonga sau Gael Monfils. Jucatoarea romana s-a simtit excelent la acest eveniment unde si-a facut aparitia intr-o rochie scurta, accesorizata cu o pereche de sandale cu niste tocuri ametitoare. Gala Taste of Tennis inseamna mai multe evenimente caritabile, inclusiv o seara in care bucatari celebri gatesc pentru vedete ale tenisului, scrie Viva.ro.

S-a ingrasat 5 kilograme si-si plimba iubita in parc! Gabriel Cotabita si-a revenit foarte bine de cand s-a externat. Gabriel Cotabita se poarta ca un adolescent cu iubita sa, care i-a fost alaturi in cea mai grea perioada a vietii, cand a fost la un pas de moarte. La mai bine de o luna de cand s-a externat, Gabriel Cotabita s-a refacut miraculos. Artistul este total schimbat fata de pacientul care a stat o perioada buna in spital, in coma, dupa ce a fost gasit inconstient intr-o sala de fitness. El s-a ingrasat nu mai putin de cinci kilograme, nu mai are fire albe in cap si arata chiar foarte bine si plin de viata. Cotabita a fost surprins, miercuri seara, in timp ce se plimba cu iubita lui, ca un adolescent indragostit, noteaza Libertatea.ro.