Ramona Gabor dezvaluie in ce vila de lux traieste Moni! Arata ca in filme. Ramona Gabor si sora ei, Moni, se inteleg mai bine ca niciodata, dupa ce s-a spus ca ele s-au certat la un moment dat. Acum, Monica s-a hotarat sa o ia din nou sub aripa ei protectoare. Ramona a plecat in SUA si sta in casa de lux in care traieste Monica impreuna cu Mr. Pink, se plimba cu limuzina si mananca la restaurante de reume. Sora lui Moni nu a ratat ocazia sa isi faca mai multe fotografii in vila somptuoasa din Malibu, California, printre piesele scumpe de mobilier sau la piscina, in timp ce se relaxa "O poza inainte sa plec de acasa. Casa dulce casa, familie, Malibu, Los Angeles California", a scris Ramona, in dreptul uneia dintre fotografiile publicate, mandra fiind ca are o viata de printesa langa sora ei. Altfel, Moni, actuala iubita a lui Mr Pink, care a decis sa renunte la lumina reflectoarelor si sa devina o femeie de afaceri cunoscuta, i-a cedat surioarei sale mai mici un contract foarte avantajos. Este vorba despre o reclama la un cunoscut bar de milk-shake-uri cu sediul in China, pe care Moni l-a promovat candva, cu succes. Acest nou job i-a adus Ramonei o suma frumusica, mai precis 50.000 de dolari, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Alian Puscas - Primele declaratii dupa ce a devenit mamica. In acest weekend, Alina Puscas a devenit pentru prima data mamica, ea aducand pe lume un baietel care a cantarit la nastere 3.050 kg. "Cel mai puternic sentiment pe care l-am trait, pana acum, a fost cel de protectie. Mi-am privit copilasul si am simtit ca are nevoie de mine, pur si simplu. Dupa ce s-a nascut, doamnele asistente mi l-au pus pe obraz si s-a linistit imediat. I-am simtit pielea calda, l-am vazut cat de micut si dragalas era... O ora mai tarziu, il tineam in brate. Alexandru s-a nascut in zi de mare sarbatoare, Taierea capului Sf. Ioan Botezatorul ceea ce, inca o data pentru noi inseamna ca acest copilas este o minune si o binecuvantare. Imi doresc sa fie sanatos, frumos, destept si norocos in viata", a declarat Alina Puscas, anuntaViva.ro.

Gabriel Cotabita a ajuns din nou pe mana medicilor. S-a ales cu o bratara pentru monitorizarea pulsului. Gabriel Cotabita are grija mai mult ca oricand de sanatatea sa, dupa ce a fost la un pas sa-si piarda viata, astfel ca artistul nu iese din cuvantul medicilor. De cand a vazut "moartea cu ochii" si si-a revenit apoi miraculos, Gabriel Cotabita este si acum un pacient foarte cuminte, chiar daca s-a externat in urma cu mai bine de o luna. Artistul merge saptamanal la control si nu iese din cuvantul medicilor in ceea ce priveste tratamentul si recuperarea. Cum acestuia i s-a recomandat si sa faca un pic de miscare, mai precis plimbari zilnice, dar si alte exercitii, Cotabita a avut nevoie si de un aparat pentru monitorizarea ritmului cardiac, asta dupa ce a avut mici probleme cu pulsul. El a fost de altfel surprins, zilele trecute, purtand bratara care i-ar putea salva viata, in timp ce se plimba cu iubita sa, in parc. Altfel, artistul urmeaza si un regim alimentar foarte strict, bazat si pe multe fructe, cum ar fi bananele, informeazaLibertatea.

Video Music Awards 2015: castigatorii si momentele importante ale serii. Seara trecuta a avut loc decernarea premiilor Video Music Awards - o editie care va ramane in mintea noastra mult timp de acum incolo. Iata de ce. Taylor Swift si-a prezentat, in premiera, videoclipul celui mai recent single, Wildest Dreams, poate cel mai sexy videoclip al ei de pana acum (cu siguranta Scott Eastwood are o mare influenta). In timpul prestatiei lui Nicki Minaj, Taylor Swift a urcat pe scena pentru a canta alaturi de ea The Night Is Still Young si Bad Blood, astfel punand capat disputei dintre ele. Trebuie sa recunoastem, din tot show-ul lui Nicki, ne-a ramas in minte aceasta scena... Nicki Minaj a aratat ca nu se teme sa spuna ce crede despre colegii ei de breasla. In discursul de acceptare al premiului pentru cel mai bun videoclip hip-hop, cantareata a multumit fanilor si pastorului ei, apoi i s-a adresat lui Miley Cyrus cu apelativul "slut" (n.red. femeie usoara) si asta pentru ca Miley a avut de spus lucruri nu tocmai bune despre ea intr-un interviu acordat recent publicatiei New York Times, scrieGlamour.ro.

Adrian Mutu se insoara! Si-a cerut iubita de sotie si i-a facut un cadou foarte scump. Fotbalistul s-a decis sa se casatoreasca pentru a treia oara. El a cerut-o de sotie pe iubita sa, Sandra Bachici, dupa doar cateva luni de relatie. Anuntul a fost facut de sportiv pe contul de instagram. Fotbalistul a scris pe reteaua sociala ca s-a pierdut in fata iubirii Sandrei. "Mi-am pierdut controlul pentru dragostea ta. Am cazut in mainile tale, ai controlul asupra mea. Corpul tau este inchisoarea, iar eu prizonierul si niciodata nu as vrea sa ies", a scris fotbalistul. Sportivul a postat pe reteaua sociala si o fotografie in care apare iubita sa si un inel de logodna, anuntaLibertatea.