Loredana Chivu, in sanii goi pe Facebook. Loredana Chivu si-a obisnuit deja fanii cu imagini in care isi arata formele, dar de data aceasta a decis sa renunte de tot al sutien, de dragul like-urilor. Loredana Chivu a ajuns celebra datorita formelor sale, iar de curand si-a schimbat implanturile cu silicon pentru ca isi dorea sani si mai mari. Mandra tare de felul cum arata, celebra blonda nu a avut nicio problema in a se poza fara sutien si a posta imaginea pe Facebook. Si pentru a nu lasa chiar tot la iveala, ea si-a acoperit sanii cu mainile.Cum era de asteptat, fanii acesteia au fost incantati de imagine si nu au mai contenit cu laudele. Blonda care a creat scandal in familia lui Leo de Strehaia, Loredana Chivu se intoarce pe platoul care a consacrat-o si a lansat-o: cel al lui Dan Capatos. Loredana Chivu a fost, in aceasta vara, vedeta unui show pe un post de televiziune concurent, unde s-a lansat intr-un scandal mediatic cu nevasta lui Leo de la Strehaia si cu familia acestuia. Revenirea ei la cel care a lansat-o este o lovitura si pentru concurenta, care va ramane fara vedeta show-lui amoros, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Bono este cel mai bogat star pop-rock din lume. La 55 de ani, Bono a devenit anul acesta cel mai bogat artist, detronandu-l pe Paul McCartney care a ocupat ani in sir aceasta pozitie. Conturile solistului U2 sunt pline datorita unei investitii inspirate facute in 2009 cand a cumparat 2.3% din actiunile Facebook. Pentru aceasta achizitie a platit la momentul respectiv 89,6 milioane de dolari, iar acum averea sa este estimata la 1,16 miliarde de dolari. Astfel, in ultimii 6 anii, Bono a castigat mai mult decat a strans in toata cariera lui de artist, incluzand aici albumele lansate sau turneele organizate in lumea intreaga. Locul 2 al topului este ocupat de Sir Paul McCartney, cu o avere de peste 1 miliard de dolari, artistul britanic obtinand cele mai mari venituri pentru drepturile de autor asupra albumelor Beatles. Pe pozitia a 3-a se claseaza Madonna, cu o avere estimata la 800 de milioane de dolari, anuntaViva.ro.

Beyonce de Romania, batuta si terorizata de iubitul arab: "Viata mea s-a schimbat radical". Beyonce de Romania, pe numele real Madalina Dumitriu, a trait un cosmar alaturi de iubitul arab. Tanara a acceptat orice de dragul lui, dar a sfarsit prin a fi batuta si lasata fara niciun ban. Beyonce de Romania a fost umilita si batuta de iubitul arab, care a mintit-o chiar si in privinta varstei pe care o are. Tanarul de 21 de ani i-a luat banii de pe card, a batut-o si bolnav de gelozie, i-a interzis sa faca vreo miscare fara acordul lui. "A inceput sa dea in mine. Nu ieseam nicaieri. Ii spuneam de fiecare data cand ieseam cu fata, era foarte gelos. Ma punea sa postez pe Facebook tot felul de mesaje... Acum 3 saptamani am facut plangere la politie, am plecat si de acasa, pentru ca stiam ca ma va gasi. Apoi am decis sa ii mai dau o sansa, pentru ca a promis ca nu va mai face, a povestit tanara, intr-o emisiune de la Kanal D, informeazaLibertatea.

Sandra Bullock, mesaj emotionant despre adoptia fiului ei Louis. La 51 de ani, Sandra Bullock se considera o femeie implinita - are o cariera de succes, un fiu in varsta de 5 ani, Louis, si, dupa un divort tumultuos, se pare ca si-a gasit din nou fericirea, in bratele unui fotograf din Los Angeles. Cu toate acestea, actrita a postat recent un mesaj emotionant pe pagina sa de Facebook, in care vorbeste despre marea ei nemultumire - si anume, faptul ca oamenii din jur inca o judeca pentru ca a adoptat un baietel, cand ar fi putut sa aiba propriul ei copil, scrieUnica.ro.

Poarta aparat dentar la 46 de ani! Daniela Gyorfi se tuneaza din nou. Daniela Gyorfi a fost dintotdeauna atenta la aspectul ei si s-a numarat printre primele vedete care au optat pentru silicoane, din dorinta de a avea un bust voluptuos. Acum, artista a decis sa dobandeasca o dantura impecabila. Dupa ce a observat schimbari radicale la mai multe colege de breasla care au capatat ca prin minune dinti albi si stralucitori, Daniela Gyorfi s-a hotarat sa faca o investitie serioasa. Asa ca a ajuns, vara trecuta, la stomatolog si a aflat ca inainte de a-si pune fatete trebuie sa se supuna unui tratament. Desi initial a fost usor reticenta la sfatul doctorului, ulterior cantareata s-a gandit ca nu e un capat de tara. "De doua luni mi-am pus aparat dentar. Recunosc ca m-am speriat cand am auzit si am zis ca poate voi arata ca Betty cea urata, personajul dintr-o telenovela. Dar este OK, pentru ca este transparent si aproape ca nici nu il observi. Parca sunt in adolescenta si port aparat dentar", ne-a povestit artista, anuntaLibertatea.