Fosta iubită îi distruge căsnicia. Kate Middleton şi prinţul William sunt la un pas de divorţ. Veşti triste din Marea Britanie! Mariajul lui Kate Middleton cu prinţul William a ajuns pe butuci, aceştia aflându-se la un pas de divorţ. Principalul motiv ar fi chiar o fostă iubită a ducelui de Cambridge. Dispariţia din viaţa publică a ducesei de Cambridge este pusă, de o publicaţie americană, pe problemele din căsnicia acesteia cu prinţul William, aflam din Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Andra și Cătălin Măruță, nași de botez pentru Rosa Alexandra, fetița lui Pepe. Andra și Cătălin măruță sunt nași pentru fetița cea mică a lui Pepe, Rosa Alexandra. Frumoasa nașă, care a devenit mamă pentru a doua oară de curând, a fost numai un zâmbet în momentul în care a luat-o în brațe pe finuța ei, Rosa Alexandra. Micuța a fost îmbrăcată într-o rochiță tare frumoasă, albă, cu trandafiri, și a purtat niște botoșei simpatici foc, roșii. Integral in Viva.

Uite ce decolteu periculos are "nora" cea mică a lui Adrian Năstase. Mihnea Năstase, fiul cel mic al lui Adrian Năstase și-a făcut publică relația de iubire pe care o are cu o fostă sportivă, iar la prima ei ieșire în calitate de iubită a mezinului, a purtat un decolteu până la buric. Îmbrăcată într-o salopetă roșie ca focul, scurtă, cu spatele gol și cu decolteu până la buric, Corina Corolevschi a pășit mândră alături de iubitul ei, Mihnea Năstase, pe terasa familiei acestuia, unde a avut loc un eveniment monden, anunta Libertatea.

Cristi Chivu "muncește" din greu. Vrea să fie iar tată: "Fetele îmi spun că îşi doresc un frăţior!". Cristi Chivu (34 de ani) ezită să revină în fotbal după ce s-a retras din activitate şi preferă să se dedice în totalitate familiei, care s-ar putea îmbogăţi cu încă un membru, anunță Digi 24. Deocamdată, el a refuzat oferta de a antrena juniori la Viitorul, cu toate că a făcut, recent, câteva antrenamente cu echipă lui Gică Hagi. Continuare pe Sportnews.ro.

Cea mai urmărită vedetă pe Instagram este… Beyoncé a fost detronată! Până acum artista era cea mai urmărită vedetă de pe Instagram, însă locul i-a fost luat de nimeni alta decât… Kim Kardashian. Soția lui Kanye West are 44,1 milioane de followers pe Instagram, în timp ce Beyoncé are doar 44 de milioane de fani, anunta Glamour.ro.

Anca Badiu a primit un mesaj de la fratele decedat: "Soro, uite cât de frumos e aici!" Anca Badiu a suferit o traumă fără margini la începutul lunii, când a aflat că fratele ei a murit în condiţii suspecte în Spania, unde se afla în vacanţă. Zilele trecute, cântăreaţa l-a visat pe Mircea şi, cum mesajul lui a fost unul pozitiv, s-a mai liniştit, scrie Libertatea.